فلسفه
فلسفه
کتاب «فراسوی اقتصاد» نوشته یان اُت با ترجمه حسین بیات توسط موسسه فرهنگی دُکسا منتشر و راهی بازار نشر شد.
روزنامه جوان که ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه است بهجای پاسخگویی و استدلال درباره درست بودن و مقبولیت لایحه حجاب، منتقدان این لایحه را متهم کرد.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی از شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی درخصوص مدارس غیردولتی سخنانی گفت که واکنشهایی را در پی داشت و حیرت و تعجب بسیاری از کارشناسان تعلیم و تربیت و استادان آموزش و پرورش را برانگیخت.
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در یادداشت امروز خود در اعتماد به اخراج اساتید واکنش نشان داد و تاکید کرد نگاه امنیتی و سیاسی به دانشگاه مانند موریانه به جان محیط های علمی می افتد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از صدور مجوز تشکیل و راهاندازی تعاونیهای آموزشی پس از پنج دهه در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: تشکیل تعاونیهای دانشآموزی نقش مؤثری در فرهنگ کار گروهی و افزایش مهارت آیندهسازان کشور دارد و موجب آشنایی آنها با پسانداز و بازار کار میشود.
استاد دانشگاه دولتی اوستیای شمالی گفت: قرابتهای فرهنگی ایران با روسیه خیلی پررنگ است و این میتواند هر دو ملت را در برابر تهاجمهای فرهنگی غرب صیانت کند.
شهید مطهری در سخنان خود فلسفه زیارت را فراتر از بردن ثواب میداند و زیارت ائمه را موجب ایجاد روحیه معنوی در انسان و کمک به نیازمندان برشمرده است و این دو را مکمل هم میداند.
اینکه آقای وزیر بگوید خانوادهها در انتخاب مدرسه دولتی یا غیردولتی آزاد هستند، واقعاً قابل پذیرش است؟ آیا با وجود شرایط تبعیض آمیز فعلی در مدارس، والدین در انتخاب مدارس بهتر برای فرزندانشان اختیارعمل و آزادی واقعی دارند؟ یا تحت شرایط انتخاب اجباری هستند؟
اقتصادنیوز: روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مقایسه کردن مدارس با بنگاه های معاملات اتومبیل با کدام توجیه علمی و عقلی و شرعی قابل پذیرش است؟
اقتصادنیوز: روزنامه جوان نوشت: لایحه حجاب با انتقاداتی از سوی برخی افراد مواجه است که وقتی با دقت بیشتری آنها را مورد بررسی قرار میدهیم، متوجه میشویم بخشی از آنها بیشتر از اینکه بخواهد به نواقص و کاستیهای قانون مزبور اشاره کند، دیدگاههای فمینیستی و حتی ضد خانواده منتقدان را بر ملا میکند!
وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی از شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی درخصوص مدارس غیردولتی سخنانی گفت که واکنشهایی را در پی داشت و حیرت و تعجب بسیاری از کارشناسان تعلیم و تربیت و استادان آموزش و پرورش را برانگیخت.
بدون تردید این اظهارات وزیر آموزش و پرورش نگران کننده و غیرقابل قبول است. مقایسه کردن مدارس با بنگاه های معاملات اتومبیل و تشبیه نظام آموزشی کشور و ثبتنام در مدارس به خریدن اتومبیل مدل بالا و توصیه به دادن پول بیشتر برای خرید آموزش بهتر، با کدام توجیه علمی و عقلی و شرعی قابل پذیرش است؟
نکته قابلتأمل اینکه طرح چنین انتقاداتی از لایحه حجاب و عفاف نشاندهنده موضعگیری واقعی و پشتپرده انتقادات مطروحه است. این جریان با «خانوادهگرایی» مشکل دارند.
وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی از شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی درخصوص مدارس غیردولتی سخنانی گفت که واکنشهایی را در پی داشت و حیرت و تعجب بسیاری از کارشناسان تعلیم و تربیت و استادان آموزش و پرورش را برانگیخت.
اگرچه در نسخه کنونی لایحه حجاب و عفاف که با تصمیم نمایندگان مجلس طبق اصل 85 قانون اساسی در کمیسیون قضایی حقوقی بررسی شد، اصلاحات متعددی انجامشده و به نظر میرسد لایحه کنونی نقاط قوت خوبی داشتهباشد، اما این لایحه همچنان با انتقاداتی از سوی برخی افراد مواجه است؛ انتقاداتی که وقتی با دقت بیشتری آنها را مورد بررسی قرار میدهیم، متوجه میشویم بخشی از آنها بیشتر از اینکه بخواهد به نواقص...