شعار سلامت در زبان و زندگی مسلمان اثرگذار است
خرم آباد - ایرنا - دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر گفت: شاخص مومن بودن ادعا و شناسنامه نیست بلکه فرد مسلمان؛ سالم و شعار سلامت در زبان و زندگی او اثرگذار است.
به گزارش ایرنا آیت الله کاظم صدیقی روز یکشنبه در ارتباط ویدیوکنفرانسی با یازدهمین همایش ملی سیره علوی با رویکرد سلامت با اشاره به حکمت 198 نهج البلاغه افزود: بر اساس این حکت تقوای الهی موجب حفظ دنیا و آخرت؛ دین و اخلاق و حفظ صحت بدن است که این فرهنگ غنی؛ شایسته پیروی می باشد.
وی ادامه داد: بر اساس فرمایشات امام علی (ع) برای داشتن بدن سالم باید آنچه را خدا دوست نمی دارد (همانند بی مبالاتی در نظافت) را انجام ندهید.
وی تصریح کرد: چنانچه فردی باعث نشر ویروس و توسعه بیماری شود؛ با زبانش سخنی بگوید که مردم مراقبت و خودحفاظتی را از دست داده یا مبتلا شوند؛ یا محیط زیست و زندگی مردم را آلوده کند از دیدگاه علی (ع) مسلمان نیست.
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه اسلام دین سلام و سلامتی منشا امنیت است اظهار داشت: آیات کتاب الهی نیز مواظبت در سلامت جسم؛ جان؛ دین و اخلاق را واجب دانسته و تاکید کرده خود را ازمرض؛ تشویش؛ خطرات و بیماری حفظ کنید.
آیت الله صدیقی با اشاره به تاکیدات نهج البلاغه برای حفظ سلامت افزود: در سیره امام علی (ع) فقر و پریشانی بلا است و جامعه علوی نباید فقیرفرهنگی؛ اقتصادی و سیاسی باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس شدیدتر از این بلا؛ بیماری بدن است چراکه فرد با بدن بیمار نمی تواند تفکر درستی داشته باشد و شدیدتر از بیماری بدن؛ بیماری دل؛ روان و دین یکی باشد بنابراین علی (ع) نسبت به فقر جامعه حساس بوده و آن را دشمن ما می داند.
به گفته آیت الله صدیقی امیر المومنین علی (ع) بیماری را بدتر از فقر معرفی کرده و پریشانی دل و ناسالمی روح را از بیماری بدن هم مشکل ساز تر می داند.
دبیرکل بنیاد بین المللی غدیرگفت: حدیث دیگری در نهج البلاغه در حکمت 388 بیان شده همانگونه که تعظیم شعایر دینی؛ حسینی؛ غدیری و حماسی از دیدگاه قران علامت تقوا است؛ صحت بدن هم علامت تقوای دل؛ فرد سالم عضو مفید جامعه و افراد بیمار خلاف فرهنگ انسان ساز اسلام و مکتب علوی می باشد.
*س_برچسبها_س*