قول فتاح به مردم درباره اموال خانواده پهلوی

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با بیان اینکه اموال گرانقیمت بسیاری از خاندان پهلوی در کشور به جا مانده است، گفت: تمامی این اموال حفظ شده و در خزانه نگهداری می شود.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، پرویز فتاح روز پنجشنبه در آیین واگذاری 135 هزارمین سند از املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی در رشت گفت: خاندان پهلوی علاو ه بر غصب زمین ها و املاک مردم، اموال گرانقیمت و نفیس با پول مردم خریده بودند که بخشی از آنها را همان زمان از کشور خارج کردند و قسمتی نیز در کشور مانده که نظام اسلامی همه آنها را حفظ کرده است.
وی با اشاره به اینکه مجموعه بزرگی از اموال گرانقیمت از خاندان پهلوی در کشور است که می توان برای هریک از آن ها نمایشگاهها برپا کرد، گفت: صدها مورد از اموال مختلف همچون کاخها، مدلهای مختلف اسلحه، خودرو و 500 هزار تمبر در کشور وجود دارد که بسیار ارزشمند است چنانکه فقط بر روی یک شمشیر 400 قطعه الماس به کار رفته است.
وی تصریح کرد: به مردم اطمینان می دهیم که از این اموال ملی که در اختیار خاندان رژیم پهلوی بود در نظام اسلامی حفظ و حراست شده و برخی از آنها هم در نمایشگاه های مختلف به نمایش گذاشته شده ضمن اینکه اموال غصب شده مردم توسط پهلوی را هم با دستور مقام معظم رهبری به مردم برمی گردانیم.
فتاح گفت: در سند 350 صفحهای که فقط برای گیلان امروز در رشت رونمایی شد از چهار هزار و 800 نفر به عنوان فروشنده زمینهایشان امضاء گرفته شده بود در حالی که این اراضی غصب شده بود و امروز ما آنها را به مردم بر میگردانیم.
وی با بیان اینکه حتی خاندان پهلوی برخی روستاها و شهرها را به نام خودشان سند زدند، عنوان کرد: یکی از تجلیات انقلاب همین است که امام (ره) این اموال را از بالاترین فردی که غصب کرده بود، گرفت و به پایینترین فرد جامعه که از او به زور غصب شده می دهد که این خود اقامه انقلاب است.
رئیس بنیاد مستضعفان با طرح این موضوع که شاید بپرسند چرا بعد از 43 سال این املاک به مردم واگذار می شود هم توضیح داد: وقتی یک شهر و روستا را بخواهیم سند شش دانگ بدهیم، کار دشوار و زمانبری است.
وی در ادامه تصریح کرد: قبل از انقلاب مردم از نظر رفاه و معیشت در شرایط بسیار سختی نسبت به شرایط فعلی قرار داشتند، تصریح کرد: رویکرد انقلاب اسلامی و مسئولان آن بسیار متفاوت از پهلوی است از اینرو همه ما باید مراقب باشیم و به امام (ره) و مقام معظم رهبری تاسی کنیم.
وی گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) آمد و این انقلاب بزرگ را به پا کرد تا امانت را به اهلش بدهیم و این امانت متعلق به مردم است؛ وصیت امام (ره) و تاکیدات مقام معظم رهبری بر این امر متمرکز است و رویکرد بنیاد مستضعفان هم بر این محور استوار است.
وی از آمادگی این بنیاد برای واگذاری زمین برای اجرای نهضت ملی مسکن و املاک عام المنفعه خبر داد و گفت: از این زمین های مردم که در اختیار است به نفع آنها استفاده می شود و این رویکرد در نظام باید تداوم یابد چرا که ادامه انقلاب و تجسم آن است.
وی گفت: وقتی امانت را به دست اهلش می سپاریم، عدالت محقق می شود؛ ضمن اینکه سهم و حق مردم بالاتر از این است و باید زودتر انجام می دادیم.
رئیس بنیاد مستضعفان خاطر نشان کرد: اگر دنبال رفاه جامعته هستیم تنها راه این است که برای مردم کار کنیم.
در این مراسم از از اسناد املاک غضب شده پهلوی رونمایی شد. واگذاری اسناد علوی در گیلان و پنج استان دیگر به صورت ویدئو کنفرانسی در این آیین انجام شد.
طی این مراسم، سند املاک بنیاد مستضعفان به هشت نفر از مردم گیلان به صورت نمادین اعطا شد.
همچنین بخوانید