سیاست خارجی
سیاست خارجی
دبیر ستاد انتخابات صداوسیما، دور دوم برنامههای تبلیغاتی و مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد.
عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به خبرآنلاین میگوید: «آقای پزشکیان در حوزه سلامت، بر اجرای دقیق قوانینی که از پیش تنظیم شده تأکید دارد و معتقد است با رعایت این اصل و تزریق بودجه به وزارتخانه، عمده مشکلات مطرح در زمینه دارو، تجهیزات پزشکی و...، برطرف میشود. از نقطهنظرات آقای جلیلی در حوزه سلامت نیز میتوان به کاهش هزینههای القایی به بیماران اشاره کرد.»
عضو کابینه دولت یازدهم بر این باور است که انتخاب جلیلی به عنوان رییس جمهور و از آن طرف روی کار آمدن ترامپ شرایط کشور را بحرانی میکند.
اقتصادنیوز: دبیر ستاد انتخابات سازمان صداوسیما گفت: مناظره امشب با مناظرههای قبلی تفاوت جدی خواهد.
اقتصادنیوز: بسیاری از تحلیلگران درباره الگویی که قرار است توسط جانشین شهید ابراهیم رئیسی در عرصه دیپلماسی دنبال شود، گمانه زنی هایی را مطرح می کنند. با این همه همه آنها در یک مورد اتفاق نظر دارند. ایران پس از این از خطوط قرمز خود عقب نشینی نخواهد کرد و درهمین راستا ضمن تقویت پایه های روابطش با کشورهای حاشیه خلیج فارس، بستر را برای نزدیکی بیشتر به چین و روسیه هموار می کند.
در بیانیه حسن روحانی آمده است: با سر کار آمدن یک دولت تندرو که ایران را به ورطه جنگ و تحریم و فقر و فلاکت بیاندازد همه ما ضرر میکنیم؛ چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم. تنها تفاوت این است که رأیدهندگان میتوانند مدعی شوند که به قدر وسع کوشیدهاند؛ اما تحریمکنندگان جزئی از وضع موجود خواهند بود.
اقتصادنیوز: حسن روحانی، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری در روز جمعه 15 تیر دعوت کرد.
رئیس دولت دوازدهم گفت: اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم میشنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» میماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب میکشم. اما تحریم انتخابات راهحل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه...
با یک انتخاب حیاتی و تاریخی میان دو راه مواجه هستیم / «رأی دادن و ندادن» سرنوشت حداقل یک دهه آینده را رقم میزند / با یک دولت تندرو همه ما ضرر میکنیم، چه رأی داده باشیم چه رأی نداده باشیم / یک نامزد تحریم را نعمت و دیگری فاجعه میداند حسن روحانی، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاستجمهوری در روز جمعه 15 تیر...
جردن باردلا، رئیس جوان حزب راست افراطی «اجتماع ملی»(RN) که تنها 28 سال سن دارد، با کسب بیش از 31 درصد آرا شهروندان فرانسه، به امتیازی تاریخی در جریان برگزاری انتخابات پارلمان اروپا دست یافت. حزب راست افراطی فرانسه با فاصله قابل توجه برنده دور نخست انتخابات پارلمانی فرانسه شد که به معنی تایید احاطه آنها بر فضای سیاسی این کشور و نزدیک شدن این حزب به در دست گرفتن قدرت در فرانسه است. با...
مهاجری گفت: اصلاحطلبان از تمام ظرفیت خود مانند آقایان سیدمحمد خاتمی و محمدجواد ظریف در این دوره از انتخابات ریاستجمهوری استفاده کردند. حتی بخشی از جریان اصولگرا نیز طرفدار پزشکیان بود با این وجود بیشتر از 10 میلیون و 703 رای کسب نکرد. این جریان اصلاحطلب در دور قبل انتخابات 2/5 میلیون رای آورده بود و از این جهت موفقیتآمیز عمل کرده، اما نسبت به سرمایههایی که پای کار آورده موفق نبوده...
رئیس دفتر دولت اصلاحات میگوید: نسل جدید اصولگرایان به میدان آمدند اما اختلاف جدی میان خودشان افتاد و این تقسیم شد اما متوجه نشدم در روز آخر چه اتفاقی افتاد که به صورت غیرطبیعی پشتسر جلیلی قرار گرفتند.
سعید لیلاز می گوید جلیلی پنهان نمیکند که میخواهد یک اقتصاد بسته و رو به عقب را در ایران حاکم کند. دخالت حداکثری دولت در اقتصاد و مشارکت حداقلی بخش خصوصی، واکنش بازار را به دنبال خواهد داشت. در صورت پیروزی جلیلی سیاست خارجی نیز بستهتر خواهد شد و واکنشهای منفی در بورس و بازار ارز خواهیم دید.
ه طیف رادیکال و اصلاح طلبان ساختاری در شرایط کنونی مخالف و منتقد کنش های سیاسی - تبلیغاتی پزشکیان بوده و تلاش میکنند وی را به مسیر های انحرافی خود هدایت کنند.