پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

صعود تیم فوتبال یزدلوله، انتظاری که دور از دسترس نیست

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
صعود تیم فوتبال یزدلوله، انتظاری که دور از دسترس نیست

یزد - ایرنا - مسابقات فوتبال لیگ دسته سه قهرمانی باشگاه‌های کشور از امروز (چهارشنبه) با نخستین دیدار تیم یزدلوله در فصل جدید آغاز می‌شود و با توجه به ظرفیت خوبی که در این تیم وجود دارد همه منتظر صعود این تیم به لیگ بالاتر هستند.

مرحله نهایی لیگ دسته سوم فوتبال کشور با حضور 30 تیم در سه گروه پیگیری می‌شود که در پایان تیم‌های اول هر گروه به طور مستقیم به لیگ دسته دوم صعود می‌کند و بین تیم‌های دوم هر گروه و بهترین تیم سوم پلی‌آف برگزار می‌شود تا تکلیف چهارمین تیم صعودکننده مشخص شود.

بر اساس قرعه‌کشی تیم یزد لوله به عنوان تنها نماینده استان یزد در این رقابت‌ها در گروه سه با تیم‌های سپاهان نوین اصفهان، استقلال شوش، ون‌پارس نقش‌جهان، صنعت ابریشم اصفهان، خلیج‌فارس بندرماهشهر، فرهنگ رامهرمز، سپاهان نوین ایذه، خلیج فارس میناب و ایمان سبز شیراز هم گروه است.

در گروه اول رقابت‌ها، تیم‌های «پاراگ» تهران، مقاومت تهران، پیشگامان فنون پارس، جوان نوین ساری، شهرداری نوشهر، دماوند آمل، ستارگان مردان‌پاشا البرز، 04 بیرجند، شهدای رزکان کرج، مهاجر نوین مشهد و امید وحدت خراسان حضور دارد.

همچنین تیم‌های گروه دوم لیگ دسته سه کشو شامل شهید «اورکی» اسلامشهر، نفت ایرانیان، بنیامین ورزش تهران، فرهنگ ایثار آستارا، شهرداری فومن، «کانیاو» اشنویه، کیان اراک، بعثت کرمانشاه، «ارتام» تبریز و پاس گیلان است.

تیم یزدلوله از حدود چهارماه قبل با کادرفنی بومی و ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجریه با حمایت هیات مدیره باشگاه و جذب نفراتی چون مهدی طایفی، سید علی‌محمد حسینی، مهران درویش، مهدی دهقان، سید علی لواسانی، جلال غلامزاده و دیگران زیر نظر حمید آسیابانپور تمرینات خود را آغاز کرده است.

این تیم در این مدت علاوه بر تمرین نسبت به برگزاری مسابقات مختلف تدارکاتی در خانه و بیرون از خانه اقدام کرده و با وضعیتی که از لحاظ نفرات دارد هرچند در گروه سختی قرار گرفته می‌تواند از همان ابتدای لیگ با قدرت، جنگندگی و برنامه محوری پله‌های پیروزی را برای راهیابی به لیگ 2 بردارد.

یکی از مطالبات جامعه ورزش و رشته فوتبال استان از تیم یزدلوله است که برای راهیابی به لیگ 2 که با ظرفیت و وضعیتی خوبی که در این تیم وجود دارد بیش از گذشته همت لازم صورت گیرد و انتظار خیل علاقه‌مندان محقق شود که این مطالبه دور از دسترس نیست.

مسابقات در هر گروه به صورت دوه‌ای و رفت و برگشت با رعایت نکات بهداشتی برگزار می‌شود و در پایان تیم‌های اول و دوم جواز حضور در مرحله پایانی برای رقابت و حضور در لیگ دسته دوم کشور را کسب می‌کنند.

تیم یزد لوله اولین مسابقه خود را در سال 1400، امروز (چهارشنبه) برابر اول اردیبهشت‌ماه آینده در بندرماهشهر در برابر تیم خلیج فارس این شهر برگزار می‌کند.

هم‌اکنون تیم‌های یزدلوله و شهید قندی یزد به ترتیب در لیگ دسته سوم و دسته دوم کشور به نمایندگی از این استان حضور دارد.

30 تیم فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی یزد در لیگ‌های کشوری حضور دارد و این استان با یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت 47 هیأت ورزشی و 62 هزار ورزشکار زیرپوشش بیمه دارد.

*س_برچسب‌ها_س*