مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات 22 آذر در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است:
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و دومین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان اصفهان در پاسخ به مطلبی تحت عنوان شصت سال زرنگی اصفهانی که در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: گرچه دود و آلاینده ها و مشکلات اجتماعی پالایشگاه ها مربوط به اصفهان است و آب مورد نیاز را هم از اصفهان بر می دارند اما تولیدات آن برای کل مردم کشور هست.
یکی دیگر از حامیان روشنفکر رضاخان، «محمدعلی فروغی» بود. او تفکرات باستانگرایی داشت و سپس به ایدئولوگ بزرگ پهلوی تبدیل شد که سیاستهای فرهنگی آن رژیم برمبنای دیدگاههای فروغی تدوین شد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیستمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
حکم ملا محمدکاظم خراسانی ملقب به آخوند خراسانی از رهبران جنبش مشروطه در عصر محمدعلی و احمد شاه قاجار از سوی مشروطه خواهان تندرو به خصوص قاضی شرع شیخ ابراهیم زنجانی ایلخانی تفسیر به رای شد و با استناد به این حکم، فرمان قتل شیخ فضل الله نوری دیگر رهبر جنبش مشروطه صادر شد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی نوزدهمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
شاه که میدانست قوام جایگاه او را در قانون اساسی اینگونه میداند که شاه باید سلطنت و نه حکومت کند، به دنبال این بود تا قوام را سرنگون کند. به همین دلیل تصمیم گرفت با سواستفاده از وضعیت مردم به دلیل کمبود نان، قوام را ناتوان نشان دهد.
110 روز بعد از سرنگونی دولت دکتر محمد مصدق و روی کار آمدن دولت کودتای تیمسار سپهبد فضلالله زاهدی ملقب به بصیر دیوان، گارد شاهنشاهی با همکاری ماموران امنیتی شهربانی کشور با شکست حریم دانشگاه تهران به دانشکده فنی هجوم بردند و جواب اعتراضات دانشجویی به دلایل کودتا و برکناری دکتر مصدق را با شلیک گاز اشک آور و گلوله های مرگبار دادند و جان سه دانشجو را گرفتند و جمع زیادی را زخمی کردند و...
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی پانزدهمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات 15 آذر در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است:
عبدالرحمن اونق میگوید: محورهای اصلی «ماتیخان»، اتفاقات سالهای اول حکومت پهلوی اول در ترکمنصحرا و اسکان اجباری مردم و ظلمی است که ماموران حکومت در حق ترکمنها انجام دادند.
تهران - ایرنا - آیتالله سیدحسن مدرس یک روحانی با فعالیت سیاسی شناخته میشد که بهعنوان نماینده مردم در مجلس شورای ملی همواره به حفظ استقلال، مبارزه با استبداد و دفاع از حقوق ملت اعتقاد داشت و مخالف هرگونه بینظمی و جنجالسازی انحرافآمیز و عوامگرایانه در صحن مجلس بود.
مهدی قلی خان هدایت ملقب به مخبرالسلطنه در دو دوره تسلط پادشاهان قاجار و پهلوی بر این مشاغل متعددی را بر عهده داشت. تعدد مشاغل و پستهای او به حدی بود که او را ابوالمشاغل شاهان قاجار و پهلوی خواندند. او شش سال صدراعظم رضاشاه، پنج بار وزیر فوائد عامه و تجارت، چهار بار وزیر علوم و دادگستری، سه بار استاندار آذربایجان، وزیر دارایی و داخله، استاندار فارس، نمایندگی چهارمین دوره مجلس شورای ملی...