دوشنبه 5 آذر 1403

شهیدان هنرمندان واقعی جبهه انقلاب هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شهیدان هنرمندان واقعی جبهه انقلاب هستند

بندرعباس - ایرنا - هنر کمال فضیلت است و هنرمندان واقعی در جبهه انقلاب شهیدان هستند که مجموعه از فضائل و خوبی‌ها را از خود در عرصه شهادت به نمایش گذاشتند.

رییس حوزه هنری هرمزگان گفت: بدون شک شهیدان قهرمانان این کشور هستند و تمامی مردم وظیفه دارند ضمن احترام به مقام آن‌ها از برکت وجود خانواده‌های شهیدان و ایثارگران بهره‌مند شوند.

انوشیروان پیش‌دار روز پنج‌شنبه به مناسبت گرامی‌داشت هفته هنر انقلاب اسلامی در تماسی تصویری با خانواده شهید علی اتصالی اظهارداشت: خانواده‌های معظم شهدا قهرمانان زنده این مرز و بوم هستند که در نبود شهیدشان صبورانه زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: سهم پاسداری خانواده‌های شهیدان در مقابل حیله‌های دشمنان اسلام از مفاهیم و آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قابل بیان نیست، زیرا آن‌ها با شهادت عزیزترین افراد خانواده خود بازهم پای این انقلاب ایستاده‌اند.

رییس حوزه هنری هرمزگان ابرازداشت: هنرمندان در تمامی بخش‌های فرهنگی و هنری به شهدا مدیون هستند اما این ادای دین باید با تولید آثار فاخر هنری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دین باشد.

پیش‌دار در این رابطه به تولیدات فرهنگی هنرمندان استان مانند ساخت و تولید مستندهایی با موضوع شهدا، جانبازان و ایثارگران انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد که سهم حوزه هنری در این تولیدات ارزشمند است.

وی تولید آثار مکتوب و چاپ کتاب از زندگی‌نامه شهدا، جانبازان و خانواده‌های آنان را بخش دیگری از ادای دین هنرمندان به شهدا و خانواده‌های شهیدان عنوان کرد.

رییس حوزه هنری هرمزگان با آرزوی سلامتی برای خانواده شهید علی اتصالی ابراز امیدواری کرد که به زودی بیماری منحوس کرونا نابود شود و شاهد سلامتی و امنیت خاطر هموطنان‌مان باشیم.

شهید علی اتصالی دریکم فروردین 1333 در تیاب شهرستان میناب به دنیا آمد و در هجدهم مهر 1372 در شرق جزیره لارک - بندر کرگان هنگام درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.

در بخشی از کتاب «کوچه‌های شهدا» که توسط واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری هرمزگان تولید و منتشر شده، شعری در وصف این شهید آمده است.

مجموعه شعر «کوچه‌های شهدا» ادای دینی است از سوی شاعران هرمزگان به شهیدان این استان که «امیرحسین والا» آن را گردآوری کرده است.

این مجموعه شعر با سرمایهگذاری حوزه هنری استان هرمزگان در سال 97 به چاپ رسیده است.

مجموعه شعر «کوچه‌های شهدا» در 80 صفحه و تیراژ 2 هزار نسخه و قیمت 80 هزار ریال به چاپ رسیده است.

در این مجموعه، با زبان شعر حدود 21 کوچه و خیابان به نام شهدای استان هرمزگان معرفی شده است.

شهیدان اسماعیل فرخی‌نژاد، موسی درویشی، حسین شهابی پور، زیبا ترکی زاده اسفندیار خاگو، علیرضا اتصالی، اسحق دارا، مجید قاسمی‌زاده، محمد دژله بخشی از عنوان کوچه‌هایی است از نام شهدا که تعدادی از شاعران هرمزگان در وصف آن‌ها شعر سروده‌اند.

در بخشی از مقدمه کتاب امیرحسین والا گردآورنده این کتاب عنوان کرده است: مجموعه شعر «کوچه‌های شهدا» ادای دین و احترام خالصانه «شاعران هرمزگانی به تمام شهدای هرمزگان» است که نام برخی از آن‌ها در این مجموعه برده شده و دوستان شاعر گاه شعرشان را به طور مستقیم و مرتبط با محتوای با محتوای درونی اثر خطاب به یک شهید خاص سروده‌اند و گاه تنها شعر خود را به یک شهید تقدیم کرده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س*