یک‌شنبه 4 آذر 1403

سروتونین

سروتونین

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - محققان دانشگاه کلمبیا واقع در آمریکا با استفاده از فناوری یادگیری ماشین، الگوریتم‌هایی را توسعه دادند که می‌تواند اختلالات شناختی خفیف و زوال عقل را از طریق تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به نحوه رانندگی شخص، تشخیص دهد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - روانشناس بالینی گفت: عوامل ژنتیکی و فیزیولوژیکی از قوی‌ترین و باثبات‌ترین عوامل در بروز اختلال دوقطبی در فرد هستند و روانشناسان معمولا سابقه این اختلال را در خویشاوندان نزدیک یا دور فرد می بینند که باید هرچه زودتر درمان شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این شرایط به خصوص در بیمارانی دیده می‌شود که به طیف‌های شدید کرونا مبتلا شده اند و به قول معروف از آن دنیا برگشته اند. حالا این افراد روان آشفته‌ای دارند و حجم بالایی از بی قراری و استرس را تحمل می‌کنند. برای این افراد چه باید کرد؟ اصغر کیهان نیا روان شناس و مشاور خانواده عنوان کرد: یکی از آسیب پذیرترین افراد در مقابله با کرونا کسانی هستند که...

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - افرادی که میوه خشک مصرف می کنند به طور کلی سالم تر از کسانی هستند که این میوه ها را نمی خورند و در روزهایی که آنها میوه خشک مصرف کرده مقادیر بیشتری از مواد مغذی اصلی نسبت به روزهایی که مصرف نکردند، دریافت می کنند.

خبرگزاری ایسنا

پژوهشگران ژاپنی در بررسی جدید خود دریافتند که میکروبیوم روده می‌تواند نقش مهمی در تنظیم خواب طبیعی بر عهده داشته باشد.

خبرگزاری ایسنا

محققان "موسسه تحصیلات تکمیلی علوم و فناوری اوکیناوا"(Okinawa Institute of Science and Technology Graduate University) ژاپن در مطالعه اخیرشان نشان داده‌اند که صبر با توجه به سطح هورمون "سروتونین"(serotonin) در مغز تعیین می‌شود و سطح این هورمون می‌تواند در واکنش فرد (صبوری یا عجولانه رفتار کردن در قبال کاری) موثر باشد.

خبرگزاری ایرنا

تهرن - ایرنا - محققان دانشگاه تسوکوبا واقع در ژاپن با آزمایش روی مدل‌های حیوانی دریافتند میکروبیوم روده بر رفتارهای مختلفی از جملع خواب طبیعی، اثرگذار است.

خبرگزاری ایسنا

یکی از گروه‌های سنی که در پی ایجاد محدودیت‌های ترددی و کاهش حضور مردم در جامعه در خطر آسیب‌های بسیاری قرار دارد، کودکان هستند. عده زیادی از کودکان از دی ماه سال 98 که شیوع کرونا در کشور علنی شد، در خانه‌ها قرنطینه شده‌اند. فرآیندی که همچنان ادامه دارد و زمان مشخصی در خصوص پایان آن اعلام نشده است.

خبرگزاری ایسنا

متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه واشنگتن راهی برای جلوگیری از بروز عوارض جدی در افراد آلوده به ویروس کرونا پیدا کردند.

خبرگزاری ایسنا

تا به امروز، اطلاعات کمی در مورد اینکه چگونه طعم شیرین منجر به احساس سیری می‌شود، ارائه‌شده است. این مطالعه که توسط گروهی اتریشی - آلمانی به سرپرستی شیمی‌دانان ورونیکا سوموزا (Veronika Somoza) و باربارا لیدر (Barbara Lieder) انجام‌شده است، درک جدیدی در مورد رابطه بین طعم شیرین قند، مصرف انرژی و روند تنظیم گرسنگی و سیری ارائه می‌دهد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که داروی ضد افسردگی «فلووکسامین» به پیشگیری از وخیم شدن بیماری در مبتلایان به کووید -19 که هنوز در بیمارستان بستری نشده‌اند، کمک می‌کند.

خبرگزاری ایسنا

شاید برای ما بزرگسالان باورکردنی نباشد که کودکان هم مرگ اندیش هستند و در مقاطعی از زندگی، به نابودی خود و دیگران فکر می‌کنند. از سوی دیگر این نکته نیز شاید به همان اندازه غیر قابل باور باشد که انجام فعالیت‌های فیزیکی مانند تاتر و ورزش و حرکت میتواند تفکرات مرگ را کاهش داده و غریزه ی زندگی را به جریان اندازد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نتایج یک مطالعه بر موش‌ها سرنخی درمورد ریشه‌های مولکولی مشترک استرس مزمن و افسردگی ارائه می‌دهد؛ این کشف می‌تواند به ابداع درمان‌های جدیدی برای اختلالات خلقی انسان‌ها منجر شود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - افراد مبتلا به وسواس فکری در دوران کرونا به دو دسته تقسیم می‌شوند: گروه اول افرادی هستند که با رعایت تمام پروتکل‌ها در فاصله ایمن از ویروس قرار دارند و گروه دوم افرادی هستند که تشریفات مقابله با کرونا را با شدت افراطی انجام می‌دهند و همواره مضطرب و عصبی هستند.

خبرگزاری ایسنا

دوپامین و سروتونین مواد شیمیایی در مغز هستند که در طیف وسیعی از اختلالات عصبی از جمله پارکینسون و افسردگی نقش دارند، بنابراین درک چگونگی عملکرد آنها می‌تواند کلیدی در توسعه درمان‌های موثرتر برای این شرایط باشد. یک ابزار جدید که اخیرا توسعه یافته است با نگاهی نوین به عملکرد این انتقال دهنده‌های عصبی در مغز، دانشمندان را قادر می‌سازد تا برای اولین بار بر فعالیت آنها در زمان حال در مغز...

خبرگزاری ایسنا

با ادامه همه گیری بیماری کووید -19، شیوه دورکاری و عدم حضور فیزیکی کارکنان در محیط های اداری به عنوان یک راهکار موثر در بیشتر سازمان‌ها و ادارات در سراسر جهان بکار گرفته شده است.