پنج‌شنبه 8 آذر 1403

ضرورت تدوین برنامه چهارم توسعه شهری در حوزه فرهنگی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ضرورت تدوین برنامه چهارم توسعه شهری در حوزه فرهنگی

به گزارش خبرنگار فارس، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در خصوص بررسی برنامه‌های اوقات فراغت و ماه های محرم و صفر سازمان تشکیل جلسه داد.

در این جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا و رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به همراه معاونان این سازمان حضور داشتند.

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بعد از گزارش رئیس سازمان فرهنگی و هنری در این جلسه گفت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران یک سازمان کاملا تخصصی است و تاکنون مدیران توانمند و کارآزموده ای را به خود دیده است. این سازمان بنا به دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نیاز جامعه ایجاد شد که با بهره‌گیری از نیروهایی متخصص و کارشناس به جوهره و شالوده بسیار قوی دست یافت.

وی در ادامه اظهار داشت: باید متولی کارهای هنری در شهرداری تهران را سازمان فرهنگی و هنری دانست و بر این نکته تاکید کرد که اگر ماموریت ها به درستی انجام شود هیچ گونه موازی کاری بین این سازمان و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به وجود نخواهد آمد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ماموریت اصلی معاونت فرهنگی و اجتماعی، کار اجتماعی است اما برای انجام امور اجتماعی نیاز به انجام کار فرهنگی و فرهنگسازی است و همچنین استفاده از ابزار هنری برای انجام امور اجتماعی لازم و ضروری است، گفت: کار تخصصی و حرفه ای در امور هنری حتما می بایست از سوی سازمان فرهنگی و هنری انجام شود و در امور فرهنگی وظیفه سازمان متفاوت با معاونت فرهنگی و اجتماعی است، چرا که گستره کار سازمان عمومی‌تر است و می بایست در خصوص فرهنگ عمومی جامعه، بخصوص حوزه ارزش‌ها و نگرش‌های فرهنگی جامعه نقش آفرینی کند.

وی ادامه داد: البته لازم است به این موضوع توجه شود که ماموریت‌های این سازمان باید متفاوت با وظایف سایر دستگاه‌های فرهنگی از جمله وزارت ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و... باشد.

معدنی پور بیان داشت: سازمان فرهنگی و هنری از ظرفیت های درون شهرداری بیش از پیش بهره برداری کند و علاوه بر استفاده از ظرفیت هایی همچون مساجد، مدارس، بسیج و... از ظرفیت های شهرداری همچون پارک های بانوان برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری زنان و دختران نیز استفاده کند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران توجه به کارایی و اثربخشی برنامه ها بر اساس شاخص ها، توجه به اسناد فرادستی در کنار اساسنامه سازمان، توجه به برنامه پنج ساله سوم، تدوین برنامه چهارم توسعه شهری در حوزه فرهنگی، تدوین برنامه ها بر اساس بافت فرهنگی مناطق، تدوین برنامه های عملیاتی سالانه، رصد مستمر وضعیت فرهنگی شهر تهران، جلوگیری از موازی کاری و تلاش برای هم افزایی را از مهمترین توقعات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر در اجرای ماموریت های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران دانست.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تدوین برنامه فرهنگی اجتماعی شهرداری این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است