طی یک سال گذشته هیچ حادثه آتش سوزی منجر به جرح رخ نداده است
مدیرعامل فرودگاه مهرآباد گفت: 8 پروژه فرودگاهی کشور که تماما توسط متخصصان داخلی ساخته شده است به ارزش 1500 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
ابراهیم مرادی راهور فرودگاه مهرآباد در مراسم افتتاحیه پروژه های فرودگاهی کشور گفت: مهمترین پروژه قابل بهره برداری در دهه مبارک فجر 1402 افتتاح سیمیلاتور سه بعدی برج مراقبت پرواز فرودگاه بین المللی مهرآباد است که پس از گذشت 80 سال از تاسیس این فرودگاه توسط یک شرکت دانش بنیان و با همکاری کارشناسان این فرودگاه طراحی و اجرا شده است.
مرادی از افتتاح مرکز سلامت روان فرودگاه بین المللی مهرآباد در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: برای اولین بار در صنعت هوانوردی اولین مرکز سلامت روان با مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افتتاح میشود که محل حضور همکاران ما به واسطه توصیههای اکید ICAO و IFALPA و IFATCA با هدف مدیریت استرس ناشی از سوانح و شرایط بحرانی در این فرودگاه دایر میشود.
مدیرکل فرودگاه بین المللی مهرآباد یادآور شد: این مرکز، امکان ارائه خدمات به عموم مردم و مسافران نیز دارد.
وی در ادامه از افتتاح 6 پروژه بهسازی، ایمن سازی و ارتقا سطح خدمات در فرودگاه مهرآباد طی ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: یکی از مهمترین پروژهها، بهسازی سقف ترمینال 4 به عنوان شلوغترین ترمینال فرودگاه مهرآباد است که فرایند بهسازی آن در حین عملیاتی بودن این ترمینال انجام شد و به خاطر درک شرایط آن جای تشکر و قدردانی از مردم شریف ایران دارد.
مرادی به پروژه تجهیز پارکینگهای طبقاتی و ترمینال 1 و 2 فرودگاه مهرآباد به سیستم اطفا و اعلان حریق به ارزش 600 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: برای اولین بار پارکنیک 1 و 2 مجهز به سیستم اطفا و ترمینال 1 و 2 طبق نظر مراجع ذیصلاح به سیستم اعلان حریق مجهز شد که در هفته آینده به بهره برداری میرسد.
مدیرکل فرودگاه بین المللی مهرآباد با اشاره به پروژه ایمن سازی و ارتقاء دیتا سنتر این فرودگاه بیان کرد: دیتا سنتر مخابراتی فرودگاه مهرآباد برای مقابله با حملههای سایبری به رغم همه دشواریهای حین انجام سطوح عملیاتی ارتقا یافت که از دید ما یک مگا پروژه محسوب میشود زیرا موفق شدیم در نیمههای شب و ساعات کم پروازی فرودگاه و البته بدون ایجاد اخلال این اقدام را انجام دهیم.
وی در ادامه به پروژه بهسازی و استانداردسازی ایستگاه آتش نشانی فرودگاه مهرآباد اشاره کرد و گفت: با هدف کاهش میزان استهلاک تجهیزات، کف زمین ایستگاه آتش نشانی با استفاده از بتن پلیمری با ارتفاع یک سانتیمتر و ضمانت 10 ساله توسط یک شرکت ایرانی اجرا شد که در فهرست پروژههای افتتاحی ایام دهه فجر قرار دارد.
مرادی یادآور شد: در بررسیهای میدانی متوجه شدیم که فضای عمومی داخل ترمینالها محدود است. به همین خاطر تمامی اماکن تجاری به نقاط دیگری که البته عموم مسافران به آن دسترسی دارند منتقل شد تا به رغم کاهش درآمد فرودگاه، فضای بیشتری برای رفاه حال مردم و مسافران در داخل ترمینالها ایجاد شود.
مدیرکل فرودگاه بین المللی مهرآباد در ادامه افزود: با سامان دهی اماکن و دفاتر فروش شرکتهای هواپیمایی؛ کلیه دفاتر فروش در ترمینال 1 به سالن ورودی و در ترمینال 2 به نیم طبقه منتقل شده اند که در مجموع بالغ بر 700 مترمربع از فضای تجاری ترمینالها کم شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
وی افزود: احداث شبیه ساز سه بعدی فرودگاه مهرآباد 12 سال پیش توسط کاپیتان نخجوانی داده شد اما بعد از گذشت 12 سال امروز توسط مهندسان ایرانی با هزینه 20 میلیارد تومان به بهره داری رسید که هزینه نرم افزار این پروژه 11 میلیون دلار است که صرفه جویی ارزی 5 میلیون دلاری برای کشور فراهم کرده است.
مرادی بیان کرد: هر روز زنگ های آتش نشانی در فرودگاه مهرآباد به صدا درمی آید اما خوشبختانه در یک سال گذشته هیچ حادثه آتش سوزی منجر به جرح نداشته ایم.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی