شهید سلیمانی فلسطینیها را از پرتاب سنگ به موشک نقطهزن رساند
بندرعباس - ایرنا - مدیرحوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی نقش مهمی در موفقیت رزمندگان مقاومت در برابر اسرائیل داشت و فلسطینیها را از پرتاب سنگ به موشک نقطهزن رسانید.
حجتالاسلام عبدالمحمود جهانگیری عصر چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهارداشت: شکست اسرائیل در جنگ با لبنان و غزه بارزترین نقش شهید سلیمانی در موفقیت رزمندگان جبهه مقاومت در برابر اسرائیل بود که با درایت وی، اسرائیل را در منطقه ذلیل کرد و باعث شد سیاست آنها از هجوم به دفاع تغییر کند.
وی در بیان اهمیت روز جهانی قدس در فلسطین و جهان اسلام و نقش شهید سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت ادامه داد: مسلمانان حقی به گردن همدیگر دارند و آن این است که نسبت به هم تعصب مکتبی داشته باشند و در برابر نالهها و استغاثههای همدیگر بی تفاوت نباشند.
مدیرحوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: مسلمانان باید برای رهایی مستضعفان از سلطه ستمگران تلاش کنند و مقابله با ظلم و دفاع از مظلوم، محدود به مرزهای جغرافیایی نیست؛ بنابراین بهترین بهانه و ابزار پیش رو برای مقابله با ظلم، روز قدس شریف است که شهید سلیمانی در تحقق این رسالت خود درسهای زیادی به دنیای اسلام آموخت.
حجتالاسلام جهانگیری یادآورشد: روز قدس و بیتالمقدس ضمن اینکه به عنوان قبلگاه نخستین برای ما موضوعیت دارد و باید بر روی آن حساس باشیم، بهانهای برای ظلمستیزی و دفاع از مظلوم در سراسر عالم است.
وی با بیان اینکه؛ روز قدس باید روز ترویج فرهنگ مبارزه با ظلم قرار گیرد تا از این طریق، هم چهره استکبار افشا شود و هم شیوه مبارزه با ظلم تبیین شود، ادامه داد: امروز که نسل جدید و آینده میخواهند این مسیر را ادامه دهند، بهترین الگوی این میدان"شهید حاج قاسم سلیمانی" است که با رهنمودهای مقام معظم رهبری، نقشه راه را دریافت و تا پای جان در این مسیر مقاومت کرد.
مدیرحوزه علمیه خواهران هرمزگان اضافه کرد: این نقش باید برای نسل امروز به طور صحیح تبیین شود تا دیگران نتوانند غیرمنصفانه قضاوت نادرستی از عملکرد شهدا داشته باشند.
از آغاز هجرت پیامبر اسلام (ص) به مدینه تا سال دوم هجری، قبله پیامبر در هنگام نماز و نیایش، بیت المقدس بود و بی شک، پیش از هجرت نیز در 13 سالی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مکه مکرمه اقامت داشت، رو به بیت المقدس ایستاد و نماز خواند.
دولت یهود از اواخر قرن 19 میلادی و طرح ایجاد خانه ای برای یهودیان توسط اروپایی ها به ویژه انگلیس در سال یکهزار 886 نخستین بار توسط «تئودور هرتزل» روزنامه نگار اتریشی در جزوه ای با عنوان «دولت یهود» مطرح شد؛ فردی که در جهان او را با نام «پدر صهیونیسم» می شناسند.
هرتزل برای عملی شدن پروژه صهیونیسم بر تماس با دیپلمات های کشورهای جهان حریص بود و تلاش می کرد که موافقت قدرت های بزرگ جهانی به خصوص انگلستان را با این طرح خود جلب کند.
از اواخر قرن 19 میلادی؛ تئودور هرتزل' به منظور پیگیری ایده 'کشور اسرائیل' که در آن سال ها بیشتر به یک رویا شبیه بود تلاش کرد تا همه یهودیان جهان را در سرزمین فلسطین دور هم جمع کند.
بعد از تاسیس دولت جعلی اسراییل با حمایت های بریتانیا، کمتر از 8 درصد جمعیت فلسطین، یهودی ها بودند و بقیه عرب های مسلمان بودند.
در سال های بعد صهیونیست ها بارها اعلام کردند که فلسطینی ها نباید به عنوان یک دولت تشکیل شود و نباید ویژگی های یک دولت کامل را داشته باشد.
این رژیم جعلی کودک کش که روزی سودای نیل تا فرات را سر می داد بعد از نیم قرن تسلط بر فلسطینی ها و به خاک و خون کشیدن زنان و مردان فلسطینی و شکست های پی درپی در غزه و لبنان اما؛ امروز برای تامین امنیت اش به دور خود دیوار می کشد.
بیت المقدس به عنوان مهم ترین شهر فلسطین، از نظر اسلامی اهمیت ویژه ای دارد؛ زیرا مسجدالاقصی، نخستین قبله مسلمانان در این شهر تاریخی است.
نامگذاری روز قدس به عنوان تاریخی ترین راهبرد امام خمینی (ره) برای نخستین بار در 16مرداد سال 1358ش (رمضان 1399ق) از سوی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران روزی رسمی برای حمایت از مردم فلسطین اعلام شد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*