مداحان علیه ظریف
برخی از مداحان برای دنبالکردن اهداف و مقاصد سیاسی و اقتصادی خود مقدسات دین را ابزاری برای مبارزه با کسی که در اردوگاه حزبی آنها نیست، قرار میدهند.
بعد از مداحی محمود کریمی علیه ظریف یک مداح زنجانی هم علیه وزیر خارجه نوحهخوانی کرده است. مهدی رسولی مداح اهل بیت (ع) در مراسم عزاداری هیئت ثارالله زنجان در قالب نوحهای با عنوان «مرد میدان» گفته است: قسم به خون پاک مرد میدان به سر رسیده عصر سازشگران رسیده وقت نبرد آخر الله اکبر، الله اکبر.
حبیب عبداللهی مداح دیگر هم گفته که اوج بیمعرفتی است اگر فراموش کنیم همه ما مدیون شهدای مدافع حرم و حاج قاسم سلیمانی هستیم. محمود کریمی در نوحهای ظریف را به ابوموسی اشعری تشبیه کرده و خوانده بود: سر نیزه که رحل قرآن شد وقت تضعیف مرد میدان شد. آخرین ضربههای مالک بود اشعری شیر شد، رجزخوان شد. شر شد و فتنه شد، تلاطم شد امر مولا در این میان گم شد. رشته افتاد دست جاسوسان اشعری، انتخاب مردم شد.
این در حالی است که علی آهنگران در کلابهاوس با واسطه گفت که کریمی درباره این شعر و کنایههایش به ظریف گفته است: «هیچ کنایه و توهینی به ظریف در این شعر نیست و فقط یک روایت تاریخی است»؛ اما سایت اصولگرای جهاننیوز توییت یک کاربر ارزشی را با هشتگ «صوت ظریف» منتشر کرده که در آن از محمود کریمی بابت ریختن آب در لانه مورچهها تشکر کرده بود.
با این حال «فاضلمیبدی»، عضو مجمع محققین حوزه علمیه قم، درباره شعرخوانی محمود کریمی در شب قدر و توهین به وزیر امور خارجه به برنا گفت: یکی از علل دینگریزی در جامعه این است که دین تبدیل به یک ابزار شده تا افراد مقاصد گروهی و جناحی خود را دنبال کنند، این مسئله مهمی است که به آن توجهی نمیشود. برخی از مداحان برای دنبالکردن اهداف و مقاصد سیاسی و اقتصادی خود مقدسات دین را ابزاری برای مبارزه با کسی که در اردوگاه حزبی آنها نیست، قرار میدهند.
به گزارش برنا او ادامه داد: بهتازگی دیدم یکی از مداحان وزیر امور خارجه را مورد حمله قرار داده است، همه میدانند که تأثیر و خدمت ظریف چندین برابر بیشتر از چنین افرادی است، وزن ظریف کجا و این افراد کجا؟ بسیار باعث تأسف است که یک فرد برای فریب مردم به یک انسان بزرگ و خدمتگزار حمله میکند. اینکه نشر مصاحبه ظریف به مذاق برخی خوش نیاید را حق میدهم؛ اما حمله به ظریف با اشعار مذهبی و در لیالی قدر گناه کبیره است. تعجب میکنم از مسئولان که هیچ برخوردی با این افراد نمیکنند. جوان مذهبی که به این اشعار گوش میدهد، چه توقعی از او میرود که دیندار باشد؟!
میبدی بیان کرد: اگر از لحاظ تفکر سیاسی مخالفتی دارند، بروند مقاله بنویسند و فرد و مسئول مربوطه را نقد کنند؛ اما سرودن اشعار و جمعکردن مردم، توهین به مقدسات است. افرادی که چنین شعرخوانیهایی میکنند یا اشعار اینچنین را میسرایند، هدایتشده هستند. متأسفانه عدهای از مردم هم به دنبال این افراد هستند. جرم این فرد صد برابر فردی است که میخواهد با بیحجابی خودنمایی کند.
منبع: روزنامه شرق