فوربس: سیاست انتقام جویی ترامپ نادرست است
تهران - ایرنا - مجله فوربس روز سه شنبه با توجه به اخراج برخی از کارکنان کاخ سفید و مقامات آمریکایی نوشت: ترامپ باید بداند که سیاست انتقام جویی او بعد از تبرئه شدن، نادرست است.
به نوشته این نشریه آمریکایی، نیمی از شهروندان آمریکا مخالف و نیم دیگر موافق طرح استیضاح و تبرئه شدن دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بودند و باید اعتراف کرد که تنشهای ناشی از او، مردم آمریکا را به دو دسته وفادار و خائن تقسیم کرده است.
فوربس افزود: در این مرحله مهم همگان باید به این مسائل توجه داشته باشند که ما عطش انتقام گیری را نمیپذیریم، سخنان توهین آمیز را جشن نمیگیریم و استفاده از نهادهای قدرت را برای مجازات افرادی که به ما صدمه زدهاند، محکوم میکنیم.
مجله فوربس در ادامه نوشت: وقتی سخن از انتقام گیری مطرح میشود، عموما ما در یک طرف هستیم و این رفتار مطلوب نیست و ما نمیخواهیم که رهبران ما نیز آن را دوست داشته باشند.
شبکه سی ان ان روز یکشنبه 20 بهمن اعلام کرد که احتمالا تعدادی از کارمندان شورای امنیت ملی آمریکا، اخراج میشوند.
این شبکه به نقل از دو منبع خبری افزود: پیش از این آنکه حکم دادگاه استیضاح دونالد ترامپ رییس جمهوری ایالات متحده، صادر شود، انتظار میرفت که رابرت اوبراین حداقل 12 مقام شورای امنیت ملی آمریکا را اخراج کند.
تنها چند روز بعد از تبرئه ترامپ در مجلس سنا، وی «گوردون ساندلند» سفیر این کشور در اتحادیه اروپا را به دلیل شهادت دادن علیه او در جلسات استیضاح اخراج کرد. در کنار ساندلند، الکساندر ویندمن از شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز به دستور ترامپ برکنار گردید.
ساندلند در جلسه شهادت علنی خود در مجلس نمایندگان آمریکا، با تائید وقوع بده بستان در موضوع اوکراین، گفته بود: ترامپ دستور داده بود درباره اوکراین با رودی جولیانی [وکیل ترامپ] همکاری کنیم و او هم خواستار بیانیه عمومی ولادیمیر زلنسکی (رئیس جمهوری اوکراین) درباره شرکت انرژی بوریسما و انتخابات 2016 بود.
ترامپ متهم شده بود که زلنسکی را با متوقف کردن کمک نظامی 400 میلیون دلاری به لهستان تحت فشار گذاشته بود تا علیه شرکت بوریسما تحقیقاتی کرده نتایج آن را علنی کند. «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» رقیب دمکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری 2020 عضو هیات مدیره شرکت بوریسما بود و گفته میشد که ترامپ قصد داشته با تحقیقات علیه این شرکت، موقعیت بایدن را در انتخابات تضعیف کند.
دمکراتهای مجلس نمایندگان آمریکا معقتد بودند که ترامپ از یک کشور خارجی برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده استفاده کرده است. براین اساس، مجلس نمایندگان آمریکا تحقیقات استیضاح ترامپ را پیش برد و در نهایت او را در دو اتهام «سوء استفاده از قدرت» و «کارشکنی در تحقیقات کنگره» مجرم شناخت.
با وجود آنکه ترامپ به صورت علنی و غیرعلنی از ارایه اسناد و حضور مقامهای دولتش در تحقیقات کنگره جلوگیری کرده بود، برخی از مقامها از جمله ساندلند و ویندمن در این جلسات حاضر شده و علیه او شهادت دادند. پس از موفقیت استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان، سنای آمریکا پس از برگزاری چند جلسه محاکمه، هفته گذشته با رای اکثریت جمهوریخواه، ترامپ را تبرئه کرد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*