جمعه 10 اسفند 1403

شکار بزرگ سپاه کربلا در مازندران

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
شکار بزرگ سپاه کربلا در مازندران

سردار سیاوش مسلمی پیش ازظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: به همت و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) درسپاه کربلای استان مازندران و همچنین اشراف اطلاعاتی که به برکت پایگاه‌های مقاومت بسیج در استان شکل گرفت در یک عملیات مقادیر زیادی مشروبات الکلی خارجی و داخلی کشف و ضبط شد.

سردار سیاوش مسلمی افزود: در این عملیات 11 نفر دستگیر و بیش از 10 هزار بطری از انواع مشروبات الکلی خارجی،‌18 هزار لیتر مشروبات الکلی دست ساز داخلی،27 قبضه سلاح شکاری و جنگی، تعدادی آلات و ادوات جرم و شش خودروی حامل کالاهای ممنوعه به ارزش 15 میلیارد تومان از این باند کشف و ضبط شد.

وی خاطرنشان کرد؛ به ملت بزرگ ایران این اطمینان را می‌دهیم که به برکت نیروهای جهادی، مؤمن، انقلابی که در مجموعه سپاه، مجموعه سازمان اطلاعات سپاه و هوشیاری مردم هر اقدام و عنوانی که خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران باشد شناسایی و با افراد متخلف برخورد قانون و جدی خواهد شد./ مهر

هم اکنون دیگران می خوانند
شکار بزرگ سپاه کربلا در مازندران 2