مرکزی چهاردهمین استان در اجرای طرح آزمایشی اصلاح یارانه نان / 800 نانوایی به پایانههای فروش سیستمی نان مجهز شدند
مخلص الائمه گفت: 800 نانوایی این استان در شهرستانهای اراک، ساوه و زرندیه به سامانه پایانه های فروش سیستمی نان مجهز شده اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در آیین تجلیل از قهرمانان تولید گفت: 800 نانوایی این استان در شهرستانهای اراک، ساوه و زرندیه به سامانه پایانه های فروش سیستمی نان مجهز شده اند.
مخلص الائمه اظهار کرد: این طرح به صورت آزمایشی در استان مرکزی به عنوان چهاردهمین استان کشور آغاز شده است.
وی ادامه داد: مقابله با ویروس کرونا سال گذشته مهمترین اقدام دولت سیزدهم برای رفع دغدغه های مردم بود و با تلاش های انجام شده این بیماری اکنون مهار شده و کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد.
استاندار مرکزی بیان کرد: اصلاح نظام یارانه ها از جمله مهمترین برنامه های دولت در سال جاری است و پرداخت یارانه در کشورهای مختلف به سه روش پرداخت یارانه به تولید کننده، مصرف کننده و زنجیره تولید تا مصرف انجام می شود.
مخلص الائمه افزود: در روش چهارم پرداخت یارانهها در کشور که از دهه های گذشته آغاز و از سال 97 تاکنون و آغاز طرح پرداخت یارانه 42 هزار ریالی (ارز جهانگیری) این مهم افزایش یافت و این یارانه به واردکنندگان، دلالان و تولیدکنندگان کشورهای دیگر پرداخت شد.
وی گفت: هشت میلیارد دلار ارز 42 هزار ریالی سال گذشته برای واردات و تامین کالاهای اساسی اختصاص یافت که این منابع مالی در پنج ماه نخست سال هزینه شد.
مخلص الائمه ادامه داد:15 میلیارد و 600 میلیون دلار ارز توسط دولت سیزدهم با قیمت 42 هزار ریال سال گذشته برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تامین و هزینه شد.
استاندار مرکزی بیان کرد: 72 میلیارد دلار ارز 42 هزار ریالی از سال 97 تا کنون برای تامین کالاهای اساسی تامین و هزینه شده است. در صورتی که این طرح ادامه می یافت امسال باید 25 تا 30 میلیارد دلار ارز 42 هزار ریالی برای تامین کالاهای اساسی کشور اختصاص می یافت که این مهم برای هیچ دولتی امکان پذیر نبود.
مخلص الائمه تاکید کرد: مردم در اجرای طرح ساماندهی یارانهها همراهی و همکاری مناسبی با دولت داشتند که جای تقدیر دارد.
وی اظهار کرد: در اسفندماه سال گذشته، رییس جمهوری سند تحول دولت مردمی را در 244 صفحه، 9 فصل و 37 موضوع بخشی و فرابخشی از جمله کشاورزی و آب به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ کرد، در این سند 134 چالش بررسی شده که چهار چالش مربوط به بخش کشاورزی است.
استاندار مرکزی اضافه کرد: در این سند 10 چرخش تحول آفرین نامبرده شده که انتظار است در پایان اجرای این سند که یک افق سه ساله است، یک هزار و 23 برنامه برای تحول ساماندهی شود.
مخلص الائمه ادامه داد: این سند تعریف افق زمانی را بطور کامل جابجا کرده، به طوری که لازم است 237 اقدام تا پایان 1401 بطور کوتاه مدت، 628 اقدام در بازه زمانی میان مدت تا پایان سال 1402 و 236 اقدام نیز در بازه زمانی بلند مدت تا پایان دولت سیزدهم ساماندهی شود.
وی خاطرنشان کرد: اولویت اول دولت اجرای برنامه های این سند است اما موانع و مسائلی به عنوان چالش و مشکل نیز وجود دارد که بخشی از این مسائل در چهارچوب مسائل استان قابل رصد و حل بوده و نیاز به رفع در سطح ملی نیست و نیاز است مسئولین مربوطه در سطح استان برای رفع این مسائل گام بردارند و در صورت نیاز از سوی استاندار، اختیاراتی تفویض می شود.
انتهای پیام /