سعید مرتضوی
سعید مرتضوی
محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر خاتمی گفت: قاضی مرتضوی از من وصیتنامه و امضا برای اعدام گرفت و من را برای اعدام آماده کردند! حین جابجایی من سرم ضربه خورد و ناگهان کسی گفت مراقب اینها باشید و فردا که آزاد شوند از کاه کوه میسازند و فهمیدم اعدام یک فریب بود.
محمدعلی ابطحی درباره دستگیری اش در سال 88 گفت: قاضی مرتضوی از من وصیتنامه و امضا برای اعدام گرفت و من را برای اعدام آماده کردند! یقین پیدا کردم که من را اعدام میکنند و این بازی روانی نیست.
رویترز عکسی از رد خون سعید حجاریان بر سنگفرش مقابل ساختمان شورای شهر تهران پس از ترور توسط سعید عسگر در 22 اسفند 1378 را منتشر کرد.
عصر ایران نوشت: هر قدر هم که رسانههای بزرگ حکومتی و بودجهخوار را در اختیار داشته باشند اما عادت طعنه به رسانههای مستقل را نمیتوانند ترک کنند. مثل عادت جویدن ناخن.
به بهانه جویان میتوان گفت قبلا قابل درکتر بودید چرا که هم عطش قدرت اجرایی در کنار امکانات دیگر را داشتید و هم روزنامهها موج میساختند اما حالا که همه چیز دست خودتان است و مردم را از رسانههای داخلی به سوی تلویزیونهای بیرونی سوق دادهاید چرا ترک عادت نمیکنید؟
باشگاه استقلال به پرداخت مطالبات دو بازیکن پیشین خود محکوم شد.
اقتصادنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: دوستان اصولگرایی را میشناسم که به شدت منتقد دولت هستند و از کارهای دولت آقای رئیسی خون دل می خورند مثال روشنش نقدهایی است که آقای قالیباف این روزها از تریبونهای رسمی درباره دولت بیان میکند.
محمد مهاجری به شنیده ها درخصوص انتخاب میر کاظمی رئیس فعلی سازمان برنامه و بودجه برای وزارت نفت واکنش نشان داد.
دادستانی کل کشور در راستای دستور رئیس قوه قضاییه در مورد تکالیف قانونی وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی به شکایات از مدارس مبنی بر دریافت هزینههایی که در قبال آن خدماتی ارائه نشده است، اطلاعیهای صادر کرد.
شرق نوشت: نوشتن از مرگ همکار در هر شرایطی کاری است دشوار و جانکاه. این بار باید از «سیدابوالحسن مختاباد» بنویسیم، از همکاران قدیمی مطبوعات که نویسنده، منتقد، پژوهشگر موسیقی و روزنامهنگار بود. او که در 53سالگی در آمریکا به طور ناگهانی بر اثر سکته قلبی درگذشت.
اقتصادنیوز: سعید حجاریان فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی به بررسی برخی مباحث امنیتی پرداخته است.
درگذشت ناگهانی روزنامهنگار حرفهای و پژوهشگر موسیقی ایران، مایه بهت و افسوس روزنامه نکاران و فعالان عرصه موسیقی شده که خاطرات نیکی از او در یاد دارند.
جماران نوشت: کارشناسان رسانه معتقدند که احکام سنگین برای روزنامه نگاران موجب خروج مرجعیت رسانه ای از داخل کشور می شود و رسانه های داخلی که اتفاقا عملکرد آنها به آرامش اوضاع کمک می کند، رقابت رسانه ای را به رقبای خود واگذار می کنند.