فلسفه
فلسفه
مشارکت یک نوع رفتاراست که در هر جایی معنای خاص خود را پیدا میکند. مشارکت میتواند در یک نظام اسلامی، لیبرالی یا سوسیالیستی باشد. نوع و معنای مشارکت بستگی به مبانی فکری، اعتقادی و انسان شناسی هر نظام دارد. اما در همه جا فلسفه مشارکت انتخاب سرنوشت یک ملت و تبلور سرمایه اجتماعی و پشتوانه اقتدار ملی است.
آیا یک حلقه انگشتری میتواند انسانی عادل را به درندهای ستمگر تبدیل کند؟ بستگی دارد! به اینکه این حلقه چه ویژگیهایی داشته باشد و البته، مهمتر از آن، به اینکه در انگشت چه فردی قرار بگیرد.
رمو فریلر، هافبک بولونیا، میگوید تیم ملی سوئیس آماده بازی با ایتالیا است و برای رویارویی با این تیم احساساتی نمیشود.
قالیباف خطاب به هوادارانش گفت: بدانید که با چه کسانی امروز روبرو هستید؛ شما میدانید در طول این مناظرات من هرگز تنش ایجاد نکردم و ایجاد تنش کار ما نیست؛ شما دیدید من در 12 سال شهرداری تهران با دولتهای مستقر اختلاف نظر داشتم ولی هرگز به خاطر منافع مردم وارد تنش نشدم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: موضوع مشارکت و حضور مردم در اولویت اصلی و مهمتر از این است که چه کسی انتخاب میشود.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مبادله زندانیان، گفت: افرادی که در مبادله با حمید نوری آزاد شدند، مجرمانی بودند که برابر قوانین جمهوری اسلامی محکوم شده بودند و با احزار مجرمیت در زندان به سر میبردند که بعد از فراهم شدن شرایط انتقال زندانیان، به کشور خود بازگشتند؛ پس بحث تبادل نبوده است.
سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی درباره جزییات پرونده حمید نوری، آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال و مقابله با ساختارهای فسادزا چ توضیحاتی ارائه داد.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در خصوص پرونده باشگاه مس رفسنجان تاکنون 8 نفر بازداشت شدند که از این تعداد 4 نفر با قرار تامین آزاد شدند و 4 نفر در بازداشتند.
اقتصادنیوز: سخنگوی قوه قضاییه گفت: در خصوص پرونده باشگاه مس رفسنجان تاکنون 8 نفر بازداشت شدند که از این تعداد 4 نفر با قرار تامین آزاد شدند و 4 نفر در بازداشتند.
اصغر جهانگیر در رابطه با پرونده «حمید نوری» با بیان اینکه شاهد تحقق اراده حاکمیت و سیستم قضایی جمهوری اسلامی در بازگرداندن وی بودیم، گفت: اعتقاد داریم «حمید نوری» بدون ارتکاب جرمی و صرفا با گزارشهای گروه منافقین دستگیر شده بود که با همکاری قوه قضاییه و وزارت امور خارجه به ایران بازگشت.
جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه در پنجمین نشست سخنگو با اصحاب رسانه اظهار داشت: غدیر در حقیقت نشان دهنده این است که ما باید از سرچشمههای زلال معرفت دینی بهرهمند شویم یا الفت و وحدتی که بین مسلمانان بوده است مجددا برگزار شود. نیاز است فلسفه غدیر به درستی تبیین شود تا چراغ راهی برای آیندگان شود. امیدواریم تنها به برگزاری جشنهای غدیر اکتفا نکنیم، بلکه راه امام را در تمام ابعاد ادامه دهیم. وی...
بررسی کنید و تجربه بیاموزید برای دورههای دیگر. این پوششیهای تکراری، تا کی میخواهند سوهان به روان مردم بکشند و از ذخیره اعتباری کشور خرج کنند؟