سعیدی: حدادی هم تمایل ندارد در این شرایط ارز خارج کند / کسب کرسی در IOC ثبات مدیریتی می خواهد
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: هیات اجرایی در زمینه پرداخت هزینه اعزام حدادی به خارج از کشور به جمعبندی نرسید و فدراسیون پزشکی ورزشی دنبال کار است تا به موضوع رسیدگی کند.
به گزارش ایسنا، کیکاووس سعیدی درباره اینکه احسان حدادی برای معالجه خار پاشنه خود قصد سفر به آلمان را دارد، بیان کرد: حدادی سرمایه ملی ورزش ما است و رویکرد کمیته ملی المپیک خصوصا صالحیامیری و هیئت اجرایی، حمایت تمام قد از رشتههای المپیکی و قهرمانانی است که سهمیه گرفتند. با وجود این مسئله ما محدودیت داریم و معتقدیم باید در همه شرایط کنار این ورزشکاران باشیم. ما در حد توان به مشکلات آنها رسیدگی کردهایم، اما مطمئنا حدادی هم تمایل ندارد در این شرایط، ارزی را خارج از کشور ببرد و دغدغهاش این است زود به شرایط تمرینی برگردد. امکاناتی درمانی باید در اختیار حدادی قرار بگیرد که این شرایط در کشور فراهم است. هیات اجرایی در زمینه پرداخت هزینه خارج به جمعبندی نرسید و فدراسیون پزشکی ورزشی دنبال کار است تا به موضوع رسیدگی کند. اولویتها را بررسی میکنیم و بر مبنای آن تصمیم میگیریم.
دبیر کمیته ملی المپیک در مورد عدم حضور فردی از ایران در IOC گفت: کسب کرسی در کمیته بینالمللی المپیک یا فدراسیونهای جهانی، کاری پیچیده و سخت اما قابل دستیابی و نیازمند کار ملی، راهبرد مناسب و ارتباطات و لابی بینالمللی است. افرادی هستند که سالها در ورزش دنیا بودهاند، شناختهشده هستند و برند ورزش شدهاند. به مدیریت باثبات و طولانی نیاز داریم تا مدیران ارشد ما شناخته شوند و با ارتباطات بین کشورها، شرایط فراهم شود. باید ببینیم در زمینههایی بهجز ورزش چقدر کرسیهای جهانی داریم. صالحیامیری بیش از صد جلسه در دو سال گذشته با مقامات مختلف ورزش دنیا داشت که برای رفع برخی مشکلات از جمله تعلیقها بود و به موضوعات دیگر هم پرداخت. او حتی ملاقاتی میان باخ و رئیسجمهور فراهم کرد که تنها دوره ملاقات رئیس جمهور ما با رئیس کمیته بینالمللی المپیک بود.
او ادامه داد: این مسائل (کسب کرسی IOC) مستلزم ثبات مدیریتی است و برخی مدیران IOC بیش از دو یا سه دهه کار میکنند که باعث شد در این دوره حضور داشته باشند. هاشمیطبا در مقطعی این توفیق را برای کشور به ارمغان آورد که عضو کمیته بینالمللی المپیک شد که افتخاری برای کشور ما بود و حفظ نشد. باید تلاش کنیم این کرسیها را به دست بیاوریم.
سعیدی که با رادیو تهران گفتگو کرد، درباره وضعیت المپیک تاکید کرد: آخرین نشست کمیته بینالمللی المپیک به صورت وبینار و با حضور 93 عضو برگزار شد. توماس باخ صحبتهایی داشت و جلسه چهار ساعت طول کشید. قرائن نشان میدهد المپیک برگزار خواهد شد و اکنون درباره نحوه برگزاری آن است که یا به صورت محدود یا بدون تماشاگر و حفظ پروتکلها با مشورت سازمان بهداشت جهانی برگزار میشود. تاکنون زمان برگزاری مسابقات چند رشته مشخص شده و سایر رشتهها هم اعلام میشود. کمکی به مبلغ 150 میلیون دلار به فدراسیونهای المپیکی و کمیتههای ملی المپیک کشورها تصویب شد تا در این یک سال در اختیار آنها قرار بگیرد.
دبیر کمیته ملی المپیک با اشاره به باقی ماندن 43 درصد سهمیههای المپیک بیان کرد: تاریخهای بعدی رقابتهای کسب سهمیه مشخص نیست که اگر واکسن کرونا هم کشف شود، نگرانی و دغدغهها برطرف خواهد شد. شرایط کشور ژاپن و زیرساختهای آن فراهم است و با برطرف شدن دغدغه کرونا، شرایط میزبانی کاملا مهیاست. سعیدی درباره اینکه
سعیدی درمورد مشکلات زیادی که کمیسیونهای کمیته ملی المپیک دارند، تصریح کرد: ما محدودیت برگزاری جلسات با حضور بیش از 10 نفر را داریم. ورزشکاران سرمایه ما هستند و به محض اینکه شرایط فراهم شود، هماهنگیها صورت میگیرد. در دو هفته آینده کمیسیونها تعیین تکلیف خواهد شد.
دبیر کمیته ملی المپیک درباره حاشیههای فرزند محمدرضا عارف در یک کمیسیون و اینکه اعضای کمیسیون محیط زیست برای حق جلسه 200 هزار تومانی، مکررا با یکدیگر جلسه برگزار میکنند، بیان کرد: ما 18 کمیسیون داریم که در اساسنامه کمیته هم آمده است. ما باید کمیسیونهایی به عنوان اتاق فکر تشکیل دهیم که اجرایی نیستند؛ بلکه مشورتی و تأثیرگذار هستند. عدهای باید ایده بدهند و تولید فکر و و برنامه کنند. ما بیش از 200 نخبه را از ورزش قهرمانی و همگانی و بخشهای فرهنگی و علمی جذب کردیم و برخی از آنها، کرسی استادتمام دانشگاه دارند. 100 هزار تومان حق جلسه تنها هزینه ایاب و ذهاب است و نمیتواند خدمات آنها را جبران کند. این مبلغ مناسب و بر اساس آییننامه است. هر کمیسیون هر ماه یک جلسه مجازی برگزار میکند و امیدواریم مانند الان، از کمیسیونها استفاده کنیم. خروجی کاملا مناسب بوده، اما برخی دوستان کملطفی میکنند.
او افزود: چند برنامه زیستمحیطی و زیستفرهنگی و همایشهایی برگزار شد. کتابها و بروشورها چاپ و برخی برنامهها عملیاتی شد. برنامههای مختلفی با مشارکت شهرداری تهران برگزار شد که تصاویر آن در صداوسیما و سایت کمیته ملی المپیک موجود است. ماموریت ما در کمیته المپیک، توجه به محیط زیست است.
دبیر کمیته ملی المپیک در این باره که بهتر است هر فدراسیون، حیوان مربوط به آن رشته ورزشی را به عنوان نماد، روی پیراهن ورزشکاران چاپ کند، بیان کرد: من خودم از متخصصان ورزش هستم. دکتر منوچهری از فعالترین مسئولان کمیسیونها و فردی دانشگاهی و ورزشی است. او حقوقی از ما نمیگیرد، اما وقت میگذارد و جلسات را پیگیری میکند. ما از ظرفیتهای خارج از کمیته هم استفاده میکنیم. این طرح بسیار خوبی است و در دستور کار کمیسیون خواهد بود.
انتهای پیام