عدالت در جمهوری اسلامی، زیر ذرهبین «رادیکال سه»
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال سه» با محوریت بررسی مسئله عدالت در جمهوری اسلامی ایران و موانع تحقق عدالت در کشور به روی آنتن شبکه سوم سیما خواهد رفت. فرزاد جهانبین عضو هیات علمی دانشگاه چهرهای است که در این قسمت از «رادیکال سه» روبروی سجاد بلوکات مجری جوان این برنامه خواهد نشست و با او گپ و گفتی درباره مسئله عدالت در جمهوری اسلامی...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال سه» با محوریت بررسی مسئله عدالت در جمهوری اسلامی ایران و موانع تحقق عدالت در کشور به روی آنتن شبکه سوم سیما خواهد رفت.
فرزاد جهانبین عضو هیات علمی دانشگاه چهرهای است که در این قسمت از «رادیکال سه» روبروی سجاد بلوکات مجری جوان این برنامه خواهد نشست و با او گپ و گفتی درباره مسئله عدالت در جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت. پیش از این بخشی از صحبتهای این دو در قسمت قبلی برنامه «رادیکال سه» به روی آنتن رفته بود و این قسمت، بخش دوم گفتگوی دکتر جهانبین با «رادیکال سه» است. برنامه «رادیکال سه» در این سری خود نسبت سعی کرده تا با نگاهی دانشجویی و دقیق عملکرد و تاثیرگذاری شخصیت های اجتماعی سیاسی و فرهنگی جامعه ایران را به آرمان های استقلال؛ آزادی؛ عدالت و پیشرفت مورد بررسی قرار می دهد.
تازهترین قسمت این برنامه، پنجشنبه 8 اسفند ماه، ساعت 20 از شبکه سه سیما به روی آنتن میرود. علی زندیه، کارگردانی و میکائیل دیانی تهیهکنندگی سری جدید «رادیکال سه» را برعهده دارند.
**بسیج مراکز استانهای صداوسیما برای مقابله با ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا در کشور، برنامه ها و جدول پخش شبکه های رادیویی و تلویزیونی مراکز استان های سازمان صداوسیما تغییر پیدا کرد. به گزارش روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، اقدامات متنوعی به منظور افزایش آگاهی از ابعاد این بیماری، اطلاع رسانی و آرامش بخشی انجام شد. این اقدامات از ابتدای اسفند آغاز شد که شامل اطلاع رسانی، ارائه راه های پیشگیری و ایجاد آرامش بخشی بود. در حوزه اطلاع رسانی، ارتباط با مدیرکل و معاونین دانشگاه علوم پزشکی هر استان و حضور در برنامه های مختلف، اطلاع رسانی مستمر از وضعیت بیماری در هر استان، پخش زیرنویس های خبری، تهیه گزارش از مسئولین در خصوص وضعیت مبتلایان و درمان شدگان از جمله اقدامات در این حوزه بود. در حوزه ارائه راه های پیشگیری می توان به حضور پزشکان فوق تخصصی در برنامه ها، آموزش مسائل بهداشتی به همه سنین به خصوص کودکان، ساخت اینفوگرافی درباره کرونا و پخش در برنامه ها، پخش آیتم های آموزشی و رعایت بهداشت عمومی و نحوه جلوگیری از کرونا اشاره کرد. در بخش آرامش بخشی نیز در پلاتو مجریان علاوه بر اطلاع رسانی، اقدامات امید آفرین و آگاهی بخش در دستور کار قرار گرفت. روشنگری در خصوص شایعات درباره کرونا و راه های غلبه بر استرس نیز در جدول پخش گنجانده شد. اما با اعلام تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در برخی استان ها، صداوسیمای این استان ها نیز، تغییراتی در جدول پخش خود ایجاد کردند که شامل تقویت بخش های فیلم های سینمایی، آیتم های طنز و برنامه های کودک، ایجاد فضای سرگرم کننده در برنامه های روزانه صبحگاهی بود. **مراکز استان ها در برابر بلایا با وقوع دو رویداد طبیعی در استان های آذربایجان غربی و لرستان، صداوسیمای این دو مرکز نیز با انجام اقداماتی نسبت به تنویر افکار عمومی اقدام کردند. پس از زلزله در شهر خوی، با تشکیل ستاد بحران، گروه های خبری به مناطق زلزله زده اعزام شدند و پی در پی اقدام به ارسال آخرین اخبار نمودند که بلافاصله این اخبار در اختیار مخاطبان قرار گرفت. بخش های مختلف خبری ضمن ارتباط زنده تلفنی و تصویری با مسئولان، مخاطبان را در جریان ماوقع قرار دادند. چندین آیتم مهارتی و آموزشی درباره زلزله روی آنتن رفت و اقلام مورد نیاز زلزله زدگان اعلام شد. از سوی دیگر با وقوع سیل در لرستان، صداوسیمای این مرکز اقدام به اطلاع رسانی مداوم و پخش هشدارهای هواشناسی کرد. تیم های خبری با حضور در مناطق سیل زده، به صورت زنده، مخاطبان را در جریان افزایش سطح آب رودخانه های پرخطر قراردادند. ارتباط زنده تلفنی با مسئولان یکی دیگر از اقدامات انجام شده بود. علاوه بر این، چندین برنامه آمورشی جهت مقابله با حوادث سیل پخش شد تا هموطنان از برخورد با سیل پرهیز کنند.