یک‌شنبه 23 شهریور 1404

سعیدی: امسال اقتضایی عمل می‌کنیم / اولویت کمیته، رشته های المپیکی است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سعیدی: امسال اقتضایی عمل می‌کنیم / اولویت کمیته، رشته های المپیکی است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، کیکاووس سعیدی در حاشیه مراسم رونمایی از سر در جدید تالار هندبال اظهار داشت: اقدام بسیار ارزشمندی بود. علاوه بر اینکه کار، شان و منزلت فرهنگی داشت، به لحاظ اخلاقی و پاکداشت سردار سلیمانی اقدامی در خور تقدیر و تشکر است و به سهم خودمان از فدراسیون هندبال تشکر می‌کنیم و امیدواریم این گونه فعالیت‌ها اشائه داشته باشد.

وی در مورد شروع ورزش و نشاط اجتماعی عنوان کرد: از زمانی که ویروس کرونا در سطح دنیا فراگیر شده همه کشورها به خصوص کشورهایی که در سطح گسترده ای با این موضوع تقابل می کنند، دچار چالش‌های مختلفی شدند. ما هم دچار چالش‌هایی هستیم اما برای ادامه فعالیت در حوزه حرفه‌ای قهرمانی باشگاهی و همگانی بر اساس تدابیر خاصی که توسط ستاد کرونا اتخاذ و ابلاغ شده حرکت می‌کنیم. در زمینه المپیک هم تابع سیاست‌های کمیته بین المللی هستیم که همسو با سازمان بهداشت جهانی تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کنند.

وی در مورد اینکه بودجه برخی فدراسیون‌ها مانند گلف دوبرابر شده آیا این اتفاق برای فدراسیون هندبال هم می‌افتد، گفت: فکر می‌کنم هندبال از جمله فدراسیون هایی بود که توجه بیشتری به آن شد. پاکدل جوان خوش فکر، تحصیل کرده و از جنس هندبال است، او انسجام خوبی ایجاد کرده و این فدراسیون تعامل خوبی با کمیته ملی المپیک دارد. ما هم از این رشته استقبال می‌کنیم، چون ظرفیت خوبی دارد و انشاءالله بر بام آسیا قرار می‌گیرد و این پتانسیل وجود دارد. هم افزایی در این زمینه ایجاد شده، ما هم رصد کرده و از برنامه های فدراسیون هندبال حمایت می‌کنیم. انشاءالله افزایش بودجه هم برای این فدراسیون خواهیم داشت.

سعیدی ادامه داد: در سال 97 و 98 صد درصد بودجه فدراسیون‌ها را پیش از اتمام دوره تخصیص واریز کردیم. امسال به خاطر شرایط خاص اقتصادی و بودجه کشور و کرونا نمی‌توانیم رقم دقیقی را پیش‌بینی کنیم هرچند پیش‌بینی‌هایی کرده ایم و در هیات اجرایی هم مصوبه ای داریم، اما امسال اقتضائی عمل می‌کنیم. به این معنی که هر مقدار از دولت و خزانه پولی دریافت کنیم، به فراخور آن به فدراسیون‌ها واریزی خواهیم داشت. فکر می‌کنم در خرداد اولین واریزی را به فدراسیون‌ها داشته باشیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد اینکه بودجه چقدر خواهد بود، گفت: صالحی امیری تلاش زیادی در این زمینه کرد، اما اطلاعی از میزان بودجه نداریم. اولویت ما رشته های المپیکی است و براساس شاخص‌ها و معیارها حمایت خواهیم داشت. در مرحله اول همه فدراسیون‌ها دریافتی یکسانی خواهند داشت، اما بعد از اینکه شاخص‌ها تعریف شد، منابعی را تعیین می‌کنیم.

سعیدی در مورد تهیه ارز عنوان کرد: پیش بینی خوبی را انجام دادیم و قبل از تعویق المپیک نیمی از ارز کاروان را به مبلغ 500 هزار یورو از بانک مرکزی خریداری و ذخیره کردیم. تمام پایش‌های لازم صورت گرفت و با تمام فدراسیون‌هایی که شانس کسب سهمیه داشتند در ستاد اجرایی بازی‌ها، جلسه برگزار کردیم. در بخش تجهیزات هم برای قهرمانان تدبیری دیده شده که توسط کمیته ملی المپیک یک بسته تمرینی تهیه و به آنها اهدا خواهد شد. خوشبختانه تعامل حداکثری بین کمیته و وزارت ورزش وجود دارد و تنها در یک جهت که اعتلای ورزش ایران و برافراشته شدن پرچم ایران است، حرکت می‌کنیم.

انتهای پیام / س

کمیته ملی المپیک ورزش هندبال ورزشی
سعیدی: امسال اقتضایی عمل می‌کنیم / اولویت کمیته، رشته های المپیکی است 2