سیاست خارجی
سیاست خارجی
گزینههای ایران در پاسخ به نامه رئیسجمهور آمریکا محدود به نظر میرسد؛ اگر از ابتدا مذاکره با ایالات متحده را رد کند، این گونه به نظر خواهد رسید که موضوع مهمی را درباره برنامه هستهای خود پنهان میکند. به این ترتیب احتمالا کار دشمنان ایران برای این که این کشور را به طور کامل مسبب هر اتفاقی که میافتد بدانند، آسان میشود. همچنین راه برای آغاز عملیات نظامی گسترده علیه ایران هموار میشود....
معاون اول رئیس جمهور در نشست شورای سیاستگذاری نمایشگاه ایران اکسپو عنوان کرد: با رویکرد دیپلماسی فرهنگی در این نمایشگاه میتوان توطئههای دشمنان در ایران هراسی را خنثی کرد.
علی القاصی گفت: «تأکید بر این است که فرآیند تحقیقات اولیه در این پروندهها به سرعت تکمیل و جهت رسیدگی به دادگاههای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی ارجاع گردد و با توجه به گزارشات دریافتی انشاءالله در روزهای آتی تعدادی از این پروندهها با کیفرخواست به دادگاه ارسال خواهند شد.»
معاون اول رئیسجمهور برپایی نمایشگاه توانمندیهای صادراتی (ایران اکسپو) را یک پروژه بزرگ ملی برشمرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: برپایی نمایشگاه توانمندیهای صادراتی یک پروژه بزرگ ملی و فرصت مناسب برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و سیاسی است.
کاظم غریبآبادی در ارزیابی گفتگویش با رافائل گروسی نوشت: «گفتگوی صریح و سازندهای با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی داشتم. در این دیدار همکاری بین ایران و آژانس، حل و فصل دو موضوع باقی مانده، امنیت تأسیسات هستهای، و آخرین تحولات پیرامون موضوع هستهای و رفع تحریمها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.»
علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیسجمهور، گفت: «به نظر من ما ذهنیت توسعه نداریم. نه اینکه توسعهخواه نیستیم، فلسفه قدرت در کشور ما به نوعی مغایر با توسعه تعریف شده است. ما هم با الزامات توسعه و هم با نتایج آن دچار مشکل خواهیم شد. توسعه الزاامتی دارد. هیچ کشوری بدون مناسبات با نظام جهانی توسعه پیدا نکرده است. ما با اولین گام توسعه مشکل داریم.» مشروح صحبتهای او را در این ویدئو ببینید.
معاون اول رئیس جمهور در دومین نشست شورای سیاستگذاری نمایشگاه ایران اکسپو گفت: با رویکرد دیپلماسی فرهنگی در این نمایشگاه میتوان توطئههای دشمنان در ایران هراسی را خنثی کرد.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه «هر طرحی در زمینه رفع ناترازی و مدیریت توزیع و مصرف باید مبتنی بر عدالت و تخصیص سهمیه به همه شهروندان ایرانی باشد»، گفت: «رفع ناترازی انرژی نباید در یک قالب محدود شود، بلکه باید روشها و راهکارهای مختلف را در کنار هم و متناسب با شرایط هر اقلیم و منطقه به کار گرفت تا هم برای مدیران میدانهای عملیاتی با قابلیت انعطاف ایجاد شود و هم قابلیت عمل و وسعت کار افزایش...
معاون سابق ارزی بانک مرکزی گفت: «عدهای در مجلس علاقه نداشتند که آقای همتی در کابینه دولت چهاردهم حضور داشته باشد و با این نیت که به دولت ضربه بزنند یا با این نیت که با آقای همتی تسویهحساب شخصی کنند، نسبت به استیضاح وی اقدام کردند.»
«یک رئیسجمهور باید استراتژی گفتاری و گفتمانی داشته باشد؛ یعنی آنکه نظریهای برای اداره کشور داشته باشد و این نظریه را به مفاهیم و منظومهای گفتاری تبدیل کند و آن را به اشکال گوناگون و مبتنی بر وظایف بخشهای مختلف بیان کند. سخنرانی یک رئیسجمهور بخشی از اجرای سیاست است. سیاستها برای آنکه اجرائی شوند، بایستی بر بدنه دیوانسالاری و در میان مردمان ترویج و تفهیم شوند والا در اجرا با موانع...
فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه «به هیچ عنوان امکان به صفر رساندن صادرات نفت ایران وجود ندارد»، گفت: «این موضوع از موضوعاتی است که هرگز اتفاق نخواهد افتاد و بارها این مسیر آزموده شده است و خروجی آن را دیدند. اگر باز هم این مسیر را آزمایش کنند به همان نتیجه خواهند رسید و ما در طی سالها در بخشهای میدان و دیپلماسی آزمودهتر شدهایم.»
اسماعیل بقایی با بیان اینکه «صرف صحبت کردن طرفها از سازوکار ماشه به این معنا نیست که یک ابزار سهل الوصول است»، گفت: «استفاده از آن تبعاتی دارد که متوجه طرفها خواهد شد. هیچ دلیلی برای استفاده از آن علیه ایران وجود ندارد.»
رئیس مجلس دوازدهم عملیاتی کردن طرح کالابرگ با شیوه اجرایی مطلوب و منظم و افزایش 45درصدی حداقل دستمزد کارگران را دو اقدام ارزشمند دولت دانست که با راهبری ریاست محترم جمهور در ماه پایانی سال و با حمایت و همکاری کامل مجلس محقق شد.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در پاسخ به سؤالی مبنی بر تجمعات غیرقانونی چند ماه اخیر رفع فیلتر و حجاب گفت: «طبق اصل 27 قانون اساسی تشکیل اجتماعات و راهپیماییها بدون حمل سلاح به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد، آزاد است. اما در استفساریهای که در توضیح این قانون آمده، نیاز به مجوز در تجمعات وجود دارد. برای تجمعات باید از وزارت کشور یا از دستگاه که هم تراز آن در استانها باید مجوز گرفت....
پس از تجمعهای بدون مجوز اخیر، اتفاقی عجیب در فضای سیاسی ایران افتاد و اعضای جبهه پایداری را مقابل هم قرار داد. سؤال اینجاست که رویکرد مدارا و وفاق دولت با تجمعات بدون مجوز تنها برای قشر خاصی فعال است یا همه زیر چتر این مدارا قرار دارند؟ اگر این چتر همه را شامل میشود، پس برخورد با جانبازان و ایثارگرانی که فقط بحث تجمع در اعتراض به حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی را مطرح...