یک‌شنبه 5 اسفند 1403

طرح احیا و منطقه گرمسیری ایلام امسال تکمیل شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
طرح احیا و منطقه گرمسیری ایلام امسال تکمیل شود

استاندار ایلام از رییس جمهور خواست که به وزیر نیرو و وزیر جهادکشاورزی دستور دهد تا طرح احیا و سامانه گرمسیری تا پایان امسال به اتمام برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، استاندار ایلام از رییس جمهور خواست که به وزیر نیرو و وزیر جهادکشاورزی دستور دهد تا طرح احیا و سامانه گرمسیری تا پایان امسال به اتمام برسد.

قاسم سلیمانی دشتکی روز پنج شنبه در مراسم افتتاح طرح ها و پروژه های مهم استان در حوزه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی که بصورت ویدئو کنفرانس با رییس جمهور و وزرای این دو وزارتخانه صورت گرفت، اظهار داشت: از طرح احیا اراضی کشاورزی استان 50هزار هکتار توسط وزارت نیرو به اتمام رسیده و در فاز دوم 9هزار هکتار ان باقی مانده که نیاز به تامین اعتبار برای تکمیل دارد.

وی اضافه کرد: همچنین از طرح سامانه گرمسیری 18هزار هکتار باقی مانده که درخواست داریم، دستور دهید به اتمام برسد.

استاندار ایلام در گزارشی به رییس جمهور گفت: طی 2،5 سال گذشته 49 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی، هلیدینگ ها، نهادها و دولت سرمایه گذاری در استان انجام و پروژه هایی به ارزش 30 هزار میلیارد تومان آماده افتتاح است.

سلیمانی دشتکی اظهار داشت: نرخ رشد بیکاری در استان از 17،6 درصد در سال 91 و رتبه 30 بیکاری به 8،3 درصد و رتبه 7 کاهش بیکاری کشور در سال 98 رسیده است.

وی افزود: همچنین میزان جنگل کاری در استان از 10 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال گذشته رسیده است.

استاندار ایلام گفت: همچنین وضعیت آبخیزداری از 100 هزار هکتار به 300 هزار هکتار رسیده است و برداشت کلزا از 2 هزار به 23 هزار تن رسیده است.

سلیمانی دشتکی اضافه کرد: برداشت گندم از 100 هزار تن به 280 هزار تن در سال 98 افزایش یافته است.

وی، تاکید کرد: مردم مرزدار و غیور ایلام حق بزرگی به گردن نظام دارند و انتظار می رود تا دولت و نظام برای کاهش نارسایی های هشت سال دفاع مقدس به این استان توجه ویژه ای داشته باشد.

استاندار ایلام گفت: چهار طرح سد کنگیر، دویرج، شبکه ابیاری عین خوش و آب شهر ایوان که جزو مصوبات سفر قبل رییس جمهور بودند اتمام و اکنون به بهره برداری رسیده اند. سلیمانی دشتکی از رییس جمهور خواست به استان سفر کند.

بر اساس این گزارش رییس جمهور نیز پس از اتمام گزارش استاندار ایلام با ابراز رضایت از کاهش نرخ بیکاری در استان ایلام گفت: این افتخار بزرگی برای همه مسئولان و مردم استان عزیز ایلام است.

حسن روحانی در ادامه از وزیر نیرو و وزیر جهادکشاورزی خواست طرح های باقی مانده این دو وزارت خانه را تا پایان سال جاری به اتمام برسانند.

انتهای پیام /