شنبه 29 دی 1403

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

مرکز اسناد انقلاب اسلامی

وب‌گاه فرارو

او به خاطر چند ترور تاثیرگذار در دهه 20 و 30 خورشیدی شناخته می‌شود. او ابتدا در سن 19 سالگی و فروردین 1324 اقدام به ترور سیداحمد کسروی کرد که ناموفق بود و به حبس دو ماهه خود او و همراهش منجر شد. این نقل معروف است که کسروی به خاطر ضدیتش با عقاید مذهب شیعه مورد خشم بعضی روحانیون و علما قرار گرفته بود و به خاطر کتابی به نام شیعی‌گری جمعی از علما حکم ارتداد او را صادر کرده بودند.

خبرگزاری تسنیم

سومین همایش بزرگداشت روز تاریخ نگاری انقلاب اسلامی با حضور رؤسای مراکز اسنادی و تاریخ‌پژوهی در کتابخانه مجلس برگزار می‌شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سومین همایش بزرگداشت روز تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی با حضور دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس برگزار می‌شود. در این همایش رؤسای مراکز اسنادی و تاریخ پژوهی از جمله کتابخانه و مرکز اسناد مجلس، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، بنیاد تاریخ‌پژوهی...

خبرگزاری مهر

سومین همایش بزرگداشت روز تاریخ نگاری انقلاب اسلامی یکشنبه 23 دی با حضور رؤسای مراکز اسنادی و تاریخ‌پژوهی در کتابخانه مجلس برگزار می‌شود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی از نانوایان به طور خودسرانه قیمت نان را د رنانوایی ها افزایش می‌دهند. شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی از نانوایان به طور خودسرانه قیمت نان را د رنانوایی ها افزایش می‌دهند. به گزارش عرشه آنلاین؛ یکی از موضوعات مهمی که هر ساله گهگاهی به سوژه‌ی اول رسانه‌ها و جراید تبدیل می‌شود، افزایش قیمت نان و تأیید و تکذیبیه‌های پیاپی مسئولان مربوطه است. داستانی که هر...

خبرگزاری مهر

مشهد - واقعه ده دی برای مشهدی‌ها یادآور روز خونین این شهر در سال 1357 است؛ واقعه‌ای که پرونده رژیم پهلوی را برای همیشه در مشهد بست و یکی از رویدادهای مهم انقلاب اسلامی را به ثبت رساند.

خبرگزاری مهر

حدود یک ماه پس از ناپدید شدن امام موسی صدر در پی سفر به لیبی، امام خمینی که در تبعید نجف به سر می‌بردند، نامه‌ای خطاب به حافظ اسد رئیس‌جمهور وقت سوریه نوشتند.

وب‌گاه خبر آنلاین

خاتمی: تا پیروزی انقلاب اسلامی، در باب فرهنگ (چنان‌که در سیاست و اقتصاد و سایر شئون) آن‌چه رسمی بوده است، ضد خدایی و بیگانه با هویت فرهنگی اصیل اسلامی بوده است. پوشیده نیست که فرهنگ رسمی در شکل دادن به شخصیت افراد و همه اقشار جامعه تأثیر فراوان دارد.

وب‌گاه فرارو

سید موسی صدر گم شده‌ای در تاریخ است که حداقل 7 روایت درباره سرنوشتش وجود دارد. تنها بخش قطعی ماجرای آن است که او و همراهانش شهریور 1357 به لیبی سفر کردند و دیگر برنگشتند.

وب‌گاه خبر آنلاین

یکی از برجسته‌ترین نمونه‌های این استراتژی، حذف احمد کسروی در سال 1324 بود. کسروی به دلیل دیدگاه‌های انتقادی‌اش درباره اسلام و مذهب تشیع، هدف حملات فداییان اسلام قرار گرفت و سرانجام توسط اعضای این گروه به قتل رسید.

وب‌گاه خبر آنلاین

یک بار قرار شد برای توزیع چای به بند شش برویم. زمانی که در سلول شماره شش بند شش بود و فلاسکش را برای چای بیرون گذاشته بود، در فرصتی که نگهبان از ما دور بود، خودم را به دکتر شریعتی معرفی کردم که او هم مرا شناخت.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، موزه و مرکز اسناد مجلس، نشست مشترک رؤسا و معاونین کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و مرکز اسناد انقلاب اسلامی برگزار شد. حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی به عنوان میزبان این نشست در ابتدا ضمن خوشامدگویی به دکتر معینی‌پور، رئیس کتابخانه مجلس و معاونین کتابخانه و مرکز اسناد مجلس با بیان اینکه متأسفانه بسیاری...

خبرگزاری مهر

رئیس کتابخانه مجلس گفت: فهم تحولات سده اخیر و جایگاه ایران نیاز به رویکردی کلان دارد که لااقل باید در بازه 300 ساله بررسی شود و آثار نداشتن این رویکرد را در گمگشتگی هویتی نسل جدید می‌بینیم.

خبرگزاری تسنیم

در نشست مشترک رؤسا و معاونین کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و مرکز اسناد انقلاب اسلامی بر ضرورت هم‌افزایی مراکز اسنادی و تسهیل دسترسی پژوهشگران به منابع تأکید شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در نشست مشترک رؤسا و معاونان کتابخانه مجلس و مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از مراکز کشور به صورت مجموعه‌های منفصل از هم و جزیره‌های مستقل و به صورت ملوک‌الطوایفی فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: مرکز اسناد انقلاب اسلامی و کتابخانه و مرکز اسناد مجلس کار‌های مشابهی...

خبرگزاری دانشجو

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ 16 آذر 1332 یکی از روز‌های تاریخی ایران است که با شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران به‌نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی است که به یک روز ماندگار در تاریخ مبارزات سیاسی دانشجویان ایرانی تبدیل شد. این روز که کمتر از چهار ماه پس از کودتای 28 مرداد 1332 رخ داد، نماد مبارزه دانشجویی علیه استبداد داخلی و سلطه خارجی شد. 16 آذر در...