دوشنبه 15 بهمن 1403

مدیرعامل سروقامتان همدان: تیم در نیم فصل دوم لیگ والیبال تقویت می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدیرعامل سروقامتان همدان: تیم در نیم فصل دوم لیگ والیبال تقویت می‌شود

همدان - ایرنا - مدیرعامل باشگاه سروقامتان همدان گفت: برای حضور قدرتمند در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ دسته اول والیبال کشور نسبت به تقویت ترکیب تیم اقدام خواهیم کرد.

«امید رحیمیان» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به طور قطع در تعطیلات نیم فصل تلاش می‌کنیم بازیکنان بومی مستعدی را شناسایی و جذب کنیم و از همه مربیان والیبال همدان نیز انتظار داریم دراین خصوص تیم را کمک کنند.

وی با دفاع از عملکرد «علیرضا نادی» سرمربی تیم سروقامتان، گفت: بازی‌های سروقامتان در نیم فصل اول به پایان رسید و معتقدم با تلاش سرمربی تیم، می‌توانیم جزو چهار تیم برتر گروه به مراحل بعدی صعود کنیم.

رحیمیان خاطرنشان کرد: دور جدید تمرینات آماده‌سازی تیم شروع شده و از سرمربی خواسته‌ایم که در کنار این فعالیت تمرینی، باتوجه به سوابق و تجربه درخشان در عرصه‌های بین المللی والیبال، دوره‌های آموزشی را برای استعدادهای سروقامتان برگزار کنند.

وی افزود: خوشبختانه هماهنگی بسیار خوبی با سرمربی تیم داریم و هدف ما حضور قدرتمند تیم در دور برگشت مسابقات لیگ یک است.

مدیرعامل سروقامتان گفت: این تیم چشم و چراغ والیبال استان همدان است و در صورت حمایت همه جانبه مسوولان می‌توانیم پس از سال‌ها دوری، بازهم به سوپرلیگ بازگردیم.

رحیمیان اتحاد خانواده والیبال همدان را یکی از مهم‌ترین مسایل در موفقیت سروقامتان دانست و گفت: تیمی را روانه مسابقات لیگ کرده‌ایم که استخوان‌بندی اصلی آن استعدادهای بومی از جمله «احسان قلری، مهدی الهی، مهدی جهانگیری، امیررضا قیمی، امیر محمد بحیرایی، علی عسگرنیا، مهدی عبدلی، آرمین غلامی و وحید صالحی» است که با حضور مربیان با دانش تیم، این فرصت طلایی را برای درخشش و شکوفایی پیدا کرده‌اند.

وی افزود: بازیکنان غیربومی تیم نیز پرتلاش و با تعصب در کنار نفرات بومی حضور دارند اما باید درک کنیم که دوری از خانواده و مشکلات مالی تیم باعث شده تا به نسبت بومی‌ها دغدغه بیشتری داشته باشند.

رحیمیان سرماخوردگی 9 بازیکن از بازی با نوشهر تاکنون را موجب برهم زدن شرایط نتیجه گیری تیم دانست و گفت: حتی برای تامین سرم برای تزریق به بازیکنان با مشکل مواجه شدیم ضمن اینکه جای گلایه مندی است که برخی ارگان‌ها به جای کمک به تیم به دنبال عقد قراردادهای سنگین برای خدمات دهی و دریافت پول هستند.

وی شادمانی مردم را هدف اصلی تیم سروقامتان در لیگ یک کشور دانست و گفت: امیدواریم با قرار گرفتن در جمع چهار تیم گروه ب و صعود به دور دوم، موجب شادی هواداران سروقامتان شویم.

مدیرعامل سروقامتان همدان با قدردانی از حمایت همه جانبه برخی دستگاه‌های اجرایی گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، اداره کل ورزش و جوانان و هیات والیبال استان همدان حمایت مناسبی در این مدت از تیم داشته‌اند.

تیم سروقامتان همدان در پایان نیم فصل اول لیگ دسته یک والیبال کشور در رتبه پنجم ایستاد.

نماینده همدان در گروه ب این مسابقات با تیم‌های «وارنا گیلان، شهرداری جوان ارومیه، باشگاه ملوان، ستاره طبرستان نوشهر، گل‌گهر سیرجان، هوشیار تبریز، تخت جمشید مرودشت و ایرانشید چالوس» هم گروه است.

گفتنی است در پایان مرحله مقدماتی از هر گروه چهار تیم برتر به مرحله پلی‌آف صعود می‌کنند و این مرحله به صورت 2 برد از سه مسابقه برگزار خواهد شد.

دیدار رده‌بندی و نهایی لیگ دسته یک والیبال مردان امسال به صورت تک مسابقه است و قهرمان و نایب قهرمان این رقابت‌ها سهمیه حضور در فصل آینده لیگ برتر والیبال را به دست خواهند آورد.

در این رقابت‌ها همانند سایر مسابقات والیبال، تعداد برد اولویت بر امتیاز دارد و تیم‌ها در جدول مسابقات ابتدا بر اساس تعداد پیروزی، امتیاز، معدل ست و معدل امتیازهای کسب شده، رتبه‌بندی می‌شوند.

*س_برچسب‌ها_س*