مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
درگذشت دکتر علیمحمد ایزدی وزیر کشاورزی دولت موقت یا اولین وزیر کشاورزی بعد از انقلاب، بهانه ای است تا به برخی نکات پیرامون او اشاره شود بیشتر به این سبب که با تاریخ معاصر پیوند دارد.
نقل میکنند در اولین روز تشکیل دولت موقت دکتر ایزدی از وزیر کنار دست خود می پرسد: آن آقا با این سبیل تاب داده کیست و این یعنی داریوش فروهر را نمیشناخت.
روزنامه اعتماد نوشت: روزنامه تاکوما تایمز خبرش را منتشر کرد، در چنین روزی از سال 1911 میلادی. عنوان «کشتار در ایران» را هم برایش برگزید.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی پنجمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
در پی شدت گرفتن اعتصابات صنعت نفت ایران در آخرین ماههای حیات سیاسی پهلوی پسر در سال 1357 صادرات 10 درصد نفت جهان از ایران متوقف شد و بازار جهانی نفت با خلاء حدود پنج میلیون و 500 هزار بشکه ای روزانه نفت خام روبرو شد و افزایش تولید دو میلیون بشکه ای عربستان و چند کشور حاشیه خلیج فارس هم نتوانست از شدت خرابی سونامی قیمتها در بازار جهانی بکاهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه تهران تایمز در سرمقاله خود به بررسی سفر وزیر امور خارجه ایران به جمهوری آذربایجان و دیدارهای صورت گرفته، پرداخت. تهران تایمز در این باره نوشت که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران اولین مقام ارشد ایرانی دولت ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران بود که به کشور جمهوری آذربایجان سفر کرد و با «الهام علی اف» رئیس جمهور این کشور دیدار و...
وزیر امور خارجه ایران در سفر به جمهوری آذربایجان و دیدار با رئیس جمهور، رئیس مجلس و همتای آذربایجانی، بر گسترش روابط و همکاری دوجانبه تاکید کرد.
پشت سر پدرم را طوری با مته سوراخ کرده بودند که انگشت دستم داخل سرش فرو میرفت. پاهایش را طوری تا زانو در روغن زیتون سوزانده بودند که گوشت پاهایش پخته و کاملا سوخته بود. دستش را طوری شکسته بودند که از آرنج آویزان بود. بدتر از همه موقع تحویل پیکرشان به ما گفتند: «باید امضا دهی که پدرت به مرگ طبیعی مرد.»
مرحوم آیت الله پسندیده در آغاز قریب به اتفاق نامه های رسمی و بسیاری از یادداشتهای خود به امام عبارت «روحی فداک» آورده است.
حمید انصاری، قائم مقام مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، طی مقاله ای مفصل همراه با مستنداتی که برای نخستین بار منتشر می شوند، تاکید کرد: «نامه منتسب به آیتالله پسندیده مورخ 25 شوال 1403 که در فضای مجازی نشر داده اند دروغ و جعلی است.»
دکتر حمید انصاری گفت: متنی که اخیرا در فضای مجازی بعنوان نامه مورخ 25 شوال 1403 (16 مرداد 1362) آیت الله پسندیده خطاب به امام خمینی منتشر شده است جعلی و ساختگی است.
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات دوم دی در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است:
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی اولین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
جوان زن و بچه دوست ایلیاتی بعد از منصوب شدن به مقام فرمانداری نظامی تهران به جان زنان و دختران خرس انداخت، پادگان مرکز 2 زرهی را به شکنجهگاه تمام و کمال تبدیل کرد، تودهایهای ارتش را قلع و قمع کرد، فداییان اسلام را به طرز فجیعی به جوخه اعدام سپرد و پیرمرد محترمی چون آیتالله سیدابوالقاسم کاشانی را اذیت و آزار داد و لقب «قصاب تهران» را از آن خود کرد.
نام نوشیروان را که حذف کنی چگونه از بزرگمهر حکیم بگوییم؟ این چه رفتاری است که با تاریخ و ادبیات و فرهنگ این مملکت می شود؟ بد است بگویند در عصر پهلوی حواسشان بود و ساختمان مجلس سنا در خیابان سپه را به گونهای طراحی کردند که دو ستون مقابل آن نماد زنجیر نوشیروانی به نشان عدالت خواهی باشد و حالا اسم انوشیروان هم تحمل نمیشود.
ماده مخدر تریاک، روزگاری برای خودش در ایران فرمانروایی داشت. تمام کشور شده بود مزرعه خشخاش تا به جهان صادر شود.