سیاسی وبگاه فرارو
سیاسی وبگاه فرارو
با وجود اینکه رئیسی پس از ثبت نام اعلام کرد که حضورش در انتخابات به شکل مستقل است و نافی حضور دیگران نیست و کسی بخاطر او انصراف ندهد؛ اما به نظر میرسد که سعید جلیلی، امیرحسین قاضی زاده و علیرضا زاکانی به عنوان ضربه گیرهای او در مناظرات خرداد ماه عمل خواهند کرد. البته رئیسی در دوره قبل هم گفته بود که مستقل به میدان آمده است، اما در مناظرات قالیباف به عنوان ضربه گیر او عمل کرد.
رئیسجمهوری گفت: کشورهای اسلامی به ویژه ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار در منطقه باید با همکاری و تشریک مساعی از همه توان موجود از جمله ظرفیت نهادهای بینالمللی مانند سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنند.
علی خندانی گفت: هنوز هم دقیق نمیدانم نتیجه به چه مرحلهای رسیده است و تنها میدانیم که حکم بدوی این پرونده صادر شده است؛ اما سردفتر ما مدعی بود و ادلهای را ارائه کرد در وکالت نامه کلی آقای طبری از همسر وی مشکلی نبود و با آن وکالت نامه میتوانست هر نوع مال و اموالی را که به نام همسر وی بود، انتقال دهد.
افلاطون از دموکراسی بیزار بود، چون کار را به دست مردمی میسپرد که از عقل و خرد بهرهای نداشتند، همان مردمی که سقراط عزیز او را زهر خورانده بودند. این نگرش به عامه مردم، بهمثابه تودهای بیمنطق که باید تحت هدایت و راهنمایی مراجع اخلاقی و فکری قرار بگیرند، هنوز هم رایج است، علیالخصوص بین متخصصان. متخصصانی که گویا این روزها مردم دیگر چندان برای تحلیلهای کارشناسیشان اعتباری قائل نیستند.
عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز طرح تشکیل استان کرمان جنوبی را اعلام وصول کرد.
240 نماینده مجلس با امضای بیانیهای از اقدام وحدت آفرین و عملکرد انسجام بخش قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری تقدیر کردند.
سیدهادی خامنهای گفت: چهرههای اصلاحطلب همواره به گونهای از مقاومت دفاع کردهاند که تقابلی با منافع ملی نداشته باشد و اگر در مقاطعی نسبت به موضوع فلسطین شبهات و ابهاماتی در سطح جامعه ایجاد شده محصول عملکرد نابخردانه دیگران است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: آماده مشارکت با کشورهای منطقه در ساز و کار ایجاد امنیت دسته جمعی به عنوان زیرساخت توسعه و رفاه ملتهای منطقه هستیم.
احمد خرم گفت: در دولت نهم و دهم رئیسجمهوری در مقابل رهبری ایستاد و دردسرهای زیادی برای کشور ایجاد کرد. 11 روز در خانه تحصن کرده و بست نشستند و حتی اگر میتوانستند، لباس گورباچوف را میپوشیدند که با هوشیاری تقابل با رهبری معظم خنثی شد.
گروههای عملگرا، دیپلماسی وین را بهعنوان بخشی از مزیت نسبی ایران برای تامین حقانیت اقتصادی و راهبردی میدانند. دولت حسن روحانی به این موضوع واقف بود و بارها به آمریکاییها هشدار داد که هرگونه وقفه در اعاده برجام مشکلات بیشتری را برای سیاست همکاریهای چندجانبه ایجاد خواهد کرد.
عباس عبدی نوشت: سیاستهای رسمی علیه اسراییل، چون از خاستگاه حکومتی ابراز میشود، بسیاری از مردم را از آن دور و دورتر کرده است و این باعث تأسف است که بلندترین صداها علیه اسراییل، صداهای رسمی است. در حالی که صداهای رسمی باید در زیر اعتراضات عمومی و مردمی و به تبع آنها بلند شود. هیچ دولت و حکومتی نباید صدای خود را در موضوعی و مطالبهای و شعاری فراتر از خواست عمومی کند.
همین شخص، روز بعد از ثبتنام به منطقه لارستان فارس سفر میکند و با برنامهریزی قبلی عدهای را جمع کرده و با نمایش استقبال و جشن مردمی تبلیغات انتخاباتی به راه میاندازد و عوامل و ایادی او فیلم این نمایش تبلیغاتی را در فضای مجازی منتشر میکنند. این اقدام از چند جهت، خلاف قانون است؛ تجمع بدون مجوز، تبلیغات انتخاباتی قبل از زمان قانونی، ایجاد تجمع در شرایط ممنوعیت کرونائی و فریب دادن افکار...
موضوع مهم دیگر این روزها بحث انتخابات ریاست جمهوری است که با پایان یافتن ثبتنام نامزدها وارد مرحله جدی خود شده است. تعداد زیاد نامزدها از طیفهای سیاسی مختلف نشانگر آن است که نخبگان سیاسی کشور با سلیقههای مختلف هم فرآیند انتخاباتی در ایران را پذیرفتهاند و هم جایگاه ریاست جمهوری را مؤثر دانسته و اختیارات کافی برای ایجاد تحول و تغییر برای آن قائل هستند.
اکبر ترکان (زاده 1331) سیاستمدار ایرانی، از اعضای مؤسس حزب اعتدال و توسعه، مشاور عالی پیشین رئیسجمهور ایران (حسن روحانی)، دبیر پیشین شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی، رئیس پیشین سازمان نظام مهندسی ساختمان و عضو هیئت مؤسس دانشگاه شمال آمل و عضو شورای اقتصاد و سرمایهگذاری دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی است. اکبر ترکان در بامداد 26 اردیبهشت 1400 از دنیا رفت.
محمدرضا خباز گفت: الان اگر شرایط از آن زمان بدتر نشده، بهتر نیست؛ الان درآمد نفتی به حداقل ممکن رسیده است و آن حمایتهایی که پشت سر آقای احمدی نژاد بدون هیچ مانع و، چون و چرایی وجود داشت، دیگر وجود ندارد؛ بنابراین با چه ابزار و توان فکریای و با چه توان تجربی، علمی و خرد جمعیای آقای احمدی نژاد میخواهد کشوری را که چنین شرایطی دارد، اداره کند بنابراین آزموده را آزمودن خطاست.
ذوالنوری گفت: سانتریفیوژهایی که نصب کردیم مثل (ir 2 m) و (ir 6) که ظرفیتی و سو آنها چند برابر (ir 1) است، اینها یک بضاعت است، ما اینها را جمع نکنیم ممکن است طرف مقابل بگوید که ما در حال بازگشت به برجام هستیم و در برجام هم این سانتریفیوژها را نداشتیم ما باید بگوییم که الان هم نباشد، اما آبشارها باید روشن باشد بدون چرخش گاز، استندبای و عملیاتی باشد.