چهارشنبه 3 بهمن 1403

طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل تصویب شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل تصویب شد

دبیر شورای عالی شهرسازی ومعماری ایران از بررسی و تصویب سه موضوع طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل در یازدهمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خبر داد.

دبیر شورای عالی شهرسازی ومعماری ایران از بررسی و تصویب سه موضوع طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل در یازدهمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کاظمیان شیروان دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران از بررسی طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل پیرو مباحث جلسه پیشین شورا، طرح جامع شهر فردیس و مغایرت اساسی زنجان در خصوص الحاق اراضی موسوم به لیل آباد به محدوده شهر برای نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل در ادامه مباحث جلسه قبل و با تاکید بر رفع دغدغه‌های وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در 4 محور بررسی محدوده بافت تاریخی شهر اردبیل و دقیق آن، کنترل بقعه ثبت جهانی شده شیخ صفی‌الدین اردبیلی، تعداد طبقات مجاز در قطعات و کنترل عمومی ضوابط در محدوده بافت مورد بررسی مجدد قرار گرفت. نهایتاً این طرح بر اساس رعایت نظرات کمیته فنی به تصویب رسید.

طرح جامع شهر فردیس با رعایت 2 شرط اساسی تصویب شد

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران همچنین از بررسی طرح جامع شهر فردیس به عنوان دومین دستور جلسه در شورای‌عالی خبر داد و افزود: طرح جامع شهر فردیس با ارائه گزارش مشاور و نظرات کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفت بر اساس طرح تهیه شده این طرح جامع با افق سال 1415 برای جمعیت 551 هزار نفر با رعایت دو شرط به تصویب رسید. مقرر شد تا اراضی جنوب رزکان به علت واقع شدن در اراضی درجه 1 و 2 کشاورزی از محدوده حذف شود و همچنین مقرر شد تا ضوابط حریم نیروگاه منتظر قائم که در محدوده شهر واقع شده است، رعایت شود.

موافقت مشروط با الحاق 370 هکتار اراضی به محدوده شهر زنجان

این مقام مسئول همچنین از بررسی مغایرت اساسی زنجان با موضوع الحاق اراضی موسوم به لیل‌آباد به محدوده شهر برای نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: با الحاق 370 هکتار اراضی به لیل آباد برای نهضت ملی مسکن با چهار شرط موافقت شد. این چهار شرط شامل تهیه طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی و کنترل سیلاب، تأمین منابع آب صرفاً از محل تخصیص آب شرب فعلی شهر، تثبیت اراضی درجه 2 داخل محدوده الحاقی به عنوان اراضی کشاورزی و عدم امکان دسترسی از کمربندی است.