سجادی: گرفتن پستهای تشریفاتی بینالمللی، نباید ما را دل خوش کند
معاون اسبق وزارت ورزش و جوانان گفت: نباید با گرفتن پستهای بینالمللی که تشریفاتی است، دلمان خوش شود و با داشتن قهرمانی، علم، جایگاه و نفوذ مالی بتوانیم پستها را بگیریم.
خبرگزاری میزان - حمید سجادی در گفتوگو با رادیو جوان در خصوص مباحث مختلفی صحبتهایی را مطرح کرد که چکیدهای از آنها را در زیر میخوانید:
*در ورزش ایران بعد از انقلاب و در این 42 سال بزرگان و قهرمانان المپیکی داشتیم که حتی رییس فدراسیون هم شدند. به طور مثال علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی شخصیت کمی ندارد. بهداد سلیمی، احسان حدادی قهرمانان المپیکی هستند که میتوانند در پستهای بینالمللی تعاملات فوقالعادهای داشته باشند. در تمام رشتهها بیتالمال برای ما ورزشکاران خرج شده است تا در کنار ورزش ارتباطات بینالمللی نیز برای ارتقاء سطح ورزش کشورمان داشته باشیم. *فضای IOC مثل یک قله است که باید برای صعود از دامنه حرکت کنیم و با اصول و قوانین خودش راهکاری برای صعود بدون خطر به قله پیدا کنیم.
*پستهای رییس، دبیر و نایب رییس در فدراسیونها و سمت مدیرعاملی در باشگاهها در کشورمان خیلی سخت است و افراد ارزشمندی با قابلیتهایشان در فدراسیونها و باشگاههای ما سمت میگیرند. ورزش کشورمان مثل یک اتاق شیشهای است که خیلی زود مسائل پشت پرده نمایان میشود و کسانی که اصالتی در ورزش ندارند دستشان رو خواهد شد و ورزش آنها را طرد خواهد کرد. *بعضی اوقات سیاست به نفع ورزش کار کرد، ولی در اصل میگویند که ورزش از سیاست جدا است. نباید برای رأی آوردن در مجامع بینالمللی از سیاست خارجی استفاده کنیم و با رزومه وزرشی میتوانیم خودمان را در کرسیهای ورزش جهانی مطرح کنیم.
*حسادت در همه جای دنیا وجود دارد. زمانی که من معاون وزارت ورزش و جوانان بودم، مدیران اجرایی ورزش ایران را برای شرکت در کنگرهای خارج از کشور اعزام میکردم که یک ایرانی در آن کنگره عضویت داشت و نایب رییس یکی از فدراسیونها کشورمان بود، جلوی حضور مدیران ما را جهت شرکت در آن کنگره گرفت. وقتی این ماجرا را از رؤسای آن کنگره بینالمللی جویا شدیم آنها از طریق ایمیل به ما اطلاع دادند که این فرد ایرانی به ما گفته است که اعضای ایرانی واجد شرایط شرکت در این کنگره نیستند. او را پس از این اتفاق به وزارت ورزش احضار کردم تا با او صحبت کنم زیرا فکر نمیکرد لو برود.
*وقتی ما در گرفتن پستهای داخلی دورخیز میکنیم و برنامهریزیهای خوبی برای گرفتن سمت در فدراسیونهای مختلف داریم، بالطبع گرفتن کرسی در مجامع ورزشی خارج از کشور خیلی سختتر است، چون باید در عرصه ورزش بینالمللی تاثیرگذار باشیم.
*نباید با گرفتن پستهای بینالمللی که تشریفاتی است، دلمان خوش شود و با داشتن قهرمانی، علم، جایگاه و نفوذ مالی بتوانیم پستها را بگیریم.
*یک پیشنهاد به وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، فدراسیونها و انجمنها دارم که اگر انتخاباتی در سطح بینالمللی را پیشرو دارند، از مسئولان جامعه ورزش کشور درخواست داشته باشند تا برنامه خود را برای 6 یا یک سال آینده برای کسب جایگاههای بینالمللی ارائه بدهند تا با مکاتبات درست برای گرفتن یک پست بینالمللی دورخیز کنند.
- بیشتر بخوانید:
- سعیدی: کسب کرسی در کمیته بینالمللی المپیک پیچیده است