سازمانهای جاسوسی غرب، پشت صحنه اتفاقات اخیر برای اجبار ایران به پذیرش برجام دو و سه بودند
عنابستانی گفت: سازمانهای جاسوسی غرب تمام تلاش خود را برای فشار به ایران برای قبول خواسته های آنها در برجام های دو سه کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با صبح توس؛ با اشاره به آشوب های اخیر در کشور اظهار داشت: اظهارات مسئولان دولتِ استکباری آمریکا نشان میدهد که اینها در منطقه خاورمیانه، علیه همه ملتهای این منطقه مقاصد و نقشههایی دارند و همچنان به دنبال بازگشت سلطه استعماری خود بر روی ایران هستند.
وی ادامه داد: بر اساس این باور، کشور ما را از لحاظ سخت افزاری و نظامی، تحت فشار قرار دادند. در مرحله بعد، نفوذ تفکر لیبرالیستی در فضای اقتصادی کشور بود تا بدین وسیله، ما را دچار تورم شدید کنند.
عنابستانی با بیان اینکه در قضیه برجام که آمریکا قصد بازگشت دوباره به آن را داشت، حرف منطقی ایران در این مذاکرات به طرف آمریکایی این بود که در صورت بازگشت دوباره به برجام افزود: آمریکا باید تضمین درستی بدهد که از قرارداد خود، دوباره باز نگردد و اگر بازگشت، باید خسارات آن را جبران کند.
نماینده سبزوار افزود: آمریکا که منطقش زورگویی است، نتوانست زیر بار حرف منطقی ایران در برجام برود و به دنبال راهکاری برآمد تا به وسیله آن، کشور ما را از پای درآورد؛ به همین سبب تلاش کرد فضای ایران را، متشنج کند.
وی با اشاره به اینکه ایران هیچگاه زیر بار حرف زور نمیرود و بزرگترین رهاورد آن، استقلال و آزادی است تصریح کرد: ما این دستاور را از دست نخواهیم داد.
عنابستانی تاکید کرد: در پشت سر تمامی حوادث این مدت اخیر ایران، سازمان های جاسوسی آمریکا، اسرائیل، انگلیس و بسیاری از کشورهای دیگر هستند که هدف اصلی آنها، وارد کردن فشار حداکثری برای پذیرفتن برجام از سوی ایران و محدود کردن پرونده هسته ای است.
وی با بیان اینکه حرکت ایران، حرکتی مقتدرانه است و این حرکت را، باید جوانان ما احساس کنند، خاطرنشان کرد: البته در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و...، اشکالاتی داریم که انشالله آنها را حل خواهیم کرد.
انتهای پیام /