جمعه 5 بهمن 1403

شهرداری تهران داوطلبانه متولی واکسیناسیون افراد کم‌برخوردار شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
شهرداری تهران داوطلبانه متولی واکسیناسیون افراد کم‌برخوردار شد

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: شهرداری تهران به صورت داوطلبانه متولی واکسیناسیون افراد کم برخوردار و اقشار آسیب پذیر شهر تهران شد تا مانع از گسترش ویروس کرونا در بین این قشر از جامعه شود.

به گزارش ایسنا، علی نصیری در مراسم آغاز به کار مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون ستاد مدیریت بحران با عنوان «تهران دوباره جان می‌گیرد» گفت: حسب دستور شهردار تهران ستاد مدیریت بحران کرونا در شهرداری تهران تشکیل شده است و تقسیم کار خوبی میان سازمان ها و نهادهای مرتبط صورت گرفت و تمام ارکان و اجزای ذی ربط در شهرداری تهران با همکاری همدیگر این حرکت و پویش را آغاز کردند.

نصیری افزود: این کاری نیست که بتوان با بضاعت یک سازمان یا یک شرکت انجام داد بلکه نمونه ای از یک حرکت جمعی و مشترک است و اگر این حکم و ابلاغیه از سوی شهردار تهران نبود شاید این کار با این سرعت و دقت انجام نمی شد و این همکاری و همفکری قابل تقدیر است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: رویکردهای حاکم بر این برنامه توسط فرماندهی واحد و محله محوری بود. تمرکز روی ارائه خدمات و حمایت های اجتماعی و اولویت بخشی به اقدامات ایجابی و تشویقی به جای مسائل سلبی بود.

وی افزود: در مرحله قبل در حضور شهردار تهران با کمکی که از سوی تمام ارکان شهرداری انجام شد 26 مرکز واکسیناسیون در سطح شهر تهران افتتاح شد. پس از آن افتتاحیه دو مرکز دیگر را هم شاهد بودیم و تعداد این مراکز به 28 مرکز افزایش پیدا کرد.

نصیری درخصوص مراکز واکسیناسیون سیار گفت: از این 28 مرکز 10 مرکز خودروهای ون سیار بودند که چهار مرکز نیز مراکز خودرویی بوده که سازمان حمل و نقل ترافیک آنها را واگذار کرده و 14 مرکز دیگر مراکز ثابت بودند.

سرپرست سازمان مدیریت بحران و پیشگیری شهر تهران تصریح کرد: با توجه به اینکه همزمان دستگاه ها و ادارات، کار جهادی کردند و بیشتر از نیاز مردم خدمات رسانی انجام شد. برای اینکه از هدر رفت منابع جلوگیری شود شش مرکز از آن 28 مرکز تعطیل شدند و اکنون 22 مرکز از آن تعداد اولیه فعال هستند.

نصیری درباره آمار دز های تزریق شده گفت: تا امروز (22 مهرماه ماه) 73 هزار دز واکسن در این مراکز تزریق شده است که از عددی که هدف گذاری ما بود، کمتر است اما ظرفیتی متناسب با آن عددی که مطرح شده بود، ایجاد شد و نکته حائز اهمیت مراکز سیار و ون ها است که وظیفه خدمت رسانی به اقشار کم برخوردار را دارند.

وی ادامه داد: با کمک ویژه ای که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی داشتند ما 12 هزار نفر را جامعه هدف خود قرار دادیم و اکنون وارد فاز دوم و تزریق دز دوم می شویم و این جزو افتخارات است کسانی که در جامعه متولی خاصی نداشتند، شهرداری تهران به میدان ورود و نقش متولی آنان را ایفا کرد.

به گزارش سایت شهر سرپرست مدیریت بحران شهرداری تهران درباره تزریق واکسن به افراد حاشیه نشین گفت: حاشیه نشینان، ساکنان مراکز پرتو، ساکنان مجموعه بهاران، مددجویان گرمخانه‌ها و سامان سراها و کمپ های اقامتی به تفکیک برنامه ریزی شده‌اند و با بهره گیری از ظرفیت داوطلبی، گروه های دوام، گروه های بسیج و دیگر گروه های داوطلب واکسینه شدند.

انتهای پیام