روحانی کاندیدای 1400 نیست، بخاطر کرونا تخریبش نکنید / شهرهای شمالی و زیارتی قرنطینه 100 درصدی شوند / مازندران نیازمند بیمارستان صحرایی است
ایسنا نوشت: رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که در شرایط کنونی به جای تخریب، تمرکز تمام بخشها باید بر روی برنامهها و نحوه اجرای دستورالعملها برای مقابله با کرونا باشد.
جلال میرزایی، با اشاره به ضرورت تمرکز تمام بخش های کشور برای مقابله با کرونا و پرهیز از سیاسی کاری در این عرصه، بیان کرد: در شرایط کنونی دولت و وزارت بهداشت مسئول تامین سلامت و بهداشت جامعه بوده و در پیشگیری، کنترل و درمان این ویروس نقش اساسی را در کل کشور و مراکز استان ها دارند.
وی اظهار کرد: دولت تا به امروز هر چه در توان داشته بهکار گرفته و حمایت های مالی لازم را انجام داده است. در چنین شرایطی متاسفانه شاهد هستیم به جای آنکه همه مسئولان در سطوح مختلف برای پیشگیری از شیوع این ویروس تمرکز داشته باشند، عدهای رو به سیاسی کاری آورده اند.
نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: عده ای می گویند جلسات ستاد مقابله با کرونا باید هر روز با حضور عالی ترین مقامات برگزار شود. عدهای دیگر میگویند رئیس ستاد باید دبیر شورای عالی امنیت ملی باشد. گروهی دیگر می گویند رییس جمهور باید رییس ستاد باشد. عده ای دیگر می گویند معاون اول رئیس جمهور باید ریاست ستاد را بر عهده بگیرد. عده ای دیگر نیز جنگ روانی به راه انداخته اند و هر روز از ابتلا گروهی از مسئولان خبر می دهند. یک روز می گویند معاون اول رییس جمهور مبتلا شده و حتی بعد از تکذیب خبر غیبت ایشان را در جلسات دولت به میان می کشند.
میرزایی در پایان افزود: همه مسئولان در سطوح مختلف باید کمک کنند تا با استفاده از تمام ظرفیت ها بر این ویروس غلبه کنیم. همه کشورها اعلام کردند که فعلا این ویروس درمان خاصی ندارد و تمرکز بر روی پیشگیری است. دولت ما هم در این زمینه کوتاهی نکرده است. اگر نمی توانیم به دولت کمک کنیم حداقل سنگ جلوی پای آن نیندازیم. آقای رئیس جمهور در انتخابات 1400 کاندیدا نیست پس بیایید تخریب ها را کنار بگذاریم و بر روی کنترل این ویروس متمرکز شویم.
نمیتوانیم بگوییم غافلگیر شدیم
حبیبالله دهمرده نیز درباره شیوع کرونا در کشور و اینکه اقدامات صورت گرفته از سوی ستاد ملی کرونا و دولت چقدر توانسته است تا این لحظه مثمرثمر باشد و دارای چه ایراداتی بوده است، گفت: ابتدا باید بگویم شیوع کرونا ویروس یک اتفاق جهانی و در تمامی نقاط دنیا فراگیر شده است و هرکشوری هم موظف است تا جایی که برایش مقدر است پیشگیری کند.
بنابر گزارش ایلنا؛ نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عبور از بحران نیاز به همدلی و مشارکت همه جانبه ارگانها، نهادها و سازمانهای دارد، عنوان کرد: در ایران اقدامات الحمدالله نسبت به اوضاع و احوالی که وجود دارد به خوبی صورت گرفته است البته این به معنای آن نیست که ایراد و اشکالی وجود ندارد؛ وجود دارد اما در حال حاضر وقت آن است که همگی تلاش کنیم. معتقدم آقای رئیسجمهور باید خودشان ورود جدی داشته باشند و مدیریت بحثهایی مانند قرنطینه، سفرهای نوروزی و ایام نوروز را بر عهده بگیرند.
دهمرده با اشاره به تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها در سراسر کشور، عنوان کرد: ورود کرونا به کشور مسئلهای نبود که بخواهیم غافلگیر شویم و ندانیم چه کاری انجام دهیم؛ بهتر بود به جای درگیر کردن بیمارستانها که امروز روند بخش درمانی سایر بیماران با مشکل مواجه شده است اماکن و سالنهای عمومی کشور را مانند بیمارستانهای صحرایی تجهیز میکردیم و با سبک و سیاق دیگری به درمان بیماران میپرداختیم.
محدودیتهای مالی اجازه تامین اقلام دارویی و درمانی را نمیدهد
علی ابراهیمی هم، با اشاره به نامه رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس اتحادیه بینالمجالس و روسای مجالس کشورهای مختلف برای مداخله جهانی جهت لغو تحریمهای ضد انسانی آمریکا علیه کشورمان در شرایط فعلی گفت: ادعای آمریکا این است که اقلام دارویی و درمانی را تحریم نکرده، ولی نکته اینجاست که محدودیتهای مالی و پولی ما اجازه تهیه اقلام بهداشتی و درمانی را نمیدهد. آمریکا با بیان اینکه اقلام دارویی و درمانی را تحریم نکرده میخواهد خود را تبرئه کند، اما همه میدانند که محدودیتهای مالی اجازه تامین اقلام دارویی و درمانی را نمیدهد.
بنابر گزارش ایسنا، نماینده مردم شازند در مجلس گفت: از نظر سیاسی، شرایط کنونی بهترین فرصت برای معرفی چهره واقعی آمریکاست که ادعا میکند با مردم ایران مشکلی نداشته و با دولت درگیر است. در شرایط فعلی میتوان به خوبی نشان داد که تصمیمات آمریکا، بر اقتصاد، معیشت، سلامت و جان مردم تاثیر دارد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در مورد نامه علی لاریجانی به اتحادیه بینالمجالس گفت: این نامه در معرفی چهره واقعی آمریکا به دنیا مفید است اما باید دید که سازمانهای بینالمجالس تا چه میزان می توانند افکار جامعه جهانی را ترغیب کرده و آمریکا را محکوم و مجاب کنند.
بیمارستان صحرایی؛ نیاز فوری استان مازندران
علی محمد شاعری، در مورد آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در شمال کشور گفت: تلفات در مازندران در حال افزایش است. قرنطینه 100 درصدی نیاز اصلی شهر است. مردم به اندازه کافی تاوان قرنطینه نکردن را پرداختهاند؛ لذا غیر از شمال کشور، سایر شهرهای سیاحتی و زیارتی نیازمند قرنطینه حداکثری هستند..
بنابر گزاش ایسنا، نماینده مردم بهشهر در مجلس در مورد وضعیت بیمارستانهای شمال کشور گفت: اکثر بیمارستانها مملو از جمعیت است. امکانات بهداشتی و درمانی اعم از ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی و دارو حتی در بیمارستانها کمیاب است. بیمارستان خاتمالانبیاء بهشهر با کمبود شدید دارو مواجه شده است. از شب کذشته مقدار دارو مورد استفاده بیماران کم شده تا دارو به همه برسد.
وی در خصوص ضرورت تأسیس بیمارستان صحرایی گفت: تأسیس بیمارستان صحرایی نیاز فوری و ضروری استان مازندران است. باید چند منطقه مهم در شمال کشور در نظر گرفته شود تا پاسخگوی بیماران جدید باشد. در غیر این صورت باید منتظر بحران خطرناک و فراگیر در مازندران باشیم.
27215
کد خبر 1363834