سخنگوی شورای عالی وکلای مرکز قوهقضاییه انتخاب شد
تهران - ایرنا - اعضای شورای عالی وکلای مرکز قوه قضاییه ضمن انتخاب «یوسف رضا ادیب زاده» به عنوان سخنگو، شیوهنامه موقت داخلی این شورا را بررسی و موادی از آن را تصویب کردند.
به گزارش ایرنا و بنا بر اعلام نایب رئیس و سخنگوی شورای عالی وکلا مرکز وکلای قوه قضائیه، دومین جلسه این شورا با حضور همه اعضا عصر چهارشنبه در مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده برگزار شد.
شیوه نامه موقت داخلی شورای عالی وکلا در این جلسه مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و موادی از این شیوهنامه به تصویب رسید.
در این جلسه موضوع انتخاب سخنگوی شورای عالی مطرح شد و آقایان یوسفرضا ادیب زاده از استان تهران، علی غفوری از استان خراسان رضوی و محمد عباسی از گیلان برای این مسئولیت اعلام آمادگی کردند که در نهایت ادیب زاده با هفت رای به عنوان سخنگو انتخاب شد ضمن آنکه آقایان غفوری 6 رای و عباسی یک رای در این رای گیری را به دست آوردند.
اعضای شورای عالی وکلای مرکز قوه قضاییه همچنین حضور اعضای علی البدل شورا در جلسات رسمی را مورد بررسی قرار دارند و در نهایت موضوع به رای گذاشته و مقرر شد اعضاء علی البدل بدون حق رای در جلسات حاضر شوند.
نحوه اداره جلسات موضوع دیگر این نشست بود که در نهایت با رای اکثریت اعضا مقرر شد ریاست و اداره جلسه برعهده رئیس شورا باشد و در غیاب وی نایب رئیس شورا، ریاست جلسه را بر عهده خواهد داشت.
همچنین مقرر شد آقایان رامتین قانع، ادیب زاده و غفوری به همراه خانم مائده چینی ساز نسبت به تهیه پیش نویس آیین نامه داخلی شورا اقدام و به صحن شورای عالی ارائه کنند.
مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده» بنا بر حکم مقرر در قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سال 1379 تأسیس شد. مطابق ماده 187 این قانون، قوه قضائیه اجازه پیدا کرد تا نسبت به تائید صلاحیت فارغ التحصیلان رشته حقوق و نیز سایر رشتههای کارشناسی اقدام کند و سنگ بنای «مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده» نهاده شد.
این مرکز که در حوزه ارائه خدمات وکالتی، کارشناسی رسمی و مشاوره حقوقی فعالیت میکرد، به موجب قانون حمایت خانواده مصوب 1392 و آییننامه آن صلاحیت گستردهتری در حوزه مشاوره خانواده پیدا کرد.
مرکز دارای شخصیت حقوقی، مالی و اداری مستقل است که رییس آن را رییس قوه قضاییه از میان حقوقدانان انتخاب می کند تا مرکز را زیر نظر هیات نظارتی به ریاست معاون اول قوه قضاییه و با حضور برخی از اعضای شورای عالی قضایی اداره کند. در هر استان یک هیات مدیره متشکل از نمایندگان وکلای آن استان و یک هیات مدیره متشکل از نمایندگان کارشناسان آن استان امور مربوط به حوزه صلاحیت خود را اداره میکنند.
*س_برچسبها_س*