لیبرالیسم
لیبرالیسم
فارس نوشت: استاد دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه نتیجه انتخابات اخیر نشان داد که رای مردم به اخلاق، حکمت، عدالت و فساد گریزی است، گفت: عدم ظرفیت های لازم برای برپایی عدالت، پرخاشگری سیاسی را بیشتر می کند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امیدوارم با همت دولت و دانشگاهیان الگویی برای عدالت ورزی بر پایه عقلانیت جمعی تعریف شود.
قاسم تبریزی گفت: دخالت نظامی، توطئه و اقدامات جاسوسی و نفوذ غیر مستقیم از جمله روشهایی ست که غرب و سلطه گران جهت استعمار و تسلط برای سایر نقاط جهان از آن استفاده میکنند.
در هفته ای که گذشت، اظهارنظرهای درباره افکار مرحوم حکیمی ادامهدار بود. یکی از این مباحث توییت حجتالاسلام غلامی بود که باعث شد بحث داغی شکل بگیرد.
بحران کرونا بدترین بحران جامعه ایران در صد سال اخیر است. در چنین شرایطی، سروش مشغول تدریس مولانا و غزالی است. هیچ روشنفکری در چنین شرایطی، صرفا مشغول چنین کاری نمیشود.
به تازگی دو کتاب «رهبری کریمانه در مدیریت اسلامی» اثر علی آقاپیروز و «آزاد راه فرهنگ: درآمدی بر لیبرالیسم فرهنگی و نقد آن» اثر بهزاد حمیدیه توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشرشد.
سال 84 بهرام توکلی با «پابرهنه در بهشت» به حوزه هنری آمد و سال 86 فیلمهایی مثل «به همین سادگی» از میرکریمی و «پرچمهای قلعه کاوه» از محمد نوریزاد در حوزه ساخته شدند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، وبینار خروج آمریکا از منطقه با حضور کارشناسان برجسته روز دوشنبه در تهران برگزار شد. دکتر «ابوالفضل ظهره وند» سفیر اسبق ایران در افغانستان در این وبینار گفت، آمریکا پس از یک سال و نیم مذاکره با طالبان آنها را با دولت روبهرو کرد. ظهرهوند افزود: «بزرگترین دستاورد مدافعان حرم این بود که جریان مقاومت به ژئوپلتیک مقاومت تبدیل شد. سوریه، عراق، یمن...
«تکههایی از یک کل منسجم» از پونه مقیمی، رمان خارجی «اصلاحات» نوشته جاناتان فرنزن، با ترجمه پیمان خاکسار و رمان ایرانی «حفره» به قلم محمد رضاییراد، از پرفروشهای بازار کتاب در مرداد 1400 هستند.
هگل با مشاهده انقلاب فرانسه، تاملاتی درباره حکومت دارد که نوع باستانی آن را مروج اخلاق و نوع جدید آن را جهان فرهنگ مینامد و میگوید اینجهان، دو ارزش اساسی دارد؛ قدرت و ثروت!
فرید زکریا بر ادعای منتقدان صحه گذاشته و همکاری های بین المللی را نیازمند تصمیم گیری های همگانی می پندارد که این مهم با عنایت به ویژگی های نظم لیبرال دموکرات که امروز نابرابری آفریده، بنظر کارساز نخواهد بود.
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نامهای به نمایندگان مجلس نکاتی را پیرامون نظام مسائل کشور در حوزههای مختلف به همراه راهکارهایی برای حل مشکلات مطرح کرد.
کتاب «لیبرالیسم» اثر لودویک فون میزس با ترجمه مهدی تدینی در انتشارات ثالث منتشر شد.
حجت الاسلام پناهیان میگوید که سبک آزادی که لیبرالیسم به انسان میدهد مانند آزادی است که شاهزاده رومی به سردار نظامی فیلم گلادیاتور میدهد. او را آزاد میگذارد تا با مبارزه با خودش ادعای آزادی بکند اما با زخمی کردن او، عملا آزادی را از او گرفته است.
سیدمجید حسینی استاد دانشگاه تهران در یادداشتی با اشاره به معرفی دکتر محمدمهدی اسماعیلی به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم نوشت: "او از ملاصدرا تا فارابی و فوکو را خوب میشناسد، در میانه دعوای دفاع از پایاننامهها، خوب تئوریهای رقیب را رد و طرد میکند و هنگامه نقد لیبرالیسم، سخت طرفدار مقاومت و عدالت است."