فرمانده سنتکام: آینده عراق و سوریه بدون خونریزی نخواهد بود / پهپادهای ایران برای اولین بار از جنگ شبهجزیره کره برتری کامل هوایی را از ما گرفت
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ژنرال کنث مککنزی روز سهشنبه در کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان اظهار کرد: در عراق و سوریه، کارزار از بین بردن تهدیدهای داعش وارد مرحله جدیدی شده است اما ایدئولوژی سمی داعش ادامه دارد. مککنزی افزود: معتقدم چین و روسیه در خاورمیانه به تلاش برای بهبود موقعیت خود و کاهش جایگاه ایالات متحده در هر جای ممکن، ادامه خواهند داد. وی با بیان اینکه در عراق...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ژنرال کنث مککنزی روز سهشنبه در کمیته خدمات نظامی مجلس نمایندگان اظهار کرد: در عراق و سوریه، کارزار از بین بردن تهدیدهای داعش وارد مرحله جدیدی شده است اما ایدئولوژی سمی داعش ادامه دارد.
مککنزی افزود: معتقدم چین و روسیه در خاورمیانه به تلاش برای بهبود موقعیت خود و کاهش جایگاه ایالات متحده در هر جای ممکن، ادامه خواهند داد.
وی با بیان اینکه در عراق و سوریه هنوز بقایای داعش باقی است، اظهار کرد: حفظ زمین برای آنها دشوار است. آنها هنوز هم میتوانند حملات تروریستی در مقیاس کوچک انجام دهند اما در عراق، نیروهای امنیتی به طور کلی قادر به حل این مشکل هستند.
فرمانده نیروهای مرکزی ارتش آمریکا اضافه کرد: ما در حال گشت زنی با عراقی ها در منطقه نیستیم، در سوریه نیز همینگونه است و شرکای نیروی دموکراتیک سوریه در حال انجام عملیات هستند.
مککنزی با بیان اینکه «آینده در عراق و سوریه بدون خونریزی نخواهد بود»، تصریح کرد: داعش قرار نیست از بین برود. ادامه خواهد داشت. از این رو، فشار مداوم هنوز لازم است هرچند روندها به درستی حرکت می کنند.
وی درباره خروج از عراق هم گفت من معتقدم که ما رابطه خوبی با دولت عراق داریم. نمیبینم که در آینده به طور کامل از عراق خارج شویم.
اسپوتنیک به نقل از بلومبرگ نوشت: ژنرال فرانک مکنزی فرمانده ستاد مرکزی تروریستهای آمریکایی در غرب آسیا (سنتکام) روز سهشنبه در جلسه استماع کمیته خدمات نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا به از دست رفتن برتری هوایی ارتش آمریکا در برابر ایران اعتراف کرد.
ژنرال مکنزی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا برتری هوایی خود را در خاورمیانه از دست داده است، گفت: «استفاده گسترده ایران از پهپادهای کوچک و متوسط برای عملیاتهای شناسایی و هجومی بدین معناست که برای اولین بار از زمان جنگ شبهجزیره کره [اوایل دهه 1950میلادی] ما بدون برتری کامل هوایی، عملیات انجام میدهیم.»