«سیمایی صراف» شنبه بر صندلی وزارت علوم مینشیند
حسین سیمایی صراف که امروز رأی اعتماد نمایندگان مجلس را برای وزارت علوم کسب کرد، صبح شنبه رسماً کارش را به عنوان وزیر علوم آغاز میکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حسین سیمایی صراف با 221 رأی موافق نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت چهاردهم شد.
اولویتهای سیمایی صراف در آموزشعالی دولت چهاردهمسیمایی صراف (زاده مشهد_1347) علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی حقوق دانشگاه تهران است. آیین استقبال از سیمایی صراف در روز شنبه سوم شهریور1403 در ساختمان وزارت علوم برگزار میشود.
سوابق اجرایی
- دبیر هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران (دولت دوازدهم و بخشی از دولت سیزدهم)
- معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (دولت دوازدهم)
- قائم مقام معاون حقوقی رئیس جمهور (دولت یازدهم)
- مدیرکل دفتر حقوقی وزرات علوم (دولت یازدهم)
- عضو شورای مرکزی بورس دانشجویان
- رئیس ستاد مستندسازی وزرات علوم
- عضو ستاد آمایش آموزش عالی
- عضو اصلی هیأت مرکزی تجدیدنظر تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی وزارت علوم
- جانشین وزیر علوم در کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد
- عضو شورای ستاد امور رفاهی اعضای هیئت علمی
زلفیگل: فردایی درخشانتر در میدان دانش برای ایران آرزو میکنم
به گزارش تسنیم، زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم در یادداشتی ضمن خداحافظی از جامعه دانشگاهی نوشت: «فردایی شکوفاتر و درخشانتر در میدان مبارک دانش، برای ایران اسلامی آرزو میکنم.
وی افزود: با یاد شهید جمهور و با سپاس از حمایتهای جامعه علمی، دولت خدمتگزار و با قدردانی از همکارانم در صف و ستاد وزارت علوم، فردایی شکوفاتر و درخشانتر در میدان مبارک دانش، برای ایران اسلامی آرزو میکنم و همچنان و در هر سنگری، به لطف و اغماض خداوندگار مهر چشم دارم.
در پایان طلب حلالیت از مردم عزیزمان، خانواده دانایی و جامعه علمی اعم از اعضای هیات علمی، یاوران علمی، پژوهشگران، فناوران، نوآوران، دانشجویان و دانش پژوهان گرامی دارم و امیدوارم که ناکامی های ندانسته، ناخواسته و نتوانسته مدیریتی اینجانب را ببخشایند.»
زلفی گل سوم شهریور 1400 با رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر علوم دولت سیزدهم انتخاب شد و با حکم آیت الله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهوری به این سمت منصوب شد و از 6 شهریور 1400 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.