سناتور آمریکایی: در صورت حمله به رفح به شرطی کردن کمک به اسرائیل رأی میدهم
سناتور آمریکایی گفت: اگر بنیامین نتانیاهو دستور ورود ارتش اسرائیل به رفح را در مقیاس وسیع بدهد به شرطی کردن کمک به اسرائیل رأی میدهم.
در این گزارش آمده است که کونز معتقد است که آمریکا "به مرحله ای رسیده" است که باید شرایطی برای کمک به اسرائیل ارائه دهد.
خبر مرتبط پیام هشدارآمیز کاخ سفید به اسرائیلسخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا گفت: «اگر ما شاهد تغییراتی از سوی (اسرائیل) نباشیم، تغییرات در رویکرد ما خواهد بود».
وی توضیح داد: «اگر بنیامین نتانیاهو دستور ورود ارتش اسرائیل به رفح را در مقیاس وسیع بدهد و هیچ تمهیدی برای غیرنظامیان یا کمکهای بشردوستانه در نظر نگیرد، به شرطی کردن کمک به اسرائیل رأی میدهم.»
به گزارش ایرنا, پیش از این, برنی سندرز سناتور مستقل روز جمعه از تصمیم دولت جو بایدن رییس جمهور آمریکا برای ارسال تسلیحات بیشتر به اسرائیل انتقاد کرد.
این سناتور آمریکایی در واکنش به گزارش "واشنگتن پست" در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: آمریکا نمی تواند به نتانیاهو التماس کند که بمباران غیرنظامیان را متوقف کند و روز دیگر هزاران بمب 2 هزار پوندی که می تواند کل محله های شهر را با خاک یکسان کند, برای او ارسال نماید. این کار زشت است.
سندرز بار دیگر تاکید کرد: ما باید به همدستی خود با اسرائیل پایان دهیم: دیگر بمبی به اسرائیل ارسال نکنید.
با وجود ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ساکن غزه, رسانه های آمریکایی از تایید مخفیانه میلیاردها دلار کمک نظامی جدید آمریکا به اسرائیل خبر دادند.
به رغم ادعای نگرانی واشنگتن در مورد حمله نظامی احتمالی رژیم اسرائیل به منطقه رفح در جنوب غزه که می تواند جان صدها هزار غیرنظامی فلسطینی را تهدید کند, دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزهای اخیر بی سر و صدا با اختصاص میلیاردها دلار کمک نظامی به اسرائیل که شامل بمب و جنگنده می شود, موافقت کرده است.
به گفته مقامات آگاه پنتاگون و وزارت امور خارجه آمریکا, بسته های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و 800 بمب 2 هزار پوندی موسوم به ام کی 82 و 500 بمب 500 پوندی است.
گزارش های پیشین استفاده اسرائیل از بمبهای 2 هزار پوندی را دلیل تلفات گسترده غیرنظامیان در غزه دانسته بودند.
واشنگتن پست افزود: ارائه این کمک های نظامی به اسرائیل نشان می دهد که در حالی که میان آمریکا و اسرائیل بر سر ادامه جنگ اختلاف به وجود آمده است، دولت بایدن کمک نظامی به اسرائیل را به چگونگی اقدامات بنیامین نتانیاهو مرتبط نمی داند.
یک مقام کاخ سفید گفت: ما به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود ادامه می دهیم. شرطی کردن کمک سیاست ما نبوده است.
--> اخبار مرتبط- رایزنی تلفنی پرتنش نتانیاهو و بایدن
- افشاگری واشنگتنپست از محموله کمکهای تسحیلاتی جدید آمریکا برای اسرائیل
- آمریکا به تصمیم نتانیاهو واکنش نشان داد
- واکنش جان کربی به لغو سفر هیات اسرائیلی به آمریکا
- تصمیم آمریکا نتانیاهو را عصبانی کرد / لغو سفر هیات اسرائیلی به واشنگتن
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.