مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
صدای رگبار مسلسل در اولین روز پاییز 1377 فضای پر ازدحام بازار بزرگ تهران را شکافت و تا حجرهداران به خودشان بیایند، گلولهها بدن سید و دو شاگردش را غرق خون کرد. تروریستهای منافق یک روز بعد خبر جنایتشان را در نیکوزیا پایتخت قبرس تایید کردند و سه روز بعد، هویت تروریست دستگیر شده توسط یک نیروی امنیتی اعلام شد: «علیاصغر غضنفرنژاد» با نام مستعار «سیاوش» 21 ساله.
احساسات عامیانهی چند تا جوان برای خاطر اینکه آبادان را در تظاهرات تحریک بکنند آمدند این کار را کردند. بعد هم یک آقای محترمی، آقای موسوی تبریزی به نظرم بود آمد برای محاکمهی اینها همین تکبعلیزاده را گرفت اما فرج را بیگناه تشخیص داد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی به زنگنه و جلیلی درباره پرونده «کرسنت» یک پیشنهاد ویژه داد مرکز اسناد انقلاب اسلامی به زنگنه و جلیلی درباره پرونده «کرسنت» یک پیشنهاد ویژه داد به گزارش عرشه آنلاین؛ پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی از بیژن زنگنه و سعید جلیلی برای ارائه تاریخ شفاهی دوران مسئولیت خود درباره «کرسنت» دعوت کرد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ریاست مصطفی پورمحمدی... از بیژن زنگنه و سعید جلیلی دعوت کرد... خاطرات شفاهی دوران مسئولیت خود به ویژه روایتشان از پرونده کرسنت را برای ثبت در تاریخ انقلاب ضبط کنند.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی: از آقایان بیژن زنگنه و سعید جلیلی دعوت میشود با حضور در مرکز اسناد انقلاب اسلامی خاطرات شفاهی دوران مسئولیت، خصوصا روایت خود از کرسنت را برای ثبت در تاریخ انقلاب، ضبط کنند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: برخی ستادها مانند ستاد ما از نظر مالی رونقی نداشت اما جیب خالی ما باعث نشد تا همفکران کمکهای خود را از ما دریغ کنند. در ظاهر ستاد ما علائم پیروزی نداشت اما ستاد پیروز معنوی بودیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: همه وظیفه داریم به دولت اسلامی و دولت ملی و مردمی و رهبری کمک کنیم.
پورمحمدی گفت: سنت انتخاباتی هزینههای سنگینی دارد، گرچه خیلی از افراد برای تأمین این هزینهها کمک کردند تا انتخابات رونق لازم را پیدا کند. برخی ستادها هم مانند ستاد ما از نظر مالی رونقی نداشت اما جیب خالی ما باعث نشد تا همفکران کمکهای خود را از ما دریغ کنند. در ظاهر ستاد ما علائم پیروزی نداشت اما ستاد پیروز معنوی بودیم.
اقتصادنیوز: مصطفی پورمحمدی گفت: سنت انتخاباتی هزینههای سنگینی دارد، گرچه خیلی از افراد برای تأمین این هزینهها کمک کردند تا انتخابات رونق لازم را پیدا کند. برخی ستادها هم مانند ستاد ما از نظر مالی رونقی نداشت اما جیب خالی ما باعث نشد تا همفکران کمکهای خود را از ما دریغ کنند. در ظاهر ستاد ما علائم پیروزی نداشت اما ستاد پیروز معنوی بودیم.
مرحوم شهید بهشتی... در خانهاش از مبل استفاده میکرد و گاهی هم لباده میپوشید. همهی این عوامل جمع شده بود که یک جوی بر ضد ایشان به راه اندازند که مثلا ایشان «اشهد اَن علی ولیالله» را در اقامهی نماز نمیگوید، پس اهل ولایت نیست...
در بخشی از نامه آیتالله منتظری به سید محمد خاتمی آمده است: جنابعالی از عوارض و عواقب خطرناک تنگ نظری و انحصارطلبی به خوبی مطلعید و خودتان نیز طعم تلخ آن را چشیدهاید. هرچند جناح خاصی بیشتر به شما علاقه دارند و برای انتخاب شما فعالیت کردهاند، ولی در تفویض مسئولیتها و به کارگیری نیروها فراجناحی فکر کنید و ملاک انتخاب را صلاحیت، تجربه، تعهد، تخصص، لیاقت و قانونمندی اشخاص قرار دهید...
مرکز اسناد انقلاب اسلامی به بهانه سالگرد سفر محمدرضا پهلوی در سال 1346، به ماجرای کشتهشدن یک دانشجوی آلمانی در سفر شاه به آلمان غربی پرداخت.
پس از هر انتخاباتی، رجال و سیاستمداران پیشین، برای رئیس جمهور منتخب نامهنگاری میکنند و رهنمودهایی ارائه میدهند.
محمدعلی نجفی در ویدئویی درباره تشکیل تیم مشورتی دولت اول خاتمی برای تعیین کابینه می گوید.
چیزی به غروب آفتاب روز 1359.04.17 نمانده بود که آقای سعید حجاریان به دفتر کارم در سازمان قضایی ارتش (چهار راه شهید قدوسی) آمد... خود را به من رساند و با هیجان در گوشم گفت: «امشب قرار است کودتایی انجام گیرد!»
اقتصادنیوز: پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با واکنش های گسترده ای از سوی مقامات ایرانی و خارجی مواجه شد.