شهادت 14 طلبه در جنگ 12 روزه / برنامهریزی برای امکان اسکان در مساجد

در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران به موضوع شهادت 14 طلبه و روحانی در جریان حملات رژیم صهیونیستی اشاره و عنوان شد: در زمان بحران و جنگ، مساجد وظایفی فراتر از امور عبادی دارند و باید خدمات اجتماعی ارائه کنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه شورای فرهنگ عمومی استان تهران، با محوریت بررسی اقدامات فرهنگی و اجتماعی جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی به میزبانی استانداری تهران و با حضور جمعی از مسئولان و مدیران برگزار شد.
در این نشست، که به میزبانی استانداری تهران برگزار شد، حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن ابوترابی فرد امامجمعه موقت تهران و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران، حسین کاغذلو معاون سیاسی و اجتماعی استانداری، حجت الاسلام حسین ملکی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و دیگر اعضا حضور داشتند.
گفتنی است که در این جلسه، موضوعاتی همچون نقشآفرینی رسانهها در ارتقاء فهم عمومی از مسائل کشور، همبستگی کمنظیر میان ملت ایران و آزادگان جهان در حمایت از جمهوری اسلامی در جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، تقویت همبستگی و تقدیر نیروهای انقلابی و دفاعی کشور مورد بحث، گفتگو و بررسی قرار گرفت.
روایت شهادت دانشآموزان کودک و نوجوان؛ شهدای دانشآموز جنگ 12 روزه در یک قاب + تصاویرساعی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست گفت: طبق نتایج نظرسنجیها در روزهای اول و دوم جنگ، 80 درصد مردم از موشکباران رژیم صهیونیستی حمایت کردند. این حمایت تا روزهای پایانی جنگ به 70 درصد برای ادامه عملیات تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی رسید و پس از آتشبس نیز 80 درصد مردم از تداوم آن حمایت کردند.
وی تأکید کرد: این سطح از اعتماد و همراهی مردم با حاکمیت را پیشتر فقط در دهه 60 دیدهایم و در 20 یا 30 سال اخیر مشابه آن را نداشتیم.
ساعی همچنین به حادثه حمله به زندان اوین اشاره کرد و آن را یک جنایت جنگی خواند. وی گفت: در زمان حمله، سه هزار نفر زندانی در بخش آسیبدیده حضور داشتند. نخستین افرادی که برای امدادرسانی اقدام کردند، خود زندانیان بودند و تنها یک درصد اقدام به فرار کردند.
وی بر ضرورت توجه ویژه به دو حوزه مهم نظام آموزشی و رسانهها برای حفظ و تقویت روحیه عمومی مردم تأکید کرد.
در ادامه جلسه، حجتالاسلام علی ملانوری، رئیس ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، از آغاز ساماندهی برخی مساجد در محلات بهعنوان «مساجد محوری» خبر داد.
وی گفت: در زمان بحران و جنگ، مساجد وظایفی فراتر از امور عبادی دارند و باید خدمات اجتماعی ارائه کنند. اکنون در حال شناسایی و تجهیز مساجد دارای ظرفیتهایی همچون آب، برق، امکان پخت و توزیع غذا، و اسکان مردم هستیم. تاکنون 8 شاخص برای انتخاب این مساجد احصا شده است.
در ادامه این جلسه اعلام شد که 14 نفر از طلاب و حوزویها در ایام جنگ 12 روزه به شهادت رسیدند.