دوشنبه 5 آذر 1403

روش‌های کاربردی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
روش‌های کاربردی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

کمتر کسی است که کسب و کاری داشته باشد و به این فکر نیفتد که محصولات و خدماتش را از طریق فروشگاه اینترنتی بفروشد. آنچه مهم است درباره ساخت فروشگاه اینترنتی این است که اگر هدف و فکر منطقی و روش هوشمندانه‌ای پشت این کار نباشد، عاقبتی جز شکست نخواهد داشت. برای اینکه ایده‌ها و تلاش‌های شما در ساخت فروشگاه اینترنتی به شکست منجر نشود، یکی از راه های سودمند این است که از ابزارهایی مانند فروشگاه...

کمتر کسی است که کسب و کاری داشته باشد و به این فکر نیفتد که محصولات و خدماتش را از طریق فروشگاه اینترنتی بفروشد. آنچه مهم است درباره ساخت فروشگاه اینترنتی این است که اگر هدف و فکر منطقی و روش هوشمندانه‌ای پشت این کار نباشد، عاقبتی جز شکست نخواهد داشت. برای اینکه ایده‌ها و تلاش‌های شما در ساخت فروشگاه اینترنتی به شکست منجر نشود، یکی از راه های سودمند این است که از ابزارهایی مانند فروشگاه ساز کمک بگیرید. در این مقاله همراه ما باشید تا دریابید چگونه می‌توان ایده ساخت فروشگاه اینترنتی را با مطمئن‌ترین روش‌ها عملی کرد و از آن برای سودکردن در کسب و کار خود استفاده کرد.

ساخت فروشگاه اینترنتی به رشد کسب و کارتان کمک می‌کند.

اهمیت ساخت فروشگاه اینترنتی چیست؟

قبل از آنکه درباره روش‌های ساخت فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم اول لازم است بگوییم که این ایده که برای کسب و کار خودتان یک فروشگاه اینترنتی راه بیندازید، واقعا به نفع شما خواهد بود. در قسمت زیر تعدادی از دلایل اهمیت یک فروشگاه اینترنتی برای کسب وکارها را توضیح داده‌ایم:

  • با ساخت فروشگاهی اینترنتی دامنه مشتریان شما گسترده‌تر می‌شود و فروشتان هم چندین برابر افزایش پیدا می‌کند.
  • داشتن فروشگاه اینترنتی فرصت نابی برای حضور در موتور جست‌وجوی گوگل است که روزی هزاران نفر برای خریدشان به آن سر می‌زنند.
  • با راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی روند فروش بسیار سریع اتفاق می‌افتد که این موضوع تجربه‌ای رضایت‌بخش برای مشتریان و کسب و کار شما را رقم می‌زند.

اولین قدم‌ها برای ساخت فروشگاه اینترنتی

درست همان‌طور که اگر بخواهید در یک محله، مغازه‌ای تاسیس کنید، اول دنبال جای مناسب می‌گردید؛ برای ساخت فروشگاه اینترنتی هم ابتدا باید دنبال فضا باشید که به آن هاست (Host) گفته می‌شود. قدم بعدی این است که نامی مناسب برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید که در فضای آنلاین به این کار، تعیین دامنه (Domain) می‌گویند. بعد از آنکه خرید هاست و دامنه را انجام دادید باید ببینید کدام روش برای ساخت فروشگاه اینترنتی شما مناسب‌تر است.

انواع روش‌های پیشنهادی برای ساخت فروشگاه اینترنتی

برای ساخت فروشگاه اینترنتی چندین روش مثل سیستم مدیریت محتوا، فروشگاه ساز و طراحی سایت فروشگاهی وجود دارد که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خودشان را دارند.

برای ساخت فروشگاه اینترنتی روش‌های مختلفی مثل فروشگاه ساز وجود دارد.

1. ساخت فروشگاه اینترنتی با سیستم مدیریت محتوا

برای ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا می‌توانید از وردپرس، جوملا و مگنتو کمک بگیرید که البته از بین سیستم‌ها، وردپرس معروف‌تر است و بیشتر هم استفاده می‌شود. مزیت استفاده از سیستم مدیریت محتوا برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی این است که هزینه زیادی ندارد. قبل از آنکه این روش برای ساختن فروشگاه اینترنتی را به کار بگیرید اول مطمئن شوید این سیستم‌ها مناسب هدف و استراتژی‌های کسب و کار شما هستند یا خیر.

2. ایجاد یک فروشگاه اینترنتی با فروشگاه ساز

ساخت فروشگاه اینترنتی با روش‌هایی غیر از فروشگاه ساز نیاز به تحقیق و تجربه دارد و خیلی استفاده از آن‌ها راحت و سریع پیش نمی‌رود اما فروشگاه ساز ابزاری است که فروشگاه اینترنتی شما را سریع و راحت راه می‌اندازد. در تعریف ساده و قابل فهم از فروشگاه ساز باید بگوییم که این ابزار شبیه به کارمندی متعهد است که فرایند فروش اینترنتی محصولات شما را سروسامان می‌دهد و به مشتریانتان رسیدگی می‌کند.

آشنایی با انواع فروشگاه ساز و ویژگی‌های آن‌ها

در راحتی و کاربردی‌بودن فروشگاه ساز شکی نیست اما این موضوع دلیل نمی‌شود شما بدون تحقیق و شتاب‌زده این ابزار را انتخاب کنید. بعد از آنکه برای انتخاب یک فروشگاه ساز مناسب تحقیق کردید و به قطعیت رسیدید باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید چه مدل فروشگاه سازی را انتخاب کنید.

به طور کلی دو نوع فروشگاه ساز به نام‌های کد باز (Open Source) و اشتراکی (SaaS) ارائه می‌شود که در ادامه آن‌ها را بیشتر می‌شناسید.

فروشگاه ساز کدباز

ویژگی‌های فروشگاه ساز کد باز عبارتست از

  • فروشگاه سازهای کد باز رایگان هستند.
  • این مدل از فروشگاه ساز را می‌توانید ویرایش کنید.
  • استفاده از این فروشگاه سازها به مهارت و تخصص نیاز دارد.
  • هر مسئله‌ای در ارتباط با فروشگاه اینترنتی شما پیش بیاید، باید خودتان آن را حل و پیگیری کنید.
  • اگر از فروشگاه ساز کد باز استفاده می‌کنید باید قالب سایت را خودتان خریداری کنید.

فروشگاه ساز اشتراکی

اگر می‌خواهید خیالتان از بابت رسیدگی به امور فروش اینترنتی محصولاتتان راحت باشد، فروشگاه سازهای اشتراکی را انتخاب کنید. این فروشگاه سازها پلن اشتراکی مخصوصی دارند که در قبال گرفتن هزینه‌ای مشخص به صورت ماهانه یا سالانه در اختیار شما قرار می‌گیرند. درست است که برای داشتن خدمات فروشگاه ساز اشتراکی باید هزینه پرداخت کنید اما با خرید این فروشگاه ساز دیگر لازم نیست برای کارهایی مثل قالب و طراحی سایت و اجاره هاست هزینه کنید. استفاده از فروشگاه ساز اشتراکی برای شما مزیت‌های زیر را به همراه دارد:

  • ویرایش فروشگاه اینترنتی با استفاده از فروشگاه ساز اشتراکی بسیار راحت انجام می‌شود.
  • کار با سیستم فروشگاه سازهای اشتراکی در مقایسه با مدل کد باز ساده‌تر است.
  • فروشگاه ساز اشتراکی با تیم پشتیبانی قوی و حمایت‌گر خود به خوبی پاسخگوی سوالات و نیازهای شماست.

3. طراحی سایت برای ساخت فروشگاه اینترنتی

روش دیگری که برای ساخت فروشگاه اینترنتی کاربرد دارد، طراحی سایت است یعنی شما به یک تیم برنامه‌نویسی سفارش می‌دهید تا برای شما سایت طراحی کند. وجود سایت فروشگاهی از این جهت که شما مالک آن هستید خوب است اما در جریان باشید که مدیریت سایت فروشگاهی هم نیاز به زمان و هزینه و انرژی دارد. برای مثال شما باید سایت خود را با محتوایی مناسب و کاربردی برای مخاطبنتان به روز نگه دارید و هر موضوعی را در جایگاهی مناسب دسته‌بندی کنید.

نگاهی کوتاه بر آنچه درباره ساخت یک فروشگاه اینترنتی گفتیم

اگر می‌خواهید کسب و کارتان رشد کند و مشتریان بیشتری را به سمت خود جلب کنید، یکی از هوشمندانه‌ترین کارها ساخت یک فروشگاه اینترنتی است. برای ساخت فروشگاه اینترنتی روش‌های مختلفی مثل سیستم مدیریت محتوا، فروشگاه ساز و طراحی سایت وجود دارد که بسته به نیاز کسب و کارتان می‌توانید یکی از روش‌ها را انتخاب کنید. اگر می‌خواهید فروشگاه اینترنتی شما با سیستمی بی‌دردسر، آسان و کم‌هزینه ایجاد شود فروشگاه ساز گزینه مناسبی است. دو نوع فروشگاه ساز کد باز و اشتراکی برای ساختن فروشگاه‌های اینترنتی عرضه می‌شود. افرادی که تجربه زیادی در راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی ندارند با استفاده از فروشگاه ساز اشتراکی می‌توانند به اهداف بیزنسی خود راحت و سریع در قبال پرداخت هزینه‌ای مشخص برسند. پشتیبانی همه‌جانبه، استفاده راحت و امکان ویرایش در فروشگاه سازهای اشتراکی باعث شده تا بسیاری از افراد طرفدار این مدل از فروشگاه سازها باشند.

منبع: طرفداری هم اکنون دیگران می خوانند -->
روش‌های کاربردی برای ساخت فروشگاه اینترنتی 2
روش‌های کاربردی برای ساخت فروشگاه اینترنتی 3
روش‌های کاربردی برای ساخت فروشگاه اینترنتی 4