معلمان در تربیت فرهنگی و ارتقا مکارم اخلاقی نقش موثری دارند
مشهد تولیت آستان قدس رضوی گفت: معلمان در تربیت فرهنگی و ارتقا مکارم اخلاقی نسل آینده کشور نیز نقش بسزایی ایفا میکنند.
مشهد تولیت آستان قدس رضوی گفت: معلمان در تربیت فرهنگی و ارتقا مکارم اخلاقی نسل آینده کشور نیز نقش بسزایی ایفا میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام احمد مروی در آستانه روز معلم در دیدار جمعی از معلمان منتخب استان خراسان رضوی در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا (ع) با بیان اینکه معلمان وظیفه تربیت دانش آموزان که سرمایههای انسانی آینده کشور هستند را بر عهده دارند، اظهار کرد: معلمان تنها کار تدریس و آموزش علوم را به دانش آموزان بر عهده ندارند، بلکه در تربیت فرهنگی و ارتقا مکارم اخلاقی نسل آینده کشور نیز نقش بسزایی ایفا میکنند.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه متأسفانه جامعه آنگونه که شایسته است، قدر مقام شریف معلمی را نمیداند، ابراز کرد: معلمان ازجمله افرادی هستند که نقش زیربنایی و اساسی در شکلگیری شخصیت افراد و آینده جامعه را بر عهده دارند از این رو اسلام و سیره پیغمبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) احترام و جایگاه ویژهای را برای معلمان قائل است.
وی با بیان اینکه بنده به سهم خود از تلاشها، ایثارها و مجاهدت معلمانی که زندگی خود را وقف تربیت و تعلیم نسل آینده کشور کردهاند قدردانی میکنم، گفت: رویکرد آستان قدس رضوی استفاده و بهرهگیری از ظرفیت عظیم معلمان در مسیر تحقق اهداف فرهنگی خود است؛ از این رو باید همکاری فعالی در امور معنوی و تربیتی بین آستان قدس و مجموعه معلمان شکل بگیرد.
حجتالاسلام مروی با بیان اینکه بخشهای علمی و فرهنگی آستان قدس باید سازوکار همکاری و استفاده از ظرفیت معلمان را طرحریزی کنند، عنوان کرد: بارگاه حضرت رضا (ع) یک مؤسسه بزرگ معنوی، مذهبی و اقتصادی نیست، این آستان مقدس کانون تربیت، الهام و هدایت بشریت و متعلق به تمام مردم به ویژه معلمان گرامی است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: معلمان از یک سو باید از معنویت بارگاه منور رضوی برای تربیت نسل جوان کشور بهره بگیرند و از سوی دیگر با توجه به تجربه و علمی که در حوزه تربیت انسانها دارند، باید آستان قدس را در پیشبرد برنامههای فرهنگی یاری کنند.
وی افزود: تعبیر امام خمینی (ره) که معلمی را شغل انبیا دانستند، بلندترین و شایستهترین تفسیری است که میتوان برای جایگاه عظیم معلمی بیان کرد.
حجتالاسلام مروی وجه تشابه کار انبیاء و معلمان را تربیت انسانها دانست و گفت: علمی که معلمان به دانشآموزان میآموزند، مقدمه تربیت انسانها و جامعه است؛ معلمان پایهگذاران تمدن نوین اسلامی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب هستند.