یک‌شنبه 4 آذر 1403

لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت

بیست و هشتمین روز از بهمن ماه 98 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و هشتمین روز از بهمن ماه 98 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران اشاره کرد.

*س_«مطرب» پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران شد / رکوردشکنی «مصطفی کیایی»_س*

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی «مطرب» به کارگردانی مصطفی کیایی توانست در پانزدهمین هفته اکرانش رکورد پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران که تاکنون در اختیار فیلم سینمایی «هزارپا» بود را از آن خود کند.

رکوردشکنی فیلم سینمایی مطرب در حالی رخ می دهد که این فیلم نزدیک به دو هفته خود را در زمان برگزاری سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر پشت سرگذاشت، زمان نسبتا بد اکران مطرب کمترین شانس را برای رکوردشکنی این فیلم به وجود می آورد اما فیلم کیایی فراتر از انتظار پیش رفت.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

البته فیلم سینمایی «مطرب» از لحاظ آمار فروش به عنوان پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای ایران محسوب می شود، این فیلم براساس آمار اعلام شده تاکنون بیش از 3،200،000 هزار نفر بوده است که با تعداد مخاطبان 4 میلیونی هزارپا فاصله قابل توجهی دارد.

فیلم سینمایی مطرب هفتمین تجربه کارگردانی مصطفی کیایی در عرصه سینما محسوب می شود، خط ویژه، عصر یخبندان، بارکد، چهارراه استانبول، بعد از ظهر سگی سگی و ضد گلوله آثاری هستند که کیایی تاکنون کارگردانی کرده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

*س_«من می‌ترسم» مرا از یک انسان درونگرا به یک هیولا تبدیل کرد / سینما سکوی پرش من نبوده و نیست_س*

پوریا رحیمی سام بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون ایفای نقش در فیلم سینمایی «من می‌ترسم» گفت: این فیلم اولین تجربه جدی من در سینما بوده و به شخصه این فیلم برایم مسیری آموزنده بود، من هم شاید دوست داشتم زودتر به بدنه اصلی سینما متصل شوم، من مثل خیلی از بازیگران دوست دارم که مردم همیشه برایم اولویت باشند که تاکنون اینگونه بوده است.

وی در همین راستا ادامه داد: همواره فکر می کنم که نباید برخی چیزها را برای این اتفاق از دست بدهم، همواره دوست دارم در آثاری شکوهمند بازی کنم که هم قابل دفاع باشد و هم مردم آن را دوست داشته باشند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم سینمایی «من می‌ترسم» پیرامون نقش خود در فیلم اذعان کرد: این نق جذابیت فراوانی برای من داشت، اینکه یک فرد شاعر مسلک و درونگرا چه اتفاقی برایش می‌افتد که در انتها به یک هیولا تبدیل می‌شود؟. به نظر من ترس موجود در فیلم ترسی نهادینه شده در هر انسان است که در کاراکتر من در فیلم هم موجود بود.

وی در همین رابطه ادامه داد: هر فرد با به دست آوردن قدرت تغییر می‌کند، حال باید دید این قدرت چه تغییراتی در وی به وجود می‌آورد، من در فیلم «من می ترسم» کار سختی نداشتم زیرا همه چیز در فیلمنامه آمده بود و من تمام گذاره‌های نقش را در فیلمنامه پیدا کردم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«آن مرد با باران می‌آید» روایتی از انتظار مردم برای بازگشت «امام خمینی (ره)» به وطن

وجیهه سامانی نویسنده کتاب «خواب باران» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون رمان «آن مرد با باران می‌آید» گفت: رمان «آن مرد با باران می‌آید» داستان پسری نوجوان است که در چهار ماه پایانی حکومت پهلوی شاهد رخداد‌های عجیب و تاثیر گذاری است، حوادثی که به وقایع 17 شهریور تا 26 دی ماه 57 در کشور بر می‌گردد. وی در مورد کتاب «آن مرد با باران می‌آید» ابراز کرد: این پسر نوجوان در خانواده‌ای با طبقه متوسط زندگی می‌کند پدر تمایلی به همراهی فرزندش با تحولات جامعه ندارد و از حضور پسرش در روند انقلاب اسلامی ایران جلوگیری می‌کند، البته پسر داستان ما نیز فردی منفعل و تا حدودی ترسو و بی‌اطلاع است، اما تحولات انقلاب اسلامی تاثیر شگرفی در افکار و عقاید او برجای گذاشته و وی را به بلوغی فکری می‌رساند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتاب‌های منتشر شده از سوره مهر اینجا کلیک کنید

سامانی به شیوه نگارش رمان «آن مرد با باران می‌آید» اشاره و ابراز کرد: چون این رمان برای رده سنی نوجوان بود لذا تلاش کردم تا با زبان کتاب بسیار نرم، روان و دارای نثر ساده باشد اما در عین حال خود داستان رمان نیز به علت فراز و فرود‌های وقایع انقلاب اسلامی دارای جذابیت‌های فراوانی است. وی به بازخورد‌ها کتاب «آن مرد با باران می‌آید» اشاره و بیان کرد: از آنجا که هم جوانان و هم نوجوانان به مطالعه کتاب «آن مرد با باران می‌آید» پرداخته‌اند همه از نثر ساده و روان کتاب سخن به میان آورده‌اند که این برای من به عنوان مولف کتاب بسیار مهم و ارزشمند است. کتاب تا پیش از تقریظ مقام معظم رهبری به چاپ هشتم رسیده بود که این امر بیانگر دیده شدن کتاب است، اما با تقریظی که از سوی مقام معظم رهبری شکل گرفت کتاب با استقبال بیشتری مواجه شد. سامانی شرایط نامطلوب امروز عرصه نشر برای چاپ کتاب را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: متاسفانه شرایط بد اقتصادی تاثیر فراوانی را بر حوزه نشر گذاشته، افزایش قیمت کاغذ و مواد اولیه، استقبال از کتاب را تا حدود زیادی در رکود قرار داده و این امر باعث نگرانی بسیاری از نویسندگان از جمله من برای چاپ کتاب شده، اما با این همه کتاب «آن مرد با باران می‌آید» در طول سه سال به چاپ هشتم رسید و این برایم جذاب است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

روایتی متفاوت از سیره اخلاقی و شخصیتی «حضرت فاطمه زهرا (س)» در کشتی پهلو گرفته

سید‌مهدی شجاعی نویسنده کتاب «چشم انتظاری» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «کشتی پهلو گرفته» گفت: کشتی پهلو گرفته درباره زندگی پررنج حضرت «فاطمه زهرا (س)» است که با زبانی ساده و داستان گونه به روایت زندگی ایشان پرداخته و وقایع مختلفی را از جمله واقعه سقیفه را توصیف کرده است. وی علل نگارش کتاب «کشتی پهلو گرفته» را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: برای نگارش کتاب «کشتی پهلو گرفته» تحقیق، بررسی و پژوهش فراوانی انجام دادم، وقتی با حقیقت زندگی «حضرت «زهرا (س)» مواجه شدم این بانوی بزرگوار را بسیار ارزشمند یافتم و هرچه بیشتر مطالعه می‌کردم شخصیت «صدیقه کبری (س)» برایم حیرت‌انگیزتر می‌شد لذا بیشتر دوست داشتم بدانم و ابعاد سیره شخصیتی ایشان را بشناسم، وقتی به اقیانوس بی‌کران وجودی حضرت «فاطمه زهرا (س)» رسیدم علاقمند شدم تا طی کتابی بخشی از ابعاد سیره حضرت «صدیقه کبری (س)» را بیان کنم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب مربوط به ایام فاطمیه اینجا کلیک کنید

وی با اشاره به فصل‌ها و عناوین کتاب «کشتی پهلو گرفته» ابراز کرد: کتاب «کشتی پهلو گرفته» در قالب 14 فصل زندگی پر بار حضرت «فاطمه زهرا (س)» را از زبان اطرافیانش توصیف کرده، فصل اول این کتاب از زبان «حضرت رسول اکرم (ص)»، فصل دوم از زیان حضرت «خدیجه (س)»، فصل سوم «سیره حضرت زهرا (س)»، فصل چهارم از زبان «امیرالمؤمنین (ع)»، فصل پنجم از زبان «امام حسن (ع)»، فصل ششم «امام حسین (ع)»، فصل هفتم مجددا به سیره اخلاقی «حضرت زهرا (س)»، فصل هشتم از زبان «حضرت زینب (س)»، فصل نهم از زبان «فضه» از خادمه‌های «حضرت زهرا (س)»، فصل دهم از زبان «حضرت ام کلثوم (س)»، فصل یازدهم از زبان «اسماء» یکی دیگر از خادمه‌های ایشان، فصل دوازدهم برای بار سوم در مورد سیره اخلاقی حضرت «فاطمه (س)»، فصل سیزدهم مجددا از زبان «حضرت امیرالمومنین (ع)» و فصل چهاردهم به توصیف «حضرت زهرا (س)» از سوی خداوند متعال پرداخته شده است. وی پیرامون کنجکاوی زیاد خود برای شناخت ابعاد شخصیتی حضرت «فاطمه زهرا (ع)» افزود: وقتی عطش وجود داشته باشد برای کشف شخصیت و معرفت این بانوی بزرگوار اسلام، حرکت آغاز می‌شود، بحث جایگاه ایشان در جهان اتفاقا یکی از رموزی است که ما در ابتدا باید به آن توجه کنیم. نگاه ما نسبت به «حضرت زهرا (س)» با جایگاه واقعی ایشان خیلی متفاوت است، خود خداوند در مورد حضرت «زهرا (س)» توصیفاتی دارد، برای حضرت «صدیقه کبری (س)» جلال و عظمت و شکوهی وجود دارد که بالاتر از آن نیست.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

روایت بازیگر فیلم سینمایی «خروج» از سختی کار با تراکتور / در گرمای بیش از حد گچساران پوستمان سوخت

مهدی فقیه بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون حضورش در فیلم سینمایی «خروج» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا گفت: بازی در فیلم خروج موهبتی بود که در این سن به من اهدا شد، به شخصه از حضور در فیلم حاتمی‌کیا و همبازی شدن با فرامرز قریبیان بسیار لذت بردم.

وی درباره سختی پروژه سینمایی «خروج» اضافه کرد: واقعیت امر من اکثریت کارنامه کاری‌ام به آثار دفاع مقدس ختم می‌شود، تجربه بازی در بسیاری از فیلم های جنگی را داشته ام و می‌دانم که سختی در سینما چه هست و چه نیست.

بازیگر فیلم سینمایی «خروج» در همین راستا ادامه داد: روزی که پیشنهاد بازی در فیلم خروج را از سوی ابراهیم حاتمی‌کیا دریافت کردم همه گفتند که کار بسیار سختی است اما به واسطه علاقه به ابراهیم حاتمی کیا این فیلم را پذیرفتم.

وی با اشاره به حضور خود در آثار دفاع مقدسی سینما تاکید کرد: من در دهه شصت و هفتاد در تعداد بسیار زیادی فیلم بازی کردم اما واقعا انتظار نداشتم که ساخت فیلم خروج با توجه به اینکه فضای جنگی هم نداشت اینقدر سخت باشد، من در فیلم‌های قدیمم تجربه کار با مواد منفجره واقعی را هم داشته ام اما باور کنید کار با تراکتور از فیلم جنگی هم سختتر بود.

بازیگر فیلم «لیلی با من است» در همین رابطه افزود: ما در گچساران گرمای بیش از حدی را تجربه کردیم و اکثرا بازیگران پوستشان سوخت اما در ادامه فیلمبرداری در شهر قم از سرما یخ می زدیم، این درحالی بود که روی تراکتور هم نمی توانستیم گرم شویم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت 2
لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت 3
لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت 4
لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت 5
لقب پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران به کدام اثر رسید؟/ پوست بازیگران «خروج» از شدت گرما سوخت 6