ماهواره ظفر
ماهواره ظفر
تهران - ایرنا - حوزه آموزش عالی در هفته گذشته و در آستانه فرارسیدن بهار دانش و بازگشایی دانشگاهها، روزهای پرخبری را گذراند؛ در این میان اعلام جدول زمانبندی بازگشایی و آماده شدن دانشگاهها برای پذیرایی از دانشجویان و نو ورودان و راهاندازی نخستین دهکده فناوری و نوآوری شیلات بیش از بقیه خبرها بازدید داشتند.
تهران - ایرنا - هفته سوم شهریور ماه با تازههای علم و فناوری ایران و جهان
تهران - ایرنا - حوزه فناوری ایران در هفته سوم شهریورماه با تازههای زیادی همراه بود؛ ازجمله اعلام آمادگی برای پرتاب ماهواره «ظفر 2»، ساخت ابرخازن الکتروشیمیایی و بومیسازی محیط شستشوی گامت انسانی. در بخش جهان نیز محققان به موفقیتهایی دست یافتند مانند جانبخشیدن دوباره به اثر ازدسترفته ونگوگ با کمک هوش مصنوعی.
تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به تلاشهای پژوهشگران این دانشگاه در عرصه فناوریهای ساخت ماهواره گفت: ماهواره ظفر 2 بهزودی پرتاب میشود.
ایران با ایجاد زیر ساختهای علمی کشور توانست علاوه بر طراحی و ساخت ماهواره به سمت پرتاب آنها نیز پیش برود که این امر با توسعه پایگاههای فضایی محقق شد.
براری گفت: تمام ایستگاههای کنترل، هدایت و دریافت داده های این ماهواره در خاک جمهوری اسلامی است و مالکیت ماهواره طبق قرارداد ی که در دولت تدبیر و امید منعقد شده باید در اختیار ایران باشد و کنترل و هدایت آن نیز در خاک ایران انجام میشود.
تهران - ایرنا - رییس سازمان فضایی ایران گفت: پرتابگرهای بومی ما در مرحله تثبیت فناوری هستند و نیاز به انجام تستهای زیرمداری و مداری مختلف دارد که آخرین تستهای انجام شد، نشان میدهد عمده مشکلات یکی از پرتابگرهای سبک ایرانی رفع شده است.
تهران - ایرنا - زمانی پرتاب ماهواره، آرزویی دستنیافتی برای ایرانیان بود اما اکنون پس از کمتر از دو دهه فعالیت دانشمندان ایرانی در صنعت فضایی که به گفته رییس جمهور نه تنها نماد قدرت بلکه پیشران اقتصادی کشورهاست، چندین پرتاب ماهواره صورت گرفته و 4 ماهواره دیگر آماده پرتاب است؛ ظفر2، ناهید1 و 2 و پارس1.
علیرغم موفقیت محققان کشور از سال 88 تاکنون در صنعت فضایی و پرتاب ماهواره با ماهوارهبرهای بومی، شورای عالی فضایی به عنوان بالاترین مرجع فضایی پس از 10 سال برگزار شد و تامین منابع مورد نیاز حوزه فضایی کشور برای شتاببخشی به برنامههای فضایی در دستور کار قرار گرفت، ضمن آنکه محققان این حوزه امیدوارند با ساختار جدید سازمان فضایی و ماموریتهای جدید آن، 4 ماهواره ساخت ایران در مدار قرار...
تهران - ایرنا - ایران چهار ماهواره در مراحل تست نهایی و آماده پرتاب دارد؛ ماهواره «ظفر 2» مراحل نهایی آمادهسازی خود را میگذراند، «ناهید 2 و 1» آماده هستند و «پارس 1» نیز تحویل سازمان فضایی شده است. بلوک انتقال مداری «سامان» و موتور فضایی «آرش» نیز در حال گذراندن تستهای نهایی هستند.
تهران - ایرنا - عضو ارشد ساخت «منظومه ماهوارهای» خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این منظومه شامل 60 ماهواره مکعبی Cubesat است که در ارتفاع 550 کیلومتر از سطح زمین قرار میگیرد. طراحی مفهومی آنها به پایان رسیده است و در مرحله ساخت قرار دارد.
تهران - ایرنا - «رتبه پنجم بودیم که جهرمی آمد...» که این روزها به یکی از بحثهای مهم فضای مجازی تبدیل شده، نشات گرفته از ادعای یک نماینده مجلس در خصوص رتبه پنجم ایران در صنعت فضایی و سقوط آن به رتبه پانزدهم در زمان وزارت آذری جهرمی است؛ اما آیا واقعا اینطور است؟
تبریز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی و امام جمعه تبریز با تاکید بر ضرورت ساخت ماهواره در کشور، گفت: صنعت راهبردی دفاعی مانند موشک و ماهواره، یک عامل اصلی در بازداشتن دشمن از هرگونه فکر تهاجم است.
رضا ابوالقاسمی گفت: «فضاجو»، اولین سایتی است که برای اولین بار در ایران رصد ماهوراهها و ارزیابی آنها را انجام می دهد ولی عمده رسانههای کشور، سایت های خارجی را برای ردگیری و رصد ماهواره نور معرفی میکنند.
ماهوارهای خاص و استراتژیک، با استفاده از موشک حمل کننده قاصد در سه مرحله از کویر مرکزی ایران به مدار 425 کیلومتری زمین با موفقیت پرتاب شد، ماهوارهای که هر 93 دقیقه یک بار به دور کره زمین می چرخد و فرصت آوری زیادی ایجاد کرده است.