پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

منطقه ویژه اقتصادی پیام، یک برند اقتصادی برای البرز است / بزرگترین مرکز آموزش خلبانی کشور در فرودگاه پیام استان البرز

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
منطقه ویژه اقتصادی پیام، یک برند اقتصادی برای البرز است / بزرگترین مرکز آموزش خلبانی کشور در فرودگاه پیام استان البرز

حسن کریمی گفت: در کنار فعالیت‌های فرودگاهی و همچنین منطقه ویژه اقتصادی پیام چندین مرکز آموزش خلبانی مجوز دریافت کرده و فعالیت می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کریمی رئیس دانشگاه علمی کاربردی آسمان ایرانیان در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: تاریخچه فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام به سال 1369 بر می‌گردد، که فاز مطالعاتی آن توسط مرکز خدمات هوایی پیام آغاز شد.

وی ادامه داد: مرکز خدمات هوایی پیام ابتدا با هدف حل مشکل بارهای پستی که مربوط به وزارت پست، تلگراف و تلفن وقت بود، کار خود را آغاز کرد که البته این فعالیت می توانست باری را از دوش فرودگاه مهرآباد تهران و همچنین چالش های ترافیکی که در این بخش به نظر می رسید، بردارد. این مسئول تصریح کرد: یکی دیگر از مجموعه هایی که در فرودگاه بین المللی پیام شکل گرفت، منطقه ویژه اقتصادی پیام بود که در سال 1380 با مصوبه هیئت وزیران حدود 3600 هکتار از اراضی پیام را به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کردند. کریمی گفت: این منطقه نزدیکترین منطقه به پایتخت بود و سال 1384 فاز صنعتی آن در منطقه ویژه اقتصادی شروع به فعالیت و ساخت و ساز کردند، در حال حاضر سه فاز با متراژ مجموعا 114 هکتار در دست بهره برداری است و فاز چهارم آن که به وسعت 165 هکتار که از سال 99 وارد فاز اجرایی شده است. وی ادامه داد: در کنار فعالیت های فرودگاهی و همچنین منطقه ویژه اقتصادی پیام چندین مرکز آموزش خلبانی مجوز دریافت کرده و فعالیت می کنند. با شکل گیری این مراکز، این مجموعه را به بزرگترین مرکز آموزش خلبانی کشور تبدیل کرد. رئیس دانشگاه آسمان ایرانیان افزود: مرکز آموزش خلبانی مستقر در فرودگاه پیام مجموعا 47 فروند هواپیما دارد که به دانش آموختگان بعد از گذراندن دوره هایی که مربوط به بخش خلبانی است در سطوح پی پی ال و سی پی ال مدارک معتبر مربوط به سازمان هواپیمایی کشور را ارایه می دهند. کریمی گفت: یکی از مجموعه های آموزشی، دانشگاه صنعت هوانوردی آسمان ایرانیان است که به عنوان تنها دانشکده جامع صنعت هوانوردی ایران در این منطقه در حال فعالیت است، تمرکز این مرکز در رشته های تعمیر و نگهداری هواپیما، مهمانداری، اویوتیک، دسیبچری و خلبانی است که علاقه مندان در این حوزه ها ثبت نام می کنند و مدارک معتبر دانشگاهی وهمچنین مدرک سازمان هواپیمایی کشوری را نیز دریافت می کنند. وی در خاتمه با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی پیام یک برند اقتصادی برای البرز است، خاطرنشان کرد: این منطقه در سه حوزه خدمات فرودگاهی، حمل و نقل، بار، مسافر و همچنین استقرار شرکت های تولیدی با تمرکز در بخش آی تی و آی سی تی و بخش آموزش صنایع هوانوردی مشغول به فعالیت است. انتهای پیام /