ظرفیت بخش بستری اطفال بیمارستان امام علی (ع) بجنورد تکمیل است / تاکنون از نظر دارو و سرم مشکلی نبوده است
الفت شاه پسندی گفت: بخش بستری اطفال بیمارستان امام علی (ع) به شدت شلوغ است که بعد از بازگشایی مدارس با صعودی شدن روند ابتلا و بستری ها، ظرفیت بخش بستری اطفال تکمیل شده و این روزها نیز مراجعات روز به روز در حال افزایش است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الفت شاه پسندی، سرپرستار بخش اطفال بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت: بخش بستری بیمارستان امام علی (ع) به شدت شلوغ است و اکثر تخت های بستری تکمیل شده اند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش در بخش بستری اطفال 38 تخت است، گفت: واحد دومی با 12 تخت برای اطفال راه اندازی شده و معمولا حدود 45 تخت برای بستری اطفال مورد استفاده قرار می گیرد.
این کارشناس مسئول اضافه کرد: بعد از بازگشایی مدارس با صعودی شدن روند ابتلا و بستری ها، ظرفیت بخش بستری اطفال تکمیل شده و این روزها نیز مراجعات روز به روز در حال افزایش است.
شاهپسندی با اشاره به اینکه سن پذیرش و بستری در بخش اطفال بیمارستان امام علی (ع) از نوزاد یک ماهه تا کودک 14 ساله است، افزود: در حال حاضر بیشترین مراجعات بستری مربوط به گروه سنی زیر 6 سال است که اکثرا با علائم تب بالا، سرفه، اسهال و استفراغ بستری می شوند.
وی یادآور شد: نکته قابل توجه این است که تب در کودکان بستری معمولا تا 40 می رسد و گاها دارای تب های مقاومی هستند که به سختی با دارو پایین می آیند.
سرپرستار بخش اطفال بیمارستان امام علی (ع) با اشاره به اینکه از ابتدای آغاز پیک آنفولانزا به صورت میانگین روزانه 15 بیمار بستری ثبت شده، گفت: در مجموع طی این دو هفته اخیر 250 کودک در بخش بستری شده اند که زمان ماندگاری آنها معمولا بین سه تا پنج روز است و مابقی مراجعاتی که در اورژانس است، در صورت سرپایی بودن از همان جا ترخیص می شوند.
شاهپسندی خاطرنشان کرد: متاسفانه در این ایام در بخش ویژه اطفال، PICU دو نفر فوتی با علائم تب بالا ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در آغاز پیک قرار گرفته ایم، گفت: بستری ها و مراجعات به صورت روزانه در حال افزایش است که اگر رعایت نشود، شرایط سخت تر خواهد شد.
این کارشناس مسئول یادآور شد: همچنین تست کرونا از بیماران بستری در واحد اطفال گرفته می شود و در بین این گروه معمولا گروهی کرونا مثبت هستند، در صورتی که شرایط ایجاب کند، بیمار از بقیه جدا می شوند که آنها نیز با تب و علائم گوارشی و تنفسی بستری می شوند و این علائم بین آنفولانزا و کرونا مشترک است.
وی با تاکید بر این که بیمارستان ها در اولویت تامین دارو قرار دارند و داروها روزانه تامین می شوند، گفت: هرچند این روزها از لحاظ سرم و دارو کمبود وجود دارد اما بخش اطفال بیمارستان امام علی (ع) از لحاظ دارویی کامل حمایت می شود.
شاهپسندی بیان داشت: در حال حاضر از نظر سرمی، داروهای تزریقی و آنتی بیوتیک ها کمبود وجود نداشته و مشکل و کمبودی که خطرآفرین باشد پیش نیامده است.
وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه دو سال گذشته به خاطر شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، آمار آنفولانزا به شدت پایین آمده بود، اما اکنون دانش آموزان رعایت نمی کنند و پیش بینی بر این است که شرایط سختی را پیش رو خواهیم داشت و طی سه ماه اخیر این وضعیت بدتر شود.
این کارشناس مسئول ابراز داشت: 50 تخت بستری برای واحد اطفال وجود دارد، اما اگر وضعیت به همین صورت پیش رود، باید به فکر راهکار ویژه ای باشند زیرا این تعداد تخت پاسخگو نخواهد بود.
وی ادامه داد: خانواده ها در شرایطی که فرزندانشان مبتلا می شوند، آبیموه های طبیعی، دمنوش های گیاهی، مایعات گرم، سوپ را استفاده کنند و در صورتی که فرزند دانش آموزشان دارای علائم آنفولانزا بود، آن را به مدرسه نفرستند، همچنین متقابلا مدارس با خانواده ها همکاری کنند تا از ابتلای سایر دانش آموزان جلوگیری شود.
شاهپسندی گفت: در صورتی که تب کودک بیشتر از 24 ساعت پایین نیامد، حتما کودک را به مطب یا بیمارستان ببرند و در منزل نگه ندارند.
انتهای پیام /