پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

مدارس علوم دینی کردستان تعطیل شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدارس علوم دینی کردستان تعطیل شد

سنندج - ایرنا - مدارس علوم دینی اهل سنت و تشیع در استان کردستان به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی امروز شنبه تعطیل شد.

مدیر مدارس علوم دینی اهل سنت کردستان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدارس علوم دینی برادران و خواهران اهل سنت در شهرستان‌های سنندج، سقز، دیواندره و مریوان امروز تعطیل شد.

ایوب احمدپور با اشاره به اینکه تمام کلاس‌های درس مدارس اهل سنت تحت مدیریت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در استان تعطیل است، اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و 500 طلبه در مدارس علوم دینی اهل سنت استان مشغول به تحصیل هستند.

مدیر حوزه علیمه استان کردستان هم ضمن تسلیت و تبریک شهادت سردار سلیمانی به ملت ایران، گفت: در پی شهادت سردار سلیمانی سه روز عزای عمومی در کشور اعلام شده که به این مناسبت امروز شنبه تمام مدارس حوزه علمیه در کردستان تعطیل است و روزهای یکشنبه و دوشنبه هم فقط امتحانات در این مدارس برگزار می‌شود و کلاسی دایر نمی‌شود.

حجت‌الاسلام عباس عربیان افزود: 11 مدرسه علمیه شامل پنج مدرسه برادران و 6 مدرسه خواهران در شهرستان‌های سنندج، قروه، بیجار، کامیاران، سقز و سریش‌آباد وجود دارد.

وی اظهار داشت: 400 طلبه برادر و حدود 900 طلبه خواهر هم اکنون در مدارس علوم دینی اهل تشیع استان مشغول به تحصیل هستند.

بامداد جمعه سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت در حمله پهبادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بود.

در پی این اقدام تروریستی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی سه روز عزای عمومی اعلام کردند.

وزارت امور خارجه هم با صدور بیانیه ای این اقدام تروریستی رژیم آمریکا را محکوم کرد و نشست فوق العاده تشکیل داد. همچنین سفیر سوئیس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به آمریکا به وی اعلام شد.

سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هم با تسلیت شهادت غرورآفرین سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده پرافتخار نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: از ساعاتی دیگر جلسه فوق العاده شورای عالی امنیت ملی برای بررسی اقدام جنایتکارانه حمله به خودرو سردار سلیمانی در بغداد که منجر به شهادت ایشان شد، برگزار می‌شود.

حاج قاسم سلیمانی در سال 1335 در روستای قنات ملک شهرستان رابر از توابع استان کرمان متولد شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 1357 و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به این نهاد پیوست.

وی در طول جنگ ایران و عراق، فرمانده لشکر 41 ثارالله کرمان بود. حاج قاسم به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت می‌کرد.

سردار سلیمانی نقش مهمی در دادن قدرت نظامی به حزب‌الله لبنان، عقب راندن اسرائیل از جنوب لبنان، جنگ افغانستان، شکل‌دهی به فضای سیاسی عراق پس از سرنگونی صدام حسین، تغییر روند جنگ داخلی سوریه و مقابله با داعش در عراق داشته است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*