لیبرالیسم
لیبرالیسم
استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مادامی که ایرانی ها برای یک دیگر جا باز نکنند، با فکرهای گوناگون، طبیعی برخورد نکنند و الیت نسازند، هم چنان در فراز و نشیب های تاریخی معلق خواهند بود.
برخی اصلاحطلبان در حالی در اشاره به حوادث خوزستان، با کنایه از اختیارات رئیسجمهور حرف میزنند که گویی روز تنفیذ حکم ریاستجمهوری آقای روحانی را فراموش کردهاند.
یک کارشناس صنعت خودرو میگوید: دولت آقای رییسی در حوزه خودرو نمیشود گفت با ابرچالش روبهرو است، اصلا وسط ابرچالش است. بر همین اساس، چارهای ندارد جز اینکه عقلایی و با نخبگان واقعی، نه نخبهنماها، برای چالشهای کشور فکری کند.
بهزاد مهرکش گفت: زمانی می گفتیم که فقط صدا و سیما تنها مرجع رسانه و اخبار است که الان وضعیت به این گونه نیست و ما با یک پدیده ای به نام فرد - رسانه مواجه هستیم یعنی یک فرد فارغ از اینکه درست است یا غلط، خود مرجع انتشار خبر می شود.
اصلاح طلبان افراطی، بخشی از نهاد اجماع ساز را به نفوذ متهم کردند. مقصود آنها از نفود، کسانی است که در این جبهه پای در مسیر دموکراسی نهادند و معتقد به اصلاح از طریق صندوق رای هستند.
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به مسلمانان جهان بهمناسبت ایام حج، با اشاره به درک غلط آمریکا از حضور در افغانستان فرمودند: «همین درک غلط موجب شد که آمریکا در افغانستان تحقیر شود و پس از آن ورود پر سر و صدا در بیست سال پیش، و پس از به کار بردن سلاح و بمب و آتش در برابر مردم بیدفاع و غیر نظامی، خود را در باتلاق حس کند و نیرو و ابزار نظامی خود را از آن بیرون برد.»
دوره دانش افزایی استادان با موضوع دین در دنیای مدرن برای جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در ادامه پرونده نظریات عدالت در قرن بیستم، با دکتر نیلوفر چینیچیان، مدرس و پژوهشگر حوزه عدالت در اسلام و جماعت گرایی، پیرامون سندل و آرا او در خصوص عدالت به گفتگو نشستیم.
کیومرث اشتریان عضوهیات علمی دانشگاه تهران در روزنامه شرق نوشت: در این نوشته در پی آن هستم که از نگاهی کارشناسی مطالبی را درخصوص دستگاههای اطلاعاتی بیان کنم؛ هرچند که شاید سیاسیون و «جناحیون» چنین توصیههایی را برنتابند چون آنان به اقتضای مبارزه قدرت، معمولا چنین رویکردهایی را تعلیق به تغییر رادیکال در حوزه سیاسی میکنند.
کافی است به شرایط زنان نگاه کنیم تا متوجه شویم ایده پیشرفت با چه دروغهایی سرپا نگه داشته شده است. تاریخ سرمایهداری -چنانکه بارها گفته و نوشتهام - با دو سده محاکمه و اعدام ساحرگان آغاز میشود. قرن هجدهم که ظاهرا قرن انقلاب کبیر دموکراتیک است، دورانی است که در آن زنان هیچ حقی نداشتند.
ایسنا نوشت: نماد و نشان رسمی کشورمان از زمان حکومت هخامنشیان و در طول سلسله ها و تمدنها و پادشاهان مختلف ایران باستان تا زمان نظام جمهوری اسلامی دستخوش تغییرات بسیاری شد. این نماد زمانی درفش کاویانی، در دوره ای نشان شیر و خورشید و در عصری پرچم سه رنگ سبز و سفید و سرخ با نشان شیر و خورشید و شمشیر و در آخر قرار گرفتن نماد لاالله الاالله و اکبر اکبر در قلب سه رنگ پرچم.
نماد و نشان رسمی کشورمان از زمان حکومت هخامنشیان و در طول سلسله ها و تمدنها و پادشاهان مختلف ایران باستان تا زمان نظام جمهوری اسلامی دستخوش تغییرات بسیاری شد. این نماد زمانی درفش کاویانی، در دوره ای نشان شیر و خورشید و در عصری پرچم سه رنگ سبز و سفید و سرخ با نشان شیر و خورشید و شمشیر و در آخر قرار گرفتن نماد لاالله الاالله و اکبر اکبر در قلب سه رنگ پرچم.
مهاجرنیا گفت: برخی نظام را به معنای عامل پیوند دهنده میان عناصر معطوف به هدف، گرفته اند. نظام در این رهیافت معنایی همانند رشته مروارید و نخ تسبیح می ماند که مهره ها را به نظم درمی آورد.
کتاب «فلسفه، سیاست و خشونت» نوشته رضا داوری اردکانی توسط انتشارات هرمس به چاپ چهارم رسید.
اصلاحطلبان در حالی از حجتالاسلام رئیسی انتظار دارند که به هر قیمتی از وزیر زن در کابینه خود استفاده کند که خودشان در انتخاب شهردار تهران حاضر به این کار نشدند.
نجف دریابندری معتقد است ضرورت دوجوهرشناختن روحوجسم با ذهنوماده، مشکل بزرگ فلسفه غرب در عصر جدید بود و تلاش دکارت برای حل اینمشکل، به نظریه معروف تقارن منجر شد.