پنج‌شنبه 26 تیر 1404

سردار غیب‌پرور زندگی پربرکت خود را وقف خدمت به اسلام و انقلاب کرد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سردار غیب‌پرور زندگی پربرکت خود را وقف خدمت به اسلام و انقلاب کرد

وزیر کشور با صدور پیامی با تاکید بر اینکه سردار غیب‌پرور زندگی پربرکت خود را وقف خدمت به اسلام و انقلاب کرد، گفت: این شهید والامقام، مزد سال‌ها ایثار و از خودگذشتگی خود را از درگاه احدیت دریافت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - اسکندر مومنی در این پیام که در پی شهادت سردار غیب‌پرور به دلیل جراحات ناشی از هشت سال دفاع مقدس منتشر شد، اظهار داشت: سردار غیبپ‌پرور، پس از سال‌ها مجاهدت خالصانه و تحمل رنج‌های ناشی از عوارض شیمیایی دوران هشت سال دفاع مقدس، سرانجام به یاران شهیدش پیوست و مزد سال‌ها ایثار و از خودگذشتگی خود را از درگاه احدیت دریافت کرد.

وی افزود: آن شهید والا مقام، نمونه‌ای بارز از مجاهدان فی‌سبیل‌الله بود که زندگی پربرکت خود را وقف خدمت به اسلام و انقلاب کرد. از حضور فعال در جبهه‌های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس و سپس در مسئولیت‌های خطیر پس از جنگ و به ویژه در عرصه، بسیج و سازندگی و محرومیت‌زدایی نیز پیشقدم بود.

وزیر کشور گفت: اینجانب، شهادت این مجاهد نستوه و سرباز ولایت را به محضر فرماندهی معظم کل قوا، خانواده معزز ایشان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیجیان سرافراز و عموم ملت شریف ایران تبریک و تسلیت عرض و از درگاه خداوند متعال برای آن شهید، علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسالت می‌کنم.

به گزارش ایرنا، سردار غیب‌پرور، متولد سال 1341 در شیراز، فعالیت‌های انقلابی خود را از دوران دانش‌آموزی و هم‌زمان با اوج‌گیری مبارزات مردمی علیه رژیم پهلوی آغاز کرد و در خاطرات خود از اخراجش از مدرسه به علت پخش اعلامیه‌های انقلابی یاد می‌کرد.

در دوران دفاع مقدس، وی مسئولیت‌هایی همچون آموزش عقیدتی سیاسی، محور مهندسی رزمی و فرماندهی یگان‌های عملیاتی را در لشکر 19 فجر برعهده داشت و پس از جنگ نیز در حوزه‌های آموزش، فرماندهی و ساماندهی نیرو‌های جهادی و مردمی نقش‌آفرینی کرد.

از جمله اقدامات برجسته این شهید والامقام، برگزاری کنگره بزرگ سرداران و شهدای فارس، همایش عظیم بسیجیان در سال 97 با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در ورزشگاه آزادی و خدمات بی‌بدیل در مناطق محروم از جمله جزیره هنگام است که همواره مورد قدردانی مردم قرار گرفت.

وی در آذرماه 1394، پس از شهادت سردار حسین همدانی، فرماندهی قرارگاه امام حسین (ع) را برعهده گرفت و یک سال بعد، با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی، به عنوان رئیس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج منصوب شد.

پس از پایان این مأموریت، سردار غیب‌پرور تا پایان عمر با برکتش، به‌عنوان جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) به خدمت صادقانه در مسیر انقلاب اسلامی ادامه داد.

این فرمانده محبوب و رسانه‌ای، همواره در کنار مردم و دغدغه‌مند مسائل معیشتی و فرهنگی اقشار مختلف جامعه بود و تلاش‌های خستگی‌ناپذیرش در عرصه‌های مختلف، نام او را در زمره سرداران ماندگار انقلاب اسلامی قرار داد.