معرفی رسمی قوی ترین ماستنگ تاریخ با قطعات جنگنده معروف آمریکایی / خاص ترین محصول فورد آمد (+ عکس)
اینکه ماستنگ سراغ قطعات تیتانیومی اف -22 برای هیولا جدید خود رفته، قطعا اثر تبلیغاتی مهمی در جلب توجه و فروش این محصول خواهد داشت زیرا درباره یکی از برترین جنگنده های جهان صحبت می کنیم که...
عصر ایران- فورد ماستنگ GTD مدل 2025 احتمالا بزرگترین رویداد خودروهای عضلانی آمریکایی تا 1 سال آینده و شاید بیشتر از آن هم، باشد!
از نظر تزئینات بدنه، این ماستنگ نسل هفتمی یک نمونه اسپرت تمام عیار است که در تمامی بخش های آن جزئیات اسپرت مشاهده می شود. لیپ، اسپلیتر، فندرها، دیفییوزر و رکاب به همراه درپوش موتور متفاوت و بال بزرگ عقب یک اسب رام نشدنی را پیش روی مخاطب قرار داده اند.
به نظر می رسد فورد ماستنگ جی تی دی را برای مبارزه با پورشه 911 جی تی2 آر اس و مرسدس بنز - آ ام گ جی تی بلک سریز وارد میدان کرده است.
اما در رابطه با پیشرانه، ابتدا باید بگوئیم که در ماستنگ جی تی دی فورد هنوز به عدد نهایی خروجی اشاره نکرده اما بالای 800 اسب بخار را هدف گذاری کرده است. بدین ترتیب با قوی ترن ماستنگ تاریخ کمپانی از نظر اسب بخار سر و کار داریم.
سیستم اگزوز اسپرت تمام تیتانیوم نیز با دریچه های فعال روی این هیولا نصب شده است.
جانمایی موتور و جعبه دنده در این ماستنگ بسیار جالب و خلاقانه است. مهندسان فورد به منظور توزیع وزن و دستیابی تقریبی به شاخص 50-50، جعبه دنده 8 سرعته دوکلاچه اتوماتیک جی تی دی را به عقب خودرو منتقل کرده اند و از یک میل کاردان فیبرکربن برای انتقال قدرت بهره برده اند.
در تصویر محل قرارگیری پیشرانه و جعبه دنده را مشاهده می کنید. برای کنترل دمای جعبه دنده در قسمت عقب از سیستم تهویه اختصاصی و ورودی هوا بین چراغ های اصلی عقب نیز استفاده شده است.
به منظور خنک سازی جعبه دنده از سیستم فن و ورودی هوا بین چراغ های عقب نیز استفاده شده است.
ماستنگ جی تی دی از لاستیک های 325 میلیمتری در محور جلو و 345 میلیمتری در محور عقب استفاده می کند که روی رینگ های آلومینیومی 20 اینچی سوار شده اند. سیستم ترمز برمبو با کالیپر قرمز رنگ نیز بین رینگ ها قابل مشاهده است.
علاوه بر قسمت های مختلف بدنه که به منظور مهندسی وزن با فیبرکربن توسعه یافته اند، در قسمت کابین نیز معجون دلچسبی از فیبرکربن، چرم و جیر ایجاد شده است. صندلی های ریسینگ برند حرفه ای ریکارو، تعویض دنده پشت فرمان از جنس تیتانیوم، شیفتر تیتانیومی روی کنسول و بسیاری دیگر از جزئیات با قطعات تیتانیومی مربوط به جنگنده های اف22 بازنشسته، توسعه یافته اند.
ماستنگ جی تی دی از سیستم تعلیق نیمه فعال فورد استفاده می کند که امکان تنظیم برخی شاخص ها از جمله ارتفاع را فراهم می کند. برای مثال کمک فنرهای تطبیقی در وضعیت رانندگی ترک مود، ارتفاع خودرو را حدود 40 میلیمتر کاهش می دهند.
ماستنگ جی تی دی
درباره اف -22 رپتور
اینکه ماستنگ سراغ قطعات تیتانیومی اف -22 برای هیولا جدید خود رفته، قطعا اثر تبلیغاتی مهمی در جلب توجه و فروش این محصول خواهد داشت زیرا درباره یکی از برترین جنگنده های جهان صحبت می کنیم که البته دیگر تولید نمی شود و ظاهرا نمونه هایی دارد که وارد فاز بازنشستگی (خروج از خدمت) شده اند!
اف -22 رپتور یک هواگرد رادارگریز معمولی نیست. این جت جنگنده نسل پنجم محصول شرکت لاکهید مارتین و از زمان معرفی خود، یعنی 18 سال پیش، همچنان به عنوان یک دستاورد نظامی برتر جایگاه خود را حفظ کرده است. اگرچه ارتش آمریکا تسلیحات و وسایل نقلیه مختلفی را به دیگر ارتش های جهان صادر می کند، اما کنگره آمریکا با صادرات اف -22 رپتور موافقت نکرد و این پرنده تنها در نیروی هوایی آمریکا خدمت می کند.
اف -22 رپتور نخستین پرواز خود را حدود 24 سال پیش در هفتم سپتامبر 1997 انجام داد و به صورت رسمی در سال 2005 خدمت در نیروی هوایی آمریکا را آغاز کرد. از آن زمان، 195 فروند از این جت جنگنده تولید شده است که هشت فروند برای انجام آزمایشات و 187 فروند دیگر کاملا عملیاتی و در خدمت نیروی هوایی آمریکا قرار گرفتند.
در زمان توسعه، نقش اصلی تعریف شده برای اف -22 رپتور خدمت به عنوان یک جنگنده برتری هوایی بود. اما فناوری های مدرن این پرنده توانمند قابلیت های بیشتری برای آن فراهم می کنند که از آن جمله می توان به حمله به اهداف زمینی و جنگ الکترونیک اشاره کرد.
از آنجایی که بال های اصلی و بال های عقب اف -22 رپتور دقیقا در یک راستا قرار دارند، این جت جنگنده در رادارها به اندازه یک زنبور عسل کوچک دیده می شود. این مساله شکار آن توسط رادارها را بسیار دشوار می سازد، اگرچه به طور کامل نامرئی محسوب نمی شود.
کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ماستنگ دارک هورس 2024؛ معرفی برترین پیشرانه تنفس طبیعی فورد (+ عکس) اف -22 رپتور؛ چرا برترین جت جنگنده جهان است؟ (+ عکس و فیلم) تماشاخانه