شنبه 3 آذر 1403

محمد غلوم: مادحین برای تولید اثر جهانی فکر کنند / امروز خیلی‌ها در دنیا فارسی یاد می‌گیرند که صحبت‌های رهبری را متوجه شوند + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
محمد غلوم: مادحین برای تولید اثر جهانی فکر کنند / امروز خیلی‌ها در دنیا فارسی یاد می‌گیرند که صحبت‌های رهبری را متوجه شوند + فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دومین ویژه برنامه «هنوز» در فصل اول با موضوع سرود «سلام یا مهدی» از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو پخش شد. این برنامه که با اجرای سید علی حسنی و حضور میهمانانی از مناجات‌خوانان پخش می‌شود در دومین قسمت خود میزبان محمد غلوم، مداح بحرینی و خواننده سرود «سلام یا مهدی» است. شروع ساخت «سلام یا مهدی» غلوم در مورد شروع ساخت سرود گفت: شب جمعه‌ای بود بعد...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دومین ویژه برنامه «هنوز» در فصل اول با موضوع سرود «سلام یا مهدی» از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو پخش شد.

این برنامه که با اجرای سید علی حسنی و حضور میهمانانی از مناجات‌خوانان پخش می‌شود در دومین قسمت خود میزبان محمد غلوم، مداح بحرینی و خواننده سرود «سلام یا مهدی» است.

شروع ساخت «سلام یا مهدی»

غلوم در مورد شروع ساخت سرود گفت: شب جمعه‌ای بود بعد از نماز مغرب و عشاء، نشسته بودم و چند روز پیش از آن، «سلام فرمانده» در کل کشور‌های عرب و دنیا رفته بود. گروهی از مردم می‌گفتند که ما به یک نسخه عربی نیاز داریم. آن شب، حدود ده بار، «سلام فرمانده» را تماشا کردم و به دو نفر از دوستان صمیمی زنگ زدم و گفتم که باید یک کار عربی انجام شود و آن‌ها با من مخالفت کردند.

وی افزود: اما من همان شب، بسم الله را گفتم و شروع کردم. باخودم گفتم از نظر فیلمبرداری، بهترین‌ها را در بحرین داریم. تصمیم گرفتم این کار باید از بحرین خارج شود اما به یک شرط؛ همه عوامل این اثر باید گمنام باشند؛ چراکه قرار است فقط اسم امام زمان (عج) به گوش برسد.

این مداح بحرینی خاطرنشان کرد: افراد زیادی را در زمینه این کار نمی‌شناختم و با جست‌وجوی عناوینی مانند «فیلمبردار»، «سناریو نویس» و...، کسانی را در اینستاگرام پیدا کردم و آن‌ها را دنبال کردم. شب که شد، قرار بر این شد که جلسه‌ای با این افراد بگذاریم و قضیه را مطرح کنیم. با امام زمان (عج) صحبت کردم و به ایشان گفتم که می‌خواهم کاری انجام دهم که در آن فقط یک کارگر باشم. به دوستم گفتم که اگر ما درآن جلسه رفتیم و همه آن‌ها بودند، پس باید کار را شروع کنیم. وقتی به جلسه رفتیم، همه بودند. پس از آن جلسه، کار را شروع کردیم.

غلوم گفت که از سختی‌های کار، جمع کردن این تعداد کودک در دوره پس از کرونا بود و ادامه داد: به ویژه بحرین که اصلا اجازه کار‌های مذهبی را نمی‌دهد. 2 شاعر جوان گمنام انتخاب کردیم در لبنان و به آن‌ها تلفن زدیم و گفتیم کار را شروع کنند. کار را به مدت 14 روز به صورت شبانه روزی با 7 نفر شروع کردیم و در آخرین روز ضبط، 313 نفر بودیم.

وی در مورد تغییراتی که در شعر اعمال شد، اذعان داشت: ما حدود 4 بار این شعر را تغییر دادیم. در مورد عنوان گفتیم که اگر در عنوان به بحرین یا عرب اشاره شود، به این سرزمین‌ها محدود می‌شود. گفتیم که برای هر دین و مذهبی، یک منجی وجود دارد، دین محمد (ص) نیز یک موعود دارد. تصمیم گرفتیم که موعود خودمان را به کل دنیا معرفی کنیم. وقتی که امام زمان (ع) ما را صدا بزند، ندای او فقط مختص بحرین نبوده و خطاب به همه دنیا است.

با این دیدگاه، ما تصمیم گرفتیم که نشان دهیم اسلام کجاست و قرآن و اسلام را معرفی کنیم. بنابراین گفتیم که مردم دنیا را با امام زمان (ع) آشنا کنیم.