مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
سناتورهای جمهوری خواه فرانسوی بار دیگر به اصلاحیهای رأی دادند که استفاده از حجاب در مسابقات ورزشی را ممنوع میکند.
پسرِ پدری که به تجارت و بازرگانی شهره بود، به شهرت پدر، بازرگان خوانده شد اما حرفه و مدرک تحصیلش اصلا ارتباطی به نام فامیلش نداشت. او مدرک دکتری مهندسی در رشته ترمودینامیک و نساجی از مدرسه حرفه و فن فرانسه گرفت و 9 ماه رییس دولت موقت ایران شد.
راهپیمایی میلیون نفری مردم در خیابانها و میدانهای شهرهای کوچک و بزرگ کشور در دی 1357 خاطرات شگفت انگیزی را در ذهن امرای ارتش شاهنشاهی و ژنرالهای امریکایی به یادگار گذاشت. ارتشبد ایرانی نوشت «شکست مجدد نیروهای مسلح روز حکومت نظامی» و ژنرال امریکایی گفت «بدتر از روز فرار محمدرضا پهلوی از ایران بود.»
عودلاجان، محلهی اعیاننشینی که روزی افراد نامداری همچون آیتالله مدرس را به خود دیده و بخشی از هویت تهران را شکل میهد، روزگاری است که دیگر جایگاه ارزشمندی ندارد و با وعده حفظ و بازسازی آن به شرط حفظ بافت تاریخیاش، به دل کوچهها و بناهای تاریخی و قدیمیاش چنگ میزنند تا آن را مدرن و خاطرات تهران را مخدوش کنند.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
وضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و هفتمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
محمدرضا و 9 نفر دیگر از سیاسیون و نظامیهای پهلوی یک ماه قبل از سقوط رژیم به اجبار به طرحی تن دادند که از دوره نخست وزیری جعفر شریف امامی بارها و بارها پیشنهاد شد. این طرح به دنبال تاخیر در سقط جنین نارَسی بود که پزشکان از زنده متولد شدنش به کلی ناامید بودند. محمدرضا اما در آخرین لحظات حضور در ایران به طرح ابتکاری علی امینی، بله گفت و سه روز بعد کشور را ترک کرد اما طرحِ امینی در پنجمین...
شرق در گفت گویی با محمدجواد مظفر، مسئول روابط عمومی شورای انقلاب، ناگفته ایی از این نهاد حساس در اوایل پیروزی انقلاب را منتشر کرده است.
کتاب «چالشهای تاریخورزی در ایران امروز» نوشته علیرضا ملائی توانی عضوهیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی توسط انتشارات این پژوهشگاه منتشر شد.
دست اندرکاران نظام برنامه ریزی کشور، که تجربه تلخ رژیم گذشته را دیده اند و خود نیز شش بار این آزموده را آزموده اند، چرا باید بر تکرار این سناریوی بد اصرار بورزند و همچنان کشورمان را بدون نقشه راه و راهبرد مبتنی بر مزیت و تعادل مدیریت کنند؟
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات 17 دی در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است:
چهل و چهار سال قبل در چنین روزی صفحه هفتم روزنامه اطلاعات در بخش نظرها و اندیشه ها با چاپ سرمقاله ای تند و گستاخانه رهبر سیاسی نهضت سیاسی اجتماعی ایران را در سیزدهمین سال تبعیدش به خارج از کشور عامل ارتجاع سرخ و سیاه، مناسبترین فرد برای مقابله با انقلاب ایران و کسی که عامل واقعه ننگین 15 خرداد شناخته شد، خواند.
اعتصاب در ادارات و کارخانه ها به قصد ضربه زدن به حکومت و موفق بود اما اعتصاب مطبوعات خدمت ناخواسته به حکومت بود هر چند در عمل میدان را از گفتمانهای ملی و سکولار گرفت و یکسر به اسلام انقلابی و اسلام سنتی سپرد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی چهاردهمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
تهران - ایرنا - دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مراسم بزرگداشت یکصدمین سال تاسیس شورای عالی آموزش و پرورش با حضور فرهنگیان و شخصیتهای برجسته حوزه تعلیم و تربیت کشور 16 اسفند 1400 برگزار میشود.